stijl

Diamond: eigenschappen en kenmerken van de favoriete sieraden

Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

De meest krachtige energie wordt beschouwd als een diamant, de eigenschappen die al lang zijn doordrenkt met mystiek en mysterie. Bijna alle magische scholen, religie, en geheime genootschappen werden toegeschreven aan diamant magische en geneeskrachtige kwaliteiten, in de overtuiging dat zelfs het bezit van deze Steen kan geven haar eigenaar intuïtie, heel veel kracht en geluk in het bedrijfsleven.

Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

De steen van mannelijkheid

Men was van mening dat een diamant is een man van steen, een symbool van moed en eer, daarom, de ridders geprobeerd om het op het handvat van zijn zwaard of armor, in het vertrouwen dat het zal hen de overwinning in toernooien en geeft moed. Te wijten aan het feit dat de steen werd beschouwd als een symbool van de geestelijke adel, kracht van geest en lichaam, het wordt gepresenteerd als een geschenk aan personen van Koninklijke bloede is, dat zij vrij en vol vertrouwen om te heersen over de mensen.

Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

Vrouwen van de wijsheid

Vrouwen worden aangemoedigd om te dragen diamanten nadat ze vinden de vrouwelijke kracht en wijsheid, na de verschijning van het gezin en de kinderen, dat is, na de toetreding tot de “Balzac age” — in 30-35 jaar. Door de manier, lieve dames, het dragen van een diamant zal u beschermen van verraad en ontrouw, en geven ook zichzelf en hun schoonheid.Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

De diversiteit van eigenschappen

In de XVI eeuw, juweliers waren het maken van amuletten zijn twee helften van een diamant die was bedoeld voor mannen en vrouwen (of mannen en vrouwen), als symbool van hun liefde en loyaliteit. In sommige culturen een teken van de goddelijke wijsheid was ook briljant. Eigenschappen adviseerde hem te sturen het huis te beschermen tegen boze geesten, hekserij, de schade en het boze oog, dat is, om te gebruiken als een betrouwbare talisman.

De ouden geloofden dat de diamant zal helpen om zich te ontdoen van een aantal aandoeningen, bijvoorbeeld epilepsie en andere psychische en nerveuze problemen. Het was van oordeel dat het zou bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem, gunstige werking op het hart, genezing, zelfs van spirituele genezing, om duidelijk de longen en Luchtwegen, dus het verlichten van angina pectoris.

Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

Het dragen van een diamant helpen om zich te ontdoen van wellustige verlangens en onwaardig gedrag, werd ingeschakeld om rustig de milt, bedaart de boze en gewelddadige gedachten. Het gebeurt vaak dat de diamant werd voor het gerecht gebracht worden hoorzittingen om vrij te beslissen over het lot van de verdachte was van mening dat de Steen grijs weergegeven als de persoon schuldig was, en zo niet – dan begon de glans en schittering in zijn ogen.

De geschiedenis van sieraden

En nu een aantal feiten. De geschiedenis van deze prachtige sieraden is gehuld in een aantal mysteries, en elke grote diamant strekt zich een reeks mysterieuze intrige en de trein sterfgevallen. Er is een theorie dat de eerste ruwe diamant werd gevonden in de IV eeuw voor CHRISTUS in India, maar tot de vijftiende eeuw, de steen werd behandeld zeer onverschillig, het waarderen zijn kleiner dan die van goud, zilver, en niet te vergeten de robijnen en smaragden. Dit was te wijten aan het feit dat deze stukken van koolstof niet in staat waren om te verwerken, en ongepolijste diamant heeft geen beroep. Maar eenmaal in India, mensen leerden omgaan met de diamanten, en de steen schitterde hun gezichten, hij onmiddellijk veranderd in een juweel No. 1.

Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

En in Europa, geheimen van diamanten begon te openen voor dames alleen in het midden van de vijftiende eeuw, toen de maîtresse van Karel VII, de Gravin Agnes Sorel, de stamvader werd van de mode diamanten sieraden. Tegelijk is de meest grote en mooi de Stenen werden gegeven individuele namen – “Kohinoor” (nooit voor de handel en niet om te verkopen voor goud en papiergeld), de “Cullinan” is (hij weegt 621 g), “Raja Maltanski” (unieke schittering).

Diamond: properties and characteristics of favorite jewelry

Thema door Anders Norén