stijl

Een natuurlijke harmonie van groene en hoe draag kleding

A natural harmony of green and how to wear clothesDe juiste combinatie van kleuren in kleding is het belangrijkste onderdeel van het vrouwelijk beeld. Dus je moet aandacht besteden aan de selectie van geschikte tinten. Elke vrouw heeft een favoriete kleur, dat zij de voorkeur geeft, niet een, maar meerdere. En de mogelijkheid om ze te combineren samen hangt af van hoe modieuze en stijlvolle kijken.

Groen wordt beschouwd als een van de meest voorkomende in de natuur. De kleur van harmonie en rust bevordert de ontspanning van het zenuwstelsel, is verbonden met de jeugd, de rust, dus het is altijd een populair en altijd aanwezig in veel fashion trends.

Welke kleuren in harmonie zijn met het groen?

De meest natuurlijke van alle kleuren is rijk aan een verscheidenheid van kleuren: van licht en verfrissend en de rijke, diepe, perfect te combineren met andere kleuren. Goed gekozen combinatie van tinten, het creëren van een harmonieus beeld. Deze tabel zal helpen de juiste keuze van de belangrijkste tinten van groen en andere kleuren.

A natural harmony of green and how to wear clothes
[opmerking]de Groene kleur bleek uit het samenvoegen van blauw en geel in de kleur wiel is tussen hen.[/opmerking]

Een deel van deze kleuren verwijst naar de koude, en een deel lauw. Door zijn behoren tot de aard van deze kleur heeft ontelbare kleuren in de lente en de zomer kan men de combinatie van groen met andere kleuren.

Hoe om de afbeelding te maken?

Licht groen is een lichtheid en frisheid, vrouwelijkheid en romantiek. Voor deze regeling zijn:

    Pistache; mint; kool.

Ze worden aanbevolen door ontwerpers maken een zomer stijl of als een top voor een office suit.
Een positieve houding te dragen tinten bright green:

    Kruiden; lime, turquoise.

Met hun hulp, krijgen speelse en soms gedurfde looks voor jonge meisjes.

Donkere tinten van groen: emerald en fles – kleur van elegante en luxe beelden, die zijn zeer geschikt voor kantoor past. Donkergroen, met de toevoeging van bruin of grijs, is de belangrijkste stijlen van “militaire”, “Safari” en “casual”.

Als een aanbeveling voor fashionista ‘ s, het moet worden opgemerkt dat de warme tinten van groen zijn meer geschikt voor blonde meisjes, en koude – gebruinde brunettes.

Het combineren van groen?

De aanwezigheid in de garderobe van dingen groene tinten maakt dat ze de eigenaar te weten wat de fundamentele regels van hun combinatie. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat storingen in de creatie van hun beelden. Allereerst is het noodzakelijk om te weten dat de koude tinten van groen in combinatie met dezelfde tinten van andere kleuren.

Groen en wit
A natural harmony of green and how to wear clothesAltijd een win-win combinatie. Een schaduw van groen in combinatie met wit kijken in de zomer sets. Witte broek of een jurk jas is aangevuld met turquoise, lime mint of tint kleur geven het uiterlijk van frisheid en elegantie.

Groen en rood
A natural harmony of green and how to wear clothesCombinatie voor de zelfbewuste vrouw, de aandacht trekt, en daarom sancties mogen niet worden. Het is belangrijk om te voorkomen dat de grofheid in het beeld of het niet te saai en onaantrekkelijk. Daarom is de lichte tint van dezelfde kleur moet worden gecombineerd met licht andere. In dit geval is het mogelijk om een redelijk goede kits, bijvoorbeeld:

    Donker groene jurk met schoenen van scharlaken kleur; licht groene blouse en Bordeauxrode broek; boven is een warme kleur met een khaki rok, tomaat-rood; Apple-groen sundress met een licht koraal zomer hoed.

Groen en oranje
A natural harmony of green and how to wear clothesMeegeleverd met deze combinatie succesvol lijkt een lichte schaduw van groen, maar niet bleek. Voor oranje zijn er geen beperkingen: de verzadigde of gedempt zou een goede kijk op een groene achtergrond met een print of kleur van accessoires.

Groen en geel
A natural harmony of green and how to wear clothesEen van de meest belangrijke en positieve combinaties. Eenmaal verzonden naar helder geel hoeden van de paardenbloemen op de achtergrond van groen gras. Door de grote verscheidenheid van zowel schaduw kunt u gebruik maken van ensembles voor romantische meisjes en brutale meisjes. In ieder geval, het beeld tegen een toeslag van vreugde en optimisme.

Groen en bruin
A natural harmony of green and how to wear clothesDeze twee natuurlijke kleuren in harmonie zijn met elkaar. Elegant en Volwassen look geeft een rustige, groene, bruine ottenkov:

    Moeras jas en hoge bruine laarzen, een jas met luipaard-print broek mint tint; emerald sundress met sumaji sandalen in roze en bruin kleuren.

Groen en paars
A natural harmony of green and how to wear clothesDe combinatie van volledige koud smaragd, turkoois tinten groen met paars kan de schijn van romantiek en elegantie, afhankelijk van de gekozen tint. Bleke licht groene kleur kleding gaat goed met een delicate lila of bleke lila accessoires. Voor een avond vol prachtige beelden is te verkiezen boven een diepe, donkere tinten van groen en paars.

De populariteit van groen geeft het de mogelijkheid om te kalmeren en voor het oog. Alle tinten kijk alle beelden van alle stijlen en trends voor meisjes en vrouwen van elke leeftijd. Een verscheidenheid van opties te combineren groen met andere kleuren geven veel mogelijkheden voor het maken van originele kleur combinaties in kleding.

Thema door Anders Norén