manicure

Dot geschilderd op de nagels foto 2018-2019 nieuwe opties

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options 

Een van de constante kleur trends – ornament met polka dots. Voor vele jaren is dit patroon veranderd verschillende afbeeldingen. De trend is niet overgeslagen en nagel diensten. Dot manicures zijn in toenemende mate terug te vinden in diverse soorten nail design en het is pittig schil in uien elke dame. Maak dot nagellak kan optreden zowel in de schoonheidssalon en thuis.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Deze techniek is niet ingewikkeld. Een speciaal apparaat voor het maken van dots dots genoemd vernis, wordt het wijd gebruikt door de meesters. Budget alternatief – een tandenstoker of een naald.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options 

U kunt kijken voor een vervangende punten in het vak met de pinnen. Past het afgeronde uiteinde van de bout of de onzichtbare man, de tanden van de kam. Een goede optie is de veiligheidsspeld met een bal aan het einde of zelfs het hoofd van de gewone wedstrijden.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Om In aanmerking te komen voor een grote dot diameter, geschikt q-tip. Het is belangrijk om te onthouden dat de dots biedt u meer keuzes van het ontwerp. Als u het gebruik van floss, is het aan te raden om een voorraad op een pakket. Lak diep, tandenstoker, snel vervormd. Zodra dit gebeurt, veranderen voor een nieuwe, anders wordt de afbeelding op de nagels wordt wazig.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Dot design gel Polish foto 2018-2019 ideeën

Dots — design tool die het mogelijk maakt hun handen om meesterwerken te creëren op de nagels. Ziet eruit als de stippen als de steel is versierd met een bal op het einde. Dat is een bal uit en doopte de punt in de lak, dan kunt u beginnen met het maken van verschillende ontwerpen op de nagels.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (63)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (67)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (66) Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Dotsy vaak gemaakt met twee ballen van verschillende diameters aan de tegengestelde uiteinden. Rod stippen gemaakt van metaal, hout of kunststof. Dots — design tool die het mogelijk maakt hun handen om meesterwerken te creëren op de nagels. Ziet eruit als de stippen als de steel is versierd met een bal op het einde.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Dat is een bal uit en doopte de punt in de lak, dan kunt u beginnen met het maken van verschillende ontwerpen op de nagels. Dotsy vaak gemaakt met twee ballen van verschillende diameters aan de tegengestelde uiteinden. Rod stippen gemaakt van metaal, hout of kunststof.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (81)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (85)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (86) Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Kopen de punten is niet moeilijk, ze zijn te koop bij een professionele beauty supply winkel en ook online op bijzondere locaties, waar alle zijn uitgenodigd voor een manicure. Er is een dimensionale tabel van de diameter van de bal, van 1 tot en met 10, respectievelijk, van de kleinste tot de grootste. Stippen de kosten variëren, afhankelijk van de fabrikant en van product design, meestal 50 – 300 roebel.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Het nieuwe jaar manicure met stippen 2019 nieuwe opties

Beslissen welke kleur zie je in het Nieuwe Jaar en pick-up-lak te passen aan uw persoonlijke stijl. Verf je nagels en wacht tot ze volledig droog. Beslissen op een patroon en met behulp van tools voor nail art, breng het aan op je nagels:

    De punten die je kunt tekenen vallende sneeuw: knijp het witte verf op het palet, duik dan de puntjes op de nagellak en tekenen stippen op je nagels. Als u meerdere dotsov verschillende grootte, te maken op je nagels het nieuwe jaar confetti, gelukkig met verschillende felle kleuren. Ook met de hulp van stippen getekend Kerst decor vergelijkbaar met frosty patroon op het raam. U moet de tip om een duik in schilderen en tekenen een patroon te tekenen met pen, vloeiende bewegingen. De stripper zal helpen om te schilderen een grillige winter patronen of eenvoudige tekeningen. Met duct tape kan je maken van geometrische vormen op de nagels. Voor deze moet je knippen van de tape in de vorm van een bepaalde vorm en blijf op de gelakte nagel. Vernis van een andere kleur, breng een tweede laag aan.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

De mooiste tekeningen door punten foto 2018-2019 foto ‘ s

Soms, kijkend naar de foto op de nagels, het is moeilijk te begrijpen hoe het is gemaakt. Lijkt allemaal erg ingewikkeld en alleen toegankelijk voor ervaren master. In feite, is het niet nodig een rijke ervaring, je moet alleen weten hoe en wat om te schilderen op de nagels en voor het kopen van bepaalde programma ‘ s. De meest handige tool voor het tekenen van plaatjes op de nagels – dots. Het is een plastic (of houten) wand met een tip, waarvan het uiteinde vast met een metalen bal.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

De diameter van de ballen kan worden onderscheiden, en dat kunt u tekeningen maken met puntjes op de nagels van uiteenlopende complexiteit. De punten die je kunt tekenen stippen, krullen, cirkels, maken van sieraden en beeldjes. Om vlot de komma uit de dots, de stippen, die eens het punt, wordt niet verwijderd en blijven voorzichtig, het verlichten van de druk van de verf zal minder worden en zal de lijn dunner worden. Het gebruik van de punten en het tekenen van een lijn.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Manicure voor de lente 2018-2019 foto spot design

Zwart, donker rood en donker blauw tinten in het verleden. Nu de mode nieuwe manicure ideeën. De lente wil nooit meer heldere en rijke kleuren in het rond, met inbegrip van onze goudsbloemen. Lente – tijd van de romantiek. Dat is de reden waarom de lente roze manicure uiteengezet in de nieuwe trend van het seizoen.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new optionsU kunt gemakkelijk kiezen uit alle verschillende kleuren van de dekking: van de lichte schreeuwen bleke pasteltinten. En vergeet niet dat de conventionele solide coating is al moeilijk om iemand te verrassen. De werkelijke strass steentjes, bloemen, strepen, goud en zilver lint, alle soorten van patronen van hart en manicure met fotografie. Mode van dit voorjaar wordt beschouwd als de techniek van de gradiënt, namelijk de vermenging van een schaduw van de nagellak in het andere. Populaire mix van roze en goud.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

2018-2019 zomer manicure foto manicure met stippen

Zomer – tijd licht outfits en stijlvolle accessoires. Het is de perfecte tijd om te pronken met uw tan en markeren met kleur accenten. Zo helder manicure voor de zomer is een integraal deel van het beeld. Nog steeds in de mode zijn uw nagels met gekleurde coating.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new optionsHeldere, levendige en zelfs neon kleuren kunnen worden wijselijk gebruikt in nail design. Je kunt toepassen, zowel in één kleur en contrast palet. Bijvoorbeeld, in de duim nagel, van toepassing op een lichte roze, vervolgens geleidelijk verdunnen de toon van een licht transparante kleur. Of te combineren met verschillende kleuren, met inachtneming van de regels van de Vereniging. Het Best lijkt op een manicure voor de zomer op korte nagels.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Manicure herfst 2018-2019 foto van de mooiste voorbeelden van stippen

U weet waarschijnlijk dat de meest relevante kleuren voor nail Polish in 2017 en 2018-2019 zal worden pasteltinten zoals roze, perzik, room, melk, beige, grijs, mint, lavendel en wijn en berry gamma. Echter, de seizoenen zijn ook van invloed op de keuze van kleuren voor kleding, en voor een manicure.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (76)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (77)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options (79)Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Met het begin van de herfst komt de wens om jezelf te omringen met zon en warmte, maar ook een manicure doen, geïnspireerd door de pracht en praal van de natuur geleidelijk vervagen. Dat is de reden waarom in de voorhoede van chocolade, terracotta, koraal, bruin, olijf. Ook populair zijn violet, zwart, donkere pruimen, Marsala.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Frans stippen foto 2018-2019 nieuwheid ontwerp

Decoratief patroon op de nagels is een geweldige decoratie manicure, en trekt de aandacht en blikken. Als Je gewoon het begin van het beheersen van de techniek van het maken van patronen op de nagelplaat manicure met punten die voor U interessant is en een geweldige oplossing zijn. Waarschijnlijk net zo stijlvol en populair onder conservatief en modieuze dames manicure-French manicure zal nooit uit de mode. Natuurlijk, het frans, aangevuld met tekeningen, stickers, steentjes, maar in essentie blijft hetzelfde.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options Goudsbloemen fleuren de lijn in een contrasterende kleur (in de klassieke variant – wit) en de rest van de nagelplaat bedekt is met een laag vernis. Als er geen stickers gebruikt in een French manicure, kunnen ze gemakkelijk vervangen van de stippen. U hoeft alleen maar op te halen een bal van de gewenste grootte en teken een rechte lijn. U kunt ook het versieren van de tips van de nagels of eenzaam patroon gemaakt met stippen en contrasterende lak. Bijvoorbeeld, de nagelplaat kan worden geschilderd in roze, op de tips van de nagels tot het opstellen van een perfect gladde witte strepen en de strepen om een paar blauwe stippen, die het versieren van de nagels.

Dot painted on the nails photo 2018-2019 new options

Thema door Anders Norén