stijl

Een band voor een vintage horloge

Strap for a vintage watchEindelijk aan om een lederen riem voor mijn oude Winters. Als het niet voor de kans, ik zou missen deze uren op de bodem van een lade voor kleine items naast de botten van de kraag en extra knoppen. Maar ze leggen inactief is vanaf het moment van Deze post. Zoals kleding gepast was, en als een horloge, maar een goede leer ambachtslieden was niet bij de hand. Zo gebeurde het dat door de opening van een showroom in Moskou drie maanden geleden, werden we omringd door zeer interessant en getalenteerde buren. Dit en het Atelier Garin, en de winkel caps Ierse Tweed Hoed, en een workshop “Kuznetsov & Yakunina”. Nieuwste naai uitstekende tassen en lederen accessoires met oude technologie en werk met ons aan de ene vloer — hoe niet om te vragen Ilja en Katja te maken wat ik nodig had.

De band is perfect geschikt voor de stijl van het horloge: staal geval overeenkomt met de kleur en metalen gesp (fittings Amerikaans), ongeverfd leer (Denemarken) door middel van zes maanden of een jaar sokken van lichtbruin tot donkerbruin, gelijktijdig verwerven van een prachtige patina — een gewenste punt, in mijn opinie, een vintage horloge en de band waren een enkele entiteit.

Strap for a vintage watch
In eerste instantie is de huid lichter — beige van kleur en heeft een lichte Glans verschijnt nadat u de wizard poetsen met een doek. Regio ‘ s zijn in het proces van polijsten met een houten slicer:

Strap for a vintage watch
De innerlijke kant van de band blijft intact. Indien het nodig is voor de consolidatie van de stukken van het leer is zeer duurzaam Amerikaanse schroefdraad, het nabootsen van de pees van het dier. De randen van de band is niet gestikt — het is niet technologisch nodig in dit geval, omdat de huid is vrij dik en de versterking naad niet nodig is, en voor mij persoonlijk is het op deze manier lijkt er meer op.

Strap for a vintage watchStrap for a vintage watch

In het Algemeen, het is cool, in mijn mening. In de eerste foto, ik combineer een klok met een groen corduroy jasje en een blauwe en witte linnen shirt. Natuurlijk, opties voor combinatie u kunt komen met ontelbare, en het hoeft niet te worden een aantal vintage spullen eerlijk gezegd.

Door de manier, het horloge werkt perfect, ondanks het feit dat ze zijn ongeveer 60 jaar oud.

Achttien maanden later, na een niet al te intensief gebruik, de riem heeft een mooie middelgrote bruine tint.

Strap for a vintage watch

Thema door Anders Norén