make-up

Een new years eve make-up 2019 foto ‘ s opties ideeën

New year ‘ s eve willen kijken zeer aantrekkelijk. Natuurlijk ligt de nadruk niet alleen op de kleding, het haar en de stemming. Make-up is een manier om zich te onderscheiden en te laten zien dat uw smaak en stijl. Elk meisje begrijpt dat het festival geeft haar een kans! Net hoe je ze correct gebruikt en niet over de lijn waarboven de helderheid om te zetten in vulgariteit? Voorzichtigheid en terughoudendheid moet de basis vormen voor het maken van een nieuw jaar is make-up.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideasIn een plechtige make-up, het is gebruikelijk om één ding – de lippen of de ogen. De nadruk van alle onderdelen zullen buigen uitdagend en vulgair. Professionele make-up artiesten van mening dat de ogen de spiegel van de ziel, daarom maken geheimzinnige stijl van zijn ervoor om ze te benadrukken. U bent single en wilt u de aandacht trekken van het andere geslacht? Heldere lippen: zoals u weet, mannen denken zelden na over wanneer wordt voldaan aan de spirituele schoonheid.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideasLichte Kerst make-up ziet er natuurlijk en soepel als de huid wordt goed gereinigd. Voor dit doel, crème, gel, mousse. De volgende fase is toning. Mag niet worden verwaarloosd, want het sluit de poriën en verwijdert sporen van vuil. Breng daarna een vochtinbrengende crème. Make-up artiesten raden om korte pauzes voor de toepassing van de volgende samenstelling. Cosmetica toegepast op een gezonde basis. De huid moet worden verzorgd voortdurend. Voor een speciale gelegenheid, kies een effectief programma. Niet beginnen van een nieuwe regel van de zorg van een paar dagen voor de vakantie. De huid kan reageren op een onvoorspelbare manier, zoals allergieën of oedeem.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideasAls voor de toon op het gezicht: het kan een helder stralende huid met veel highlighter, geaccentueerde jukbeenderen, of porseleinen huid zonder extra Glans. Volgt fashion trends vergeet niet om je uiterlijk, omdat één en dezelfde make-up in staat één te benadrukken zijn waardigheid, en bij de andere om aandacht te vestigen op de tekortkomingen. Echter, sommige geheimen kunnen goed worden genoemd universeel.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Kerst make-up 2019 foto van de mooiste voorbeelden

New year ‘ s eve is beladen met veel gelukkige momenten. Daarom is het, zoals in de nacht van het Nieuwe jaar kijken prachtig. Dit is de wens van elk meisje. New year ‘ s make-up altijd bijzondere aandacht. Elke make-up element is wimpers. Wimpers moet lang en dik zijn, anders zullen ze het niet kunnen toevoegen van een feestelijke make-up. De eigenaren van schaars wimpers, kunt u gebruik maken van faux balken. Als goed gelijmd, je ogen zien er geweldig uit.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Kunstmatige wimpers kunnen worden nageleefd strip of individuele balken. De keuze is aan jou. Als u niet wilt dat om te knoeien met kunstmatige wimpers, geeft volume en lengte is mogelijk met het gebruik van de speciale inkt. Het kunnen garanderen van een stijging als u de toepassing van de technologie. Zeker nodig hebt om de praktijk van tevoren. Het is belangrijk om te observeren, de enige regel: voor het aanbrengen van de volgende laag mascara, moet je wachten voor de volledige droging van de eerste laag.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Kerst make-up voor bruine ogen 2019 foto-opties

Ongeacht de nuance van je bruine ogen, als u wilt een onvergetelijke new year ‘ s avond make-up, moet u kiezen voor metallic tinten. Zilver en goud is één van de belangrijkste trends van de herfst-winter seizoen, dus je bent vrij om te kiezen en deze make-up! Niet te vergeten dat bruine ogen meer Gouden en bronzen tinten en schaduwen, en combineer ze beter met lipstick in een zachte toon, zoals het kiezen van een fel rode lippenstift, zal uw gezicht verschijnen twee accent. Het moet ook worden opgemerkt dat zolotistye schaduwen niet om het gezicht van de dames in leeftijd, maar niet omdat ze te yarkii, maar omdat ze accentueren de rimpels rond de ogen en de “oude” manier.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideasA new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Kerst make-up voor blauwe ogen in 2019 en foto voorbeelden

Om de schoonheid van de blauwe ogen is niet zo moeilijk — selecteer gewoon de schaduw in de schaduw van blauw! En toch, het Nieuwe jaar is het belangrijkste vakantie van het jaar, en dus make-up moet feestelijke look. Voor dit, wij bieden u kiezen uit verschillende kleuren en maak een Kerst make-over in de stijl van “Ombre”. De combinatie van oogschaduw in verschillende tinten, zult u in staat om een ongewone nieuwe make-up, die zal een belangrijk accent in je outfit. Natuurlijk, met de keuze van de lippenstift moet je een beetje meer voorzichtig, en het beste van alles, de voorkeur geven aan tinten nude.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Blauwe ogen-en Oost-make-up, als het kan niet alleen de kleur, maar ook de ogen kijken meer diepe, soulvolle en expressief. Als Oost-thema suggereert een donkerder palet van schaduwen en lichte make-up opties, het is meer geschikt als ‘ s avonds een optie voor het afsluiten bij een sociale gebeurtenis. Er zijn twee manieren van aanbrengen van make-up in de Oosterse stijl: in arabische en Indische stijl. Arabische suggereert een sterk accent op de ogen: lichte violette schaduw, goud met glitter, paars of lila kleur gecombineerd met een zwarte eyeliner.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

New year ‘ s eve make-up voor groene ogen voor 2019 foto-opties

De schoonheid van de eigenaren van de groene ogen is altijd jaloers geweest, waarom in de middeleeuwen, het willen uitroeien van de onaardse schoonheid, genoemd werden heksen verbrand. Vooral vaak voor een dergelijk lot trof het roodharigen meisjes, het meest waarschijnlijk, voor hen te opzichtig en mooie verschijning. Waarschijnlijk is dit de vervolging, en de reacties waren gebruikt voor een reden ook, na alle, op het verklaren van het beroep en de kracht van zelenoglazik mislukt de huidige tijd.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

New year ‘ s eve make-up voor groene ogen kunnen worden gemaakt in verschillende tinten van groen en helder kleurenpalet. Als u wilt effectief benadrukken de ogen met behulp van een meer gedempte toon, kunt u ook kiest, u kunt ook rokerige make-up. Het is de moeite waard op te merken dat als je gaat om een nieuw jaar, een make-up thuis, dan moet je kiezen als het enige wat je kan bemoeilijken een vlotte overgang verzadiging van de schaduwen, maar niets weerhoudt u de training start nu om op het festival te veroveren alle aanwezigen met zijn mysterieuze blik.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Make-up op het nieuwe jaar 2019 pijl foto-opties

Make-up ideeën in new year ‘ s eve: de Make-up in retro stijl – er is meer nadruk op felle lippen. Maar de ogen moeten niet worden vermeden, hen voor te bereiden op lichte oogschaduw en zwarte mascara. Rokerige make-up of de bekende “smokey eyes”. Hier blondjes op moet letten beige en goud tinten, en brunettes – donkere tinten van bruin en brons. Mysterieuze make-up “cat’ s eye” houdt de focus op de ogen. Dus moeten ze besteden het maximum. Gebruik eyeliner en oogpotlood, en de pastel tinten in de schaduw.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Als U ervoor kiest de look, Ala de sneeuwkoningin, onder hem en de make-up voor de ogen, een parel of pruim schaduw, en zwarte eyeliner en potlood. Wimpers of grondig verf of gebruik de factuur optie. Met behulp van deze aanbevelingen in de voorbereiding voor de new year ‘ s eve, zult U in staat om niet alleen te kijken perfecte en worden in de trend, maar ook krijgt het voordeel van de eigenaar van de jaar — aarde Hond. Experimenteren met je uiterlijk en niet bang zijn om in het middelpunt te staan, omdat je zeker verdient.

A new years eve makeup 2019 pictures options ideas

Thema door Anders Norén