stijl

Een eenvoudige manier om een stijlvolle look

A simple way to look stylishOver de wetten van het combineren van kleuren en patronen geschreven megaton van boeken en miljarden van blog posts. Om te leren, te begrijpen en belangrijker nog, met succes toe te passen in de praktijk, niet iedereen op de schouder in een korte tijd. Te combineren met elke andere lichte ongewone kleuren — vereist instinct en vaardigheid. Het combineren van verschillende patronen in één set — er is ook een heleboel nuances: er is van de patronen is groot, klein; er zijn meer formele, er is minder. Als er geen training bijeenkomst te nemen in deze experimenten, het kan zeer onaantrekkelijk puinhoop.

A simple way to look stylishA simple way to look stylish
Een dergelijk amalgaam verblind ogen niets aan vast te houden en te kalmeren, te springen van het ene onderwerp naar het andere, omdat de harmonie in de voorbeelden is alleen mogelijk binnen dezelfde dingen, maar niet een hele set.

Nou, als uw ogen zijn getraind is en je kunt Combineren met verschillende kleuren en patronen, zodat u niet alleen kijken, maar te bewonderen.

A simple way to look stylish

Echter, terwijl u dat niet doet — je bent jong en onervaren, bijvoorbeeld, of gewoon op zoek naar de eenvoud en het gemak, echter, sommige verfijning en interesse in het beeld, het gebruik van een eenvoudige, maar doeltreffende methode: Neem alleen een heldere ding en zet het samen met andere neutrale dingen. Bovendien kan de helderheid worden niet alleen in kleur, kan de zichtbare afbeelding of patroon. Of zelfs alleen maar een mooie silhouet of knippen.

A simple way to look stylish
Wat wordt bedoeld met neutrale dingen? Zwart-wit kleding en accessoires in basic kleuren. De perfecte achtergrond voor buitengewone items worden grijs, crème, khaki, bruin, wit of donker blauw.

Een focus kan van alles zijn: een geruit vest, een lichte jas of vacht, tweed pet, patchwork, designer schoenen, camouflage sokken, sjaal of stropdas. Echter, de receptie liep soepel, proberen vast te houden aan de regels van Slechts één item.

Probeer het, u zult slagen.

A simple way to look stylish

A simple way to look stylish

A simple way to look stylish

A simple way to look stylish

A simple way to look stylish

A simple way to look stylish

A simple way to look stylish

Thema door Anders Norén