stijl

Een nieuwe jurk in een zakelijke garderobe

Business vrouw in haar kleerkast moet bevatten naast de kostuums, individuele broeken en rokken, en biedt stijlvolle, comfortabele jurken. De reeks producten die door de fabrikanten, groot en gevarieerd. Welke van hen te blijven om de image te maken van een succesvolle en zelfverzekerde business-vrouw? Kleding voor het werk is veeleisend, omdat het moet worden lange uren. Is ingesteld op een hoge kwaliteit afwerking, goede stof eigenschappen. Maar elk van de vrouwen van mening is nieuwe kleding ook uit het oogpunt van hun ontwerp. Zelfs in de muren van het kantoor, het personeel wil kijken elegant en aantrekkelijk. Nog meer verantwoordelijkheid bij het kiezen van de outfit voel dames-hoofden die verschijnen om de status en ondergeschikten, en business partners.

A new dress in a business wardrobe

De keuze van kleding in zakelijke stijl

Eerste, de voorkeur moet worden gegeven aan gerenommeerde merken en fabrikanten. Ze maken dingen niet alleen mooi, modieus, maar van zeer hoge kwaliteit met uitstekende kenmerken van de consument.

    • Belangrijk criterium stijl. Zakelijke stijl geeft de voorkeur aan het gebruik van de kleding in klassieke stijl, met eenvoudige lijnen gesneden, rustige en edele kleuren. Dingen die we kunnen meteen in de catalogus, ze onderscheiden zich door elegantie, belemmeringen, gebrek aan reserveonderdelen. Voor u

Koop office jurk

    verschillende ontwerp-opties. Juiste dingen en voor standaard werk op kantoor, zakenreizen, reizen, wanneer u het nodig om te kijken vooral toonbaar. Het uiterlijk wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van de stof. Jurken voor op kantoor garderobe moet worden gemaakt van edele materialen, met interessante en rijke texturen. Traditionele wol met een kleine toevoeging van kunstmatige draad gebruikt voor het naaien van patronen voor een warme en het koude seizoen. Ook deze kleding zijn genaaid van een dichte breien. Voor de zomer outfits geschikt linnen, frisse katoenen stof, stevige denim. De moderne industrie te bieden heeft en andere soorten materialen, zolang ze waren matig elastische en ondoorzichtig.

A new dress in a business wardrobe

Bij het kiezen van kleding moet u rekening houden met de aard van de werkzaamheden, het type van de afbeelding. Meisjes slim fit dress recht en de gemonteerde silhouet. Te strakke jurken ziet er een beetje frivool, vooral als ze een hoge knip of diepe hals. Een vrouw met een onregelmatige vorm die u kunt kopen rechte of licht getailleerd schede jurk, een jurk-shirt.

Thema door Anders Norén