fashion

Die mens watch wordt betrokken in de herfst van 2018

Klok instrument voor het meten van de tijd, ze zijn een perfecte aanvulling op het beeld van de zakenman. Iedereen zal halen handige accessoires, die geschikt is om het volgens beroep, levensstijl, Hobby ‘ s. Overweeg de modetrends voor de herfst en met 2018.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

De materialen van riemen

In de herfst van 2018 worden de volgende modieuze materialen, riemen en armbanden:

De keuze van de band doen voor ze, afhankelijk van de geselecteerde stijl. Mannen die willen om aandacht te trekken voor zijn persoon, stylisten raden om horloges te kopen met de armband is gemaakt van rose of rood goud.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

Voor de strikte natuur onmisbaar chronograaf armband, gemaakt van koud metaal. De mode zal blijven mechanisch, voorzien van een transparante wijzerplaat met zichtbaar mechanisme in.

Tinten van kleur

Voor meer charme om zich te houden aan de stijl en kleur van de accessoire. De herfst zal het relevante:

    Roze en geel goud, staal kleur; de huid met koffie en woestijn tint; oranje, blauw en groen en geel, zilver model.

Populair zal zijn bij de diameter van de wijzerplaat 42 tot en met 44 mm zwart en wit. De mode blijven klok met een stoere gevlochten Navo-bandjes zijn comfortabel en praktisch.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

Uur fashion

Vraag dit najaar zal worden:

Sport, de militair, die doet denken aan een kompas met vele functies. Geschikt voor een sportieve look. De behuizing is bestand tegen vocht, zijn gemaakt van plastic en rubber, heldere kleur met een elektronische display. Klassiek, met een lederen band of metaal en een trendy ronde wijzerplaat. Regel eenvoudig, beknopt, inherent minimalisme in de creatie van het lichaam en delen. Hun mechanische en Quartz modellen zijn geschikt voor alle, maar de sportieve stijl. Pols in de stijl van “de slimme sport” is niet waterdicht. Is, met 3G, touchscreen, WiFi. Model calorieën tellen, je informeren over het weer, hebben een wekker. Universeel Bi-color – two-tone. Makkelijk te combineren met andere accessoires van goud of staal kleuren. Minimalisme foto ‘ s elegante, soms met een band van krokodillenleer, een lichaam gemaakt van dure metalen. Geschikt voor de zakelijke stijl van dure schoenen. Rond model met riem voor iedereen geschikt. Rolex verschillende rustige loop, het lichaam gemaakt van dure materialen. Populair onder rijke zakenlieden. Stalen horloge, voorzien van vele functies.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

Masters praktische herenhorloges dat maakt het beeld. Ze helpen mensen om te vinden van de gewenste afbeelding, markeer status.

Thema door Anders Norén