stijl

Die smartwatch zal je een Superman

Gadgets van zeer verschillende functies van verschillende draagbare apparatuur – is iets dat nauw verbonden is aan de realiteit van de moderne mens. Vandaag de dag, mensen kunnen niet zonder smartphones, smart horloges, tablets, laptops, netbooks…

Een relatief nieuwe gadget, zelfs zo ‘ n 50 jaar geleden, die in het rijk van de science fiction, is een Fitness armband, of een Slimme armband, fitness tracker. En als de overgrote meerderheid van technische uitvindingen draagt bij aan de ontwikkeling van een sedentaire levensstijl, de “held” van onze huidige publicatie, integendeel, het stimuleert om redelijke tot verhoging van de fysieke activiteit, rationele voeding, de vorming van de juiste modus van de dag en niet alleen.

Maar alvorens direct te praten over de geschiktheid armbanden en om verwarring te voorkomen, is het noodzakelijk om te definiëren wat een “Fitness-tracker” fitness kijken en hoe ze verschillen.

Which smartwatch will make you a Superman

Fitness armbanden en fitness horloge

Fitness armband is een apparaat in de vorm van een armband met de functies van het bijhouden van de fysieke activiteit (die we hieronder zullen bespreken). Binnen een bepaalde periode van tijd die het verzamelt gegevens, vervolgens verbinding maakt met uw telefoon, tablet, computer en analyseert informatie.

Armbanden kunnen worden uitgerust met kleine schermen en kan ze niet hebben. Beschikbaar trackers ontworpen om te worden gedragen op de arm of het been. Bovendien zijn er in de modellen die zijn vast niet alleen op de pols of de enkel, maar op de schouder, sneakers of zelfs een halter.

Fitness horloge is een gadget die combineert de functies van een armband en smart uur. Het heeft een groter scherm (met de klok), gewicht en natuurlijk, meer functies (die we ook kort deal met hieronder).

Het overzicht van de handige functies van de fitness armbanden voor degenen die willen om fit en gezond

De functionaliteit van de slimme horloges voor mensen die verder willen kijken en voelen zich gezond, slank, actief, is vrij breed, vandaag en in de toekomst belooft alleen maar te groeien. Hoewel het lijkt, laat staan uit te breiden.

Op het moment dat de ontwikkelaars hebben gemaakt gadgets met de volgende functies, afhankelijk van de modellen en de prijzen.

De accelerometer sensor die meet de snelheid en schokken tijdens het rijden. Het kan met de hand worden klapperen tijdens het zeilen, de stappen van het wandelen en Hardlopen, tillen dumbbells. Dankzij de accelerometer armbanden uitvoeren van de functies van de stappenteller die kunnen tellen van het aantal stappen genomen over een bepaalde periode van tijd. Het is comfortabel tijdens het hardlopen. De stappenteller kan ook het beoordelen van de mate van lichamelijke activiteit en het gebrek aan mobiliteit te waarschuwen voor de dreiging van inactiviteit. En het helpt ook om te berekenen verbrand tijdens het lopen en het uitvoeren van calorieën.Hartslagmeter – berekent de pulse rate (hartslag) in verschillende typen lichamelijke activiteit (met inbegrip van cardiovasculaire oefening) en in rust.Slaap monitor – man wordt wakker op het juiste moment. Volgens de fabrikanten, Fitness polsbandjes bepalen slaapfase Wakker wordt en de persoon die tijdens de REM-slaap, de meest comfortabele Wake-up periode. Daarnaast is de gadget is in staat om te bepalen van het optimale moment voor het slapengaan te voelen de volgende dag was het goed. Functie slapen monitoring armbanden hebben vaker dan slimme horloges.Persoonlijke voedingsdeskundige is een andere functie lijkt te hebben iets fantastisch. Fitness-gadgets kunnen vertellen welk moment en in welke hoeveelheid eten om niet om gewicht te winnen, en als het nodig is om te gooien. Slimme armbanden (het analyseren van de hoeveelheid energie besteed en op basis hiervan advies geven over hoeveel je nodig hebt om te consumeren calorieën weer aan te vullen. Deze analyse is gemaakt op basis van geslacht, leeftijd, lengte, gewicht, de aard en de intensiteit van de fysieke activiteit. De armband fitness kan niet beoordelen wat iemand eet en wat de kwaliteit, zodat de informatie moeten handmatig worden ingevoerd. Daarnaast kunt u een foto van de barcode op de verpakkingen van voedsel, en de bijbehorende smartphone-app zal analyseren wat er precies aan de hand is om te eten van mensen.

Deze functies zijn, als een regel, typisch voor de Slimme armbanden en werken in een continu-modus, terwijl de gadget is bij de hand.

Which smartwatch will make you a Superman

Wat zijn de eigenschappen bieden fitness horloge

Smart sport horloges kunnen voeren dezelfde taken uit als de armbanden, maar niet continu, maar op bepaalde instelbare intervallen van tijd (hardlopen, lessen in de sportschool…). Echter, de horloges bieden voor andere functies, omdat ze een groter scherm en meer krachtige batterij dan de armband.

Deze GPS-navigatie, dat de verwerking van gegevens die zijn ontvangen via een Bluetooth-interface (bijvoorbeeld, uit de borst een hart monitor of toerenteller voor fietsers). Parallel fitness horloge werkt als een normale chronometer.

Which smartwatch will make you a Superman

Smart armband of een sporthorloge?

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de aanwezigheid in de winkels fitness uur (fitness Apple horloge) een dergelijke gadget als een armband heeft geen zin. Maar trackers hebben hun voordelen, van belang voor de mensen die betrokken zijn en die een actieve levensstijl. Deze omvatten, bijvoorbeeld, zijn:

    Het lage gewicht en kleine formaat, zodat de armband is onzichtbaar aan de hand is, en comfortabel met hem dag en nacht, dat is niet waar uren;langer dan de tijd van de klok, te wijten aan het gebrek van een groot scherm en krachtige processor.

Een overzicht van de meest populaire modellen van smart polsbandjes

Samsung Gear Fit 2

Verbeterd model van zijn voorganger, de Samsung Gear Passen. Het hoogtepunt van de twee armbanden werd het gebogen worden door de hand van vorm display, Super-AMOLED, stijlvol design, goede ergonomie, het vermogen om te veranderen bandjes.

2 sluit Gear Pasvorm voor Samsung Galaxy-smartphones op het besturingssysteem Android 4.3 en hoger, ook compatibel met andere telefoons met het Android OS 4.4 en boven. De RAM armband is 512 MB, ingebouwde 4 GB.

De functie van de armband is van een stappenteller met een versnellingsmeter, gyroscoop en een hartslagmeter om te bepalen de beweging van de mens in de ruimte en voor het bijhouden van de activiteiten tijdens het sporten en slapen.

En er is ook een barometer, een ingebouwde MP3-speler (die werkt via een draadloze hoofdtelefoon), trillen. De armband is voorzien van bescherming tegen water en stof. Het scherm geeft informatie over tijd, datum, weer, bellen en SMS ‘ en.

Which smartwatch will make you a Superman

Jawbone Up2 en Up3

Twee modellen van smart polsbandjes zijn zeer vergelijkbaar, de verschillen in design en functionaliteit. Jawbone Up2 en Up3 geen scherm, dus zonder een smartphone en de geïnstalleerde toepassingen zullen ze het meest eenvoudige decoratieve armbanden.

De Up3 ziet er slanker ontwerp van zijn voorganger Up2. De ergonomie van de camera is ook verbeterd – de armband is flexibel, comfortabele pasvorm in lengte verstelbaar door middel van een bevestiger. Beide modellen zijn compatibel met smartphones op Android-en iOS-apparaten zoals de Apple iPhone, Samsung Galaxy, SONY…

De mogelijkheden van de armband Kaakbot Up2: het tellen van stappen en calorieën, notificatie wanneer immobiliteit, het stellen van doelen, het bijhouden van de fysieke activiteit, slaap monitoring, een voedingsdeskundige, een coach functie met de selectie van een programma van fysieke activiteit.

Jawbone Up3 heeft meer sensoren die meten van hartslag, lichaams-temperatuur en de omgeving. Zowel de armband is voorzien van een spatscherm.

Which smartwatch will make you a Superman

Garmin Vivosmart

Het grootste voordeel van deze slimme armband een echte bescherming tegen vocht met de mogelijkheid van diep duiken en compatibiliteit met een groot aantal apparaten (en Pc ‘ s en smartphones met verschillende besturingssystemen).

De tracker heeft een strakke, onzichtbare OLED-scherm, die, wanneer de druk opgenomen van het aantal stappen, verbrande calorieën, afgelegde afstand, tijd van de dag, SMS, etc. het ontwerp van de tracker zo eenvoudig, zelfs niet beschreven, zodat het kan worden gedragen met elke kleding. Band lengte past zich aan past in elke arm diameter.

Functioneel, het Garmin-Vivosmart biedt vele mogelijkheden. Het is een stappenteller, hartslagmeter voor een complete set van draagbare hartslag, calorieën tellen, een herinnering aan de noodzaak om te bewegen de wekker slaap fasen.

De armband kan bepalen van de huidige fysieke activiteit niveau en op basis vormen om de doelen voor de volgende dag. In combinatie met een smartphone is een slimme gadget trilt en reflecteert op het scherm de melding van oproepen, berichten, e-mails.

Which smartwatch will make you a Superman

Sony SmartBand

Fitness gadget met een eenvoudige ontwerp, in verschillende kleuren, zonder scherm. In rubber armband zit een uitneembare kunststof module met elektronica die je kunt trekken en plaats de band van een andere kleur. Sony SmartBand is compatibel met iOS en Android smartphones, ie loopt dit fitness armband met Apple, Sony, Samsung en andere telefoons.

Afhankelijk van het specifieke model van de armband Sony SmartBand telt stappen, tracks Fietsen en hardlopen. Het apparaatje is voorzien van een hartslag monitor voor het meten van de hartslag. SmartBand is in staat tot het analyseren van de stress en stress tijdens de fysieke activiteit. Met behulp van de trillingen van de motor, de armband werkt als een klok. En ook de gadget kan volgen slaappatroon.

Which smartwatch will make you a Superman

Polar Loop

Deze armband is beroemd voor de nauwkeurigheid en het stijlvolle design. Met een led-scherm. Sinds de elektronische unit is volledig gesloten, de armband is waterproof.

Op het scherm van de gadget kunt u de huidige tijd, het aantal stappen en branden direct naar de training periode van calorieën. En de armband toont de activiteit in de vorm gevuld tijdens de dag-band.

De Polar Loop-verbinding kunnen maken, en Garmin, naar lichaam hartslagsensor. Echter, Dit is niet inbegrepen in de kit en moet apart aangeschaft worden.

De kosten van de armband is 6 tot 8 duizend.

Which smartwatch will make you a Superman

Nike Fuelband

Nike fitness armband als de Polar Loop-heeft een led-scherm en eenvoudig ontwerp. Beschermd tegen spatwater, regen, modder, zweet, maar het zwemmen met hem is onmogelijk. Nike Fuelband is compatibel met apparaten die op iOS en Android, dus het kan werken met smartphones van Apple, Sony, Samsung, etc.

Nike armband telt stappen, verbrande calorieën, meet de activiteit, herinnert u meer te bewegen. Nike en bewaakt tevens de graad van verwezenlijking van de doelstellingen en de kwaliteit van de slaap. Er is een alarm-functie. Scherm NikeFuelband ook een weerspiegeling van de huidige tijd.

Which smartwatch will make you a Superman

HUAWEI Talkband B2

Fitness armband met een interessante eye-catching design, in een slanke, metalen behuizing met een groot genoeg, maar sierlijk past een OLED-scherm. De gadget is beschermd tegen stof en water, compatibel met iOS en Android systemen. Het is opmerkelijk dat de armband werkt als een headset.

Tot het fitnesscentrum beschikt over een stappenteller, het meten van activiteit en aantal verbrande calorieën, de uren van de slaap. De armband signalen hoeft te gaan. En gadget beschouwt het totale aantal kilometers voor een hele tijd in gebruik en kan in de stopwatch-modus.

Which smartwatch will make you a Superman

Waar te kopen

Fitness polsbandjes zijn er steeds meer gadget en je kan ze kopen in de vele winkels. We presenteren het platform met het grootste assortiment originele producten:

    • M. video is een netwerk van online en offline winkels elektronica en apparaten. Het verkoopt slimme horloges en fitness polsbandjes Apple, Garmin, Samsung, Polar, Jawbone, Sony en andere merken;Svyaznoy. NL – de minst bekende keten van winkels waar vind je fitness-trackers en slimme horloges van Samsung, Polar, Sony, Garmin, etc.; AliExpress – dit trading platform is moeilijk te negeren, omdat het niet alleen aanbiedingen

Gadgets

    • allerlei merken, maar de Chinese kopieën tegen lagere prijzen. Dus, replica armband

Nike

Dus, we enigszins bedekt de vraag over wat Smart sport armband Fitness horloge. Deze zijn nieuw in het gebied van een Gezonde levensstijl, Fitness gadgets, fit en professionele atleten, en gewoon mensen die de zorg over hun gezondheid en fysieke conditie. En of ze te gebruiken, is een individuele keuze.

Thema door Anders Norén