kapsels

Een bagel op korte, middellange en lange haren

De bagel is een geweldige hulp voor het maken van stijlvolle en mooie kapsels. Het kan gebruikt worden op korte, middellange en lange haren, het helpen van vrouwen om een snelle en interessante styling. Met dit accessoire kunt u veilig experimenteren, terwijl het kiezen van kapsels voor dagelijks werk of de partij. Vandaag vertellen we u hoe u de bagel op korte, middellange en lange haren.

A bagel on a short, medium and long hair

Bagel met op kort haar

Prachtige bundel met een donut kan worden gemaakt op kort haar. Dus, in een recente trend een nalatigheid, daarom niet noodzakelijk bij tot een gladde balk. Diverse losse strengen van het haar en maakt je kijken meer stijlvol en creatief. Om het haar met een donut op korte haar, verzamel je haar op de gewenste basis met een rubber band. Trek de punt van de staart in het midden van de ring en vervolgens verspreid de uiteinden van de krullen gelijkmatig over de voet. Daarna bewegingen die meer lijken op het draaien van een donut inside out, start wikkel het haar naar binnen, verhuizen naar de hoofdhuid. In het einde, volg met studs. De afbeelding met dezelfde straal bleek echt mooi, wees niet bang om te versieren het resultaat. Bijvoorbeeld, goed, er zal een stijlvolle sjaal, haarspeld en zo verder. En vergeet niet over het onmiskenbare voordeel van zo een interessant kapsel, is het gemaakt voor 10-15 minuten.

A bagel on a short, medium and long hairA bagel on a short, medium and long hair

Bagel voor middelgrote haar

De bagel perfecte look op middellange haren. Om het haar stijl met deze accessoire, verzamel eerst haar in een hoge paardenstaart. Zoals in het geval van lange draad de strengen in een broodje. Nadat u het verzorgen van de distributie van de onderdelen, en het resultaat van hierboven met de rest van de rubber. De staarten die links, pass over de hele breedte. En op het einde fix haar onzichtbaar. Vergeet niet dat kapsel op medium haar, kunt u stijlvolle vlechten. En het beeld met de bundel bleek echt vrouwelijk, voeg de ui volumetrische of lange oorbellen, en een zonnebril.

A bagel on a short, medium and long hair

Een bagel voor lang haar

Om een mooi broodje met een donut voor lang haar, eerst grondig kammen van uw haar. Nadat u verzamelen ze in de staart, de staart kan worden in elke plaats. Neem een haar elastiek en trek deze door de donut. Als u een zeer zware sloten, stel ik voor ze moet verder worden beveiligd met Bobby pins. Verwijderen van een streng en trek hem over de Stichting, te beveiligen met een haarspeld aan de andere kant. Doe hetzelfde met de rest van het haar, vergeet niet dat je nodig hebt om hier in een circulaire. Vergeet niet dat u altijd kunt stilistisch gediversifieerde bundel met een bagel op lang haar. Zo gaan vlechten die u kunt plaatsen in een cirkel de straal. Voor dit doel, in de fase van het maken van een eenvoudige updo, een paar krullen. Merk op dat de vlecht kan ook worden in-en onderzijde van de balk, of zelfs van de kant, het creëren van een origineel kapsel voor elke dag of voor een speciale gelegenheid.

A bagel on a short, medium and long hair

Stijlvolle gebruik van een donut

In aanvulling op het gebruik van de klassieke donut in de bundel, kunt u ook toepassen op andere interessante kapsels. Een prachtig accessoire zal passen in de italiaanse straal of bundel gemaakt van een kleine vlechten. U kunt ook interessant kapsel voor elke gelegenheid van flagella, of door contact populair de laatste tijd haar volume bump. De laatste optie zou fantastisch zijn om het maken van een boog La een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een feest, bruiloft of feest. Vergeet niet dat meer dan een interessant beeld met de lichtbundel die je krijgt als je een beetje van nalatigheid en een release van kapsels krullen aan de voorkant.

A bagel on a short, medium and long hairA bagel on a short, medium and long hair

Thema door Anders Norén