kapsels

Droge hoofdhuid en hoe het te bestrijden

Dry scalp and how to fight it

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. En het eerst reageert op veranderingen in het lichaam of het milieu. Maar het grootste probleem brengt een droge hoofdhuid, omdat deze kwestie schadelijk is voor de conditie van het haar. Waardoor esthetische en fysieke ongemakken, vaak meisjes wonder – droge hoofdhuid wat te doen? Overwinnen van deze situatie moet u veel moeite, maar het resultaat is niet altijd gelukkig. Kiezen van de meest effectieve behandeling, is het eerst nodig te verduidelijken en de etiologie van de ziekte.

Oorzaken van een droge huid

Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de conditie van de hoofdhuid. Meest vaak, dit probleem is seizoensgebonden, wanneer het lichaam niet voorbereid op de plotselinge blootstelling aan UV-stralen. Drogen met een föhn en slechte verzorging cosmetica kan ook leiden tot jeuk, schilferen. Een rol van erfelijkheid, na alle, huid problemen, in sommige gevallen, van een familie natuur. Ziekten van de spijsvertering, de lever, verkeerde voeding, slechte gewoonten invloed op het uiterlijk van de droogte. Hormonale stoornissen vaak wordt dit probleem veroorzaakt. Bij vrouwen, de droogte van de huid kan worden tijdens zwangerschap en lactatie, alsmede aandoeningen van de reproductieve systeem.

Dry scalp and how to fight it

Uitdrogen haardroger — een van de redenen voor de droge hoofdhuid

Sommige oorzaken hebben geen behandeling nodig in een medische inrichting, koopt gewoon een shampoo voor de droge hoofdhuid en het probleem is over. Maar als pogingen om te gaan met de ontstane ongemak kan geen gelukkige uitkomst, moet u contact opnemen met de experts.

Symptomen van een droge

In de huid zijn de klieren die de productie van een speciale afscheiding – talg. Het dient als bescherming tegen de agressieve effecten van het milieu, geeft Glans en kracht aan het haar. Onder bepaalde stoornissen van de klieren verschijnen onaangename symptomen van verbranding, irritatie, jeuk. Veel mensen vragen zich af droge hoofdhuid wat te doen, hoe te bepalen? Dit probleem wordt weergegeven verschillen: vette hoofdhuid en droog haar of een droge huid en droog haar, het hangt allemaal af van de fysiologische eigenschappen van het organisme. Maar de belangrijkste functie is het schillen. Het haar wordt weergegeven roos, droge hoofdhuid voortdurend veroorzaken ongemak, er is een wens zo snel mogelijk te ontdoen van het probleem.

Roos is de dode huid cellen. Normaal gesproken heeft de neiging om afschilferen en vervangen worden door een nieuwe. Maar in het geval van pathologie dit proces is zeer snel en schalen van droge roos als poeder, bestrijken het gehele haar. Als u niet het probleem op te lossen, dan zijn er roze stippen – huid, jonge huid, er is een risico van infectie. De peeling zorgt voor veel problemen, omdat zelfs de schone haar er vies, als ze bij roos is.

Behandeling droge hoofdhuid

Als u een droge hoofdhuid, wat te doen, hoe om te vechten? Raak niet in paniek. Het eerste ding om te doen is het veranderen van uw dieet. Na alles wat we eten, heeft invloed op ons lichaam en is alleen afhankelijk van ons, goed of slecht zijn van deze wijzigingen. Een droge huid moet natuurlijk vet, dus je moet opnemen in het dieet van vette vis, olijven, noten, olijfolie, maar niet betrokken te raken zonnebloemolie. Plantaardige eiwitten zijn ook nodig, ze worden bewaard in peulvruchten, gedroogd fruit. Voor een goede haargroei, gezonde soort van essentiële vitaminen b, E, ascorbinezuur en mineralen.

Hydratatie van de huid en het haar is van essentieel belang met deze aandoening. Vandaag, er zijn een groot aantal van shampoo, crèmespoeling, kan een aanzienlijke verbetering van hun conditie. Moet afzien van het gebruik van droger, kleuren en permanenten. Het effect van extra vocht kan worden bereikt door het gebruik van olie, is met name handig kokosnoot, jojoba, de klit. Maar je moet weten dat het gebruik van oliën styling tools haren de neiging te accumuleren op het haar, dat kan ook leiden tot een overmatige droogheid.

Dry scalp and how to fight it

Uien omgaat met droge hoofdhuid

De stralen van de zon zijn nuttig voor het lichaam. Maar alles is goed in matiging. Dit geldt in dit geval. Lang verblijf onder de zon droogt de huid en het haar, dus je moet gebruik maken van speciale sprays en, indien mogelijk, bedek het hoofd met hoeden of een paraplu.

Thuis is er altijd ingrediënten te bereiden voedende en hydraterende maskers. Dan het hangt allemaal af van uw verbeelding. Uien omgaat met het droge te bereiden op het masker meng het sap van een ui, citroen, boter in gelijke verhoudingen, is toegepast op de haarwortels, laat voor een uur, daarna wassen uit. Handig masker op basis van eieren, bijvoorbeeld, 1 ei, een theelepel glycerine, azijn, een eetlepel van burdock olie gemengd, worden toegepast op het gehele oppervlak van het haar, de procedure wordt uitgevoerd in de loop van twee maanden. Of milk mask: een glas verse room gemengd met tarwemeel, voor het verkrijgen van een pasta-achtig mengsel, breng aan op gewassen, droog haar, spoel af met warm water zonder shampoo.

Als al uw pogingen om de bestrijding van een droge hoofdhuid is ijdel en heeft de symptomen van de ziekten van andere organen en systemen, haast u dan om hulp te zoeken bij professionals. Na de cursus examens, het passeren van tests, zult u in staat om te achterhalen wat de oorzaak van het probleem en de behandeling beginnen. Het elimineren van de onderliggende ziekte, de droogte zal verdwijnen op hun eigen.

Dry scalp and how to fight it

Burdock olie hydrateert de hoofdhuid

Belangrijker nog, vergeet niet dat het recht geselecteerde haarverzorging en behandeling van chronische ziekten – de sleutel tot een gezonde hoofdhuid!

Thema door Anders Norén