stijl

Die witte colbert

De witte kleur in de garderobe van mannen creëert een gevoel van zuiverheid, feest en elegantie. Traditioneel, wit shirts, linnen en decor. Keuze uit een witte blazer – dit is een gedurfde claim op stijl en originaliteit. Vergeet niet dat zelfs de grote strateeg had het idee om in Rio de Janeiro, omdat er “alle inwoners, zonder uitzondering, draagt een witte broek.” Let wel, in mijn broek, maar niet jassen. Dat is een erkend avonturier durfde niet om te proberen op hun droom helemaal wit heren kostuum, blijkbaar dacht dat het te vet.

Moderne mannen doen niet denken aan de witte jas heren iets te ontoegankelijk. Kleding, wit dragen, en niet alleen op speciale gelegenheden zoals bruiloften, maar elke dag.

Who do white suit jacket

Helemaal wit versie

Wit heren kostuum – een teken van een bijzonder plechtige gelegenheid. De bruidegom bruiloft zomer ziet er geweldig uit in een pak is gemaakt van een witte lichtgewicht stof. Om hun manier de eigenaar van de witte pak proberen om accessoires te vinden contrasterende tinten. Een stropdas, een zakdoek of een boutonniere in de revers van de zak, tie pin of riem van een andere kleur maken voor een man blijft een man zonder zijn vrij, maar vormeloze “wolk in broek”.

Who do white suit jacket

De combinatie van zwart en wit

Swap van de componenten in de school formule ceremoniële kleding “witte top – black bottom”. Op een witte jas met zwarte broek en een zwart shirt. Vet contrast en een duidelijke schending van de gebruikelijke regels zal u helpen bij het zoeken origineel en stijlvol. Als de droom van een witte broek staat je niet toe om in te lopen donkere broek, verdunnen wit heren kostuum jet zwart shirt. Het effect is ook sterk.

Wit linnen blazers

Who do white suit jacketDe zomer draag wit natuurlijk en is veel comfortabeler dan de donkere. Beter dan wit linnen jasje zonder voering kan niet denken. De natuurlijke stof is ademend, maar het ontbreken van de voering vergemakkelijkt de gehele structuur. Witte jas mannen linnen brengt de kit jeugd kleding elegantie en aristocratische glans.

Compleet met een terloops knoopte en licht gekreukt wit linnen jasje ziet er geweldig uit en lichte broek tot op de knie. In dit outfit kan je niet alleen wandelen langs het zandige wad, maar op het werk te komen, waar niet al te strikt reglementiert uniformen van het personeel.

Wat te dragen?

Onder de blazer draag je witte t-shirts, Polo shirts of klassieke shirts met korte mouw. De bijzondere charme geeft de set jas broek tie-haring met enkele lichte zomer patroon.

Broek chino ‘ s en jeans met een wit jasje

Who do white suit jacketKiezen wat te dragen met een witte jas, aandacht te besteden aan de broek in een casual stijl. Comfortabele en lichtgewicht chino ‘ s zal een geweldige aanvulling op de witte jas. Losse, enigszins taps toelopende-poot vorm van de broek geeft aan dat de flexibiliteit van casual stijl, de witte jas zorgt voor een gevoel van lichtheid, geluk en gevoel dicht bij huis, zelfs als de feestdagen gevierd hebben in de winter. Wat te dragen met een wit jasje, een besluit over de stemming.

Het consolideren van het effect wolkenloze vakantie voorwaarde moeite waard om te kopen comfortabele mocassins of gevlochten sandalen. Natuurlijk, ze moeten worden gedragen zonder sokken!

Witte jas en witte schoenen of gympen

Een frisse en koele heren wit kostuum is gemaakt van katoen of linnen ziet er geweldig uit met helder wit trainers. Wat te dragen met een wit jasje, is eenvoudig op te lossen. Kies een combinatie van wit pak en sneakers met gekleurde broek. Blue jeans – de beste manier om het maken van een tegenstelling. De combinatie van wit en blauw van kleur op zich creëert een gevoel van koelte en frisheid van de ochtend. Vooral als de blauwe stof van de broek is beperkt witte kleur van de boven-en onderkant.

Waar kan je dragen van een witte jas

Beperkingen in het dragen van wit bestaat niet. En hoe om te ontkennen dat de wens om mooi te zijn!

Natuurlijk, dat wit street is in bloei in het warme zomerweer. Echter, de winter in een feestelijke sfeer, diner, partij, club of bedrijfsfeest heren wit kostuum of een wit jasje passend zou zijn.

Who do white suit jacket Who do white suit jacket

Pak zeiler gaat om een combinatie van witte double-breasted jasje vergelijkbaar met de jas te dekken en schijnt goud metalen knoppen en een blauwe broek. De beste variant, wat te dragen met een witte jas, hard denken. Je koopt een pak, zelfs als die op een privé-jacht van een beetje geld is niet genoeg. Romantische beeld van een ervaren sea wolf maakt om de eigenaar van een elegant pak in een nautische stijl en de sfeer van verre landen en spannende avonturen.

Who do white suit jacketVooral geliefd jas of volledig wit pak mannen bruiloft feest. Het was niet ongewoon om niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom, gekleed in een blinkend wit. Wit heren kostuum om een huwelijk om te helpen met het leren kennen van de bruidegom, zelfs aan het einde van de bruiloft, en de ceremonie van het huwelijk zal het toevoegen van originaliteit. Door de manier waarop, in India de klederdracht van de bruidegom kon alleen maar wit. Echter, terwijl de bruid draagt een heldere rode outfit.

Who do white suit jacketIn de zomer van 2017 worden verwelkomd als volledig mannelijke wit pak en de combinatie van witte jas met zwarte broek.

De jurk is afgewerkt met lichte accessoires: elegant strikje, zakdoek in de borstzak of een contrast bloem corsage op de revers van de witte jas.

Thema door Anders Norén