fashion

De trendy kleuren van 2019: foto

de huidige fashion trends veranderen snel, echter, is de juiste combinatie van kleuren in kleding blijft een fundamentele rol spelen in het effectief en geluk ontvangen in het eind van de afbeelding. Kleur 2019 en fashion trends bestaan uit een enorme verscheidenheid van combinaties. Van groot belang is ook de mogelijkheid om de kleuren te combineren die je in gedachten hebt. Als een regel, meisjes en vrouwen onder de favoriete kleuren is er niet één, maar meerdere, en hoe goed een vrouw is het gebruik van afbeeldingen, zijn uiterlijk, hoe esthetisch uitzien van de buitenkant.

Natuurlijke en natuurlijke tinten in de kleuren van 2019

De voornaamste kleuren in het komende jaar zal worden die inherent zijn aan de natuur zelf. In dergelijke tonen, en u kunt het vieren van het Nieuwe jaar. Deze kleuren zijn helder genoeg, rijk, het overbrengen van de vitaliteit en de diepte van de schoonheid van de wereld. Alle kleuren die het overbrengen van de sfeer los van de beschaving van de natuur, of het is een rustige struikgewas van een bos of op een eiland in de grote zee.

Onder de top van de hoogtepunten van Pantone-kleuren voor de komende 2019 zeven basic, die zal bepalen of het volledige gamma, de modieuze volgende lente en zomer:

Kleur grenadine

Het is rood, die nog altijd relevant is, voor meerdere seizoenen. Hij komt niet voor een lange tijd en ziet er indrukwekkend uit op een verscheidenheid van stijlen en in combinatie met verschillende tinten van de zelfde spectrum (bijvoorbeeld geel of oranje). Moderne ontwerpers zijn voortdurend aan het experimenteren met deze kleur, het veranderen van de toon, waardoor het meer agressieve en in het oog springende, met behulp van de black-out optie, die is omzoomd met paars (foto 1).

The trendy colors of 2019: photo

Kleur grenadine

Echter, stylisten raden het niet dragen van de rode verzadigde tinten van blondines en meisjes met een zeer lichte huid toon. Het is ook belangrijk om het gebruik van accessoires die te dicht bij het gezicht, degradeert alleen de uitstraling van uw kleding, omdat deze combinatie is niet geheel geslaagd.

In alle andere gevallen, de Grenadines zijn ideaal voor feestelijke avonden, en voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld, gebruinde meisjes, of de natuur in het donker, bijna een must-have in je kledingkast dingen rode tinten het zal alleen maar benadrukken hun sterke punten, mooi gezicht en een natuurlijke aantrekkingskracht. U kunt het accepteren van gewone kleding, maar ook met de verbinding van verschillende kleuren fuchsia, Bordeaux, enz.

The trendy colors of 2019: photo

U kunt ook gebruik maken van grenadine in de accessoires, het gaat goed met grijs en meest tinten van rood (bijv., wijn).

Kleur poort

Deze edele en discreet tegelijkertijd de kleur is geschikt voor kleding die geschikt om te dragen tijdens de koudere maanden, of bij bewolkt weer (foto 2). Hij is donker, maar het letterlijk warmte uitstraalt, zeer aangenaam en niet irriterend voor de ogen. Gewoon dingen die kleur moet het niet dragen van meisjes met een donkere huid of rood haar. Deze combinatie zal blijken te donker is, verdun het beeld levendiger kleuren of toevoegen van de juiste accessoires. Maar laat je niet meeslepen en ga voor andere kleuren, het is beter om te verdunnen het uiterlijk tonen van hetzelfde spectrum.

The trendy colors of 2019: photo

Kleur poort

The trendy colors of 2019: photo

De kleur van de port wijn zijn zeer geschikt voor bovenkleding, vooral omdat de kleding gemaakt met behulp van deze schaduw, gemaakt met het gebruik van zware stoffen.

Kleur Pointe schoenen

Deze schaduw is een zekere inconsistentie, het was de meest omstreden in het komende seizoen. Herfst-en deze kleur wordt beschouwd als de meest effectieve en succesvolle. Meisjes met een donkere huidskleur moeten de grootste zorgvuldigheid en omzichtigheid te behandelen bij de behandeling van de kleur.

The trendy colors of 2019: photo

Kleur Pointe schoenen

Met gelijke nauwkeurigheid is het noodzakelijk om de aanpak van de tips die je wilt combineren met deze kleur, omdat het vinden van de perfecte harmonie met deze toon kleur is bijzonder moeilijk, omdat de schoenen zijn zeer onduidelijke kleur, en vele anderen die hij verwerpt. Daarom, als u niet kunt kiezen kleuren die gecombineerd kon worden met Pointe schoenen, is het het beste om het te dragen vlakte, verdunnen is dat de accessoires.

Olie kleur

Olie kleur is een rustige tint bruin, vergelijkbaar met pasta, van chocolade melk (foto 3). Deze kleur is geschikt voor blondines en brunettes, is het feit dat veelzijdige en meest van de kleuren met hem vrij te combineren. Daarom is het dragen van een boterachtige kleur in vaste vorm, en verdunning van anderen, met inbegrip van de kleurrijke accessoires.

The trendy colors of 2019: photo

Olie kleur

The trendy colors of 2019: photo

Het is het beste om te gebruiken tinten van dezelfde spectrum, en de olie kleur, maar het past goed ook met zwarte, witte en rode kleuren. Zo is het met deze kleur kunt u op uw gemak te experimenteren, als een resultaat, kunt u een unieke en originele manier.

Zee pioen

Deze kleur wordt het meest basic fashion trends in 2019, zoals de meeste van de ontwerpers zien het op een lijn met klassieke tinten, die is gebaseerd op de gehele mode omgeving.

The trendy colors of 2019: photo

Zee pioen

Marine pioen kan vervangen standaard kleuren wit en zwart. Vanwege het feit dat de schaduw is heel diep en donker is, kan hij helpen op de juiste tijd en meisjes die willen verbergen van de fouten van hun cijfers. Visueel, de zee pion afslanken en in sommige stijlen ook toe te voegen aan de groei, dus te gebruiken in het komende seizoen beveelt aan dat de meeste ontwerpers (foto 4).

Neutraal grijs (zilver)

Grijs universal in combinatie met een kleur en ziet er mooi uit op de meeste van de stijlen van jurken en blouses (foto 5). Stylisten raden elke meisje te hebben in haar garderobe paar kleren van deze kleur. En het is grijs van kleur gemakkelijk combineert met andere kleuren in de mode-spectrum het komende jaar.

The trendy colors of 2019: photo

Neutraal grijs

The trendy colors of 2019: photo

Echter, deze kleur wordt aanbevolen om te verdunnen het meer helder en levendig van die meisjes die met een bleke huid, want anders kom je er gewoon opgaan in mijn kleding. Maar met een donkere huidskleur, vrouwen en brunettes er is niets te vrezen – deze kleur zal alleen voeg wat pit aan je uiterlijk.

Schaduwrijke sparren

Deze kleur lijkt op de schaduw van de lente mos of diepe zee-algen. De kleur van de schaduw spar (foto 6) ziet er net zo esthetisch en vrijetijdskleding en ‘ s avonds outfits voor de publicatie.

The trendy colors of 2019: photo

Schaduwrijke sparren

De bijzondere adel van deze schaduw geeft donkere meisjes die de voorkeur geven om het te dragen. Het harmonieert perfect met de Gouden tinten van het zand tinten. Terwijl met blond haar en lichte meisjes moeten oppassen hier, omdat niet elk van hen kan worden geschikt schaduwrijke boom.

Herfst esdoorn

De meest modieuze tint om het volgende seizoen wordt erkend als een fel oranje kleur, genaamd de herfst esdoorn (foto 7). Deze kleur is heel rijk, maar niet in die mate dat het veel was duidelijk.

The trendy colors of 2019: photo

Herfst esdoorn

Als je kleding in zachte pastel kleuren, of formeel zwart en wit, de rijkdom van deze schaduw die je zeker nodig hebt om in je kledingkast. Hem perfect combineert een klassieke kleur, kunt u zelfs gebruik maken van het effect van contrast – om verbinding te maken herfst esdoorn met hints van andere kleuren. Het is, bijvoorbeeld, turquoise.

Wat te benadrukken in de kleuren van het volgende seizoen

Fashion trends in de kleuren van 2019, zeggende, dat in het komende jaar zal zeer populaire poederachtige tinten. Onder hen het meest modieus en populair zal worden zijn de volgende:

    turquoise; een schaduw van faded emerald; lichtroze.

Deze kleur is in de mode in zowel lichte variaties en in het donker.

The trendy colors of 2019: photo

In 2019, veel ontwerpers adviseren vrouwen om te dragen van kleding gemaakt van zijde in poederachtige tinten. Uit dit spectrum kan ook worden gemaakt en accessoires, omdat ze zijn perfect geschikt voor het imago. U kunt één ding uit de kast en het meest perfect passen bij haar nieuwe uiterlijk. Ook de vrouwelijke kledingkast stylisten adviseren het volgende seizoen te verwerven kleding en accessoires zand kleuren. The trendy colors of 2019: photo

Koffie schaduw

Onder de top tinten zijn de volgende:

    pastel beige; schaduw koffie, romige toon; doorschijnend zand.

Stylisten raden om voorkeur te geven aan multi-gelaagde rokken en onderrokken in de vorm van “zon”. Als u gebruik organza in combinatie met zand tinten, deze stof zal toestaan te geven van de kleur. Zand zou best gecombineerd grijs. Deze afbeelding ziet er origineel en heel voorzichtig. Poederachtige tinten, geschikt voor schoenen, bijvoorbeeld ballet schoenen of schoenen. Ze zien er allebei neutraal en zakelijk.

Thema door Anders Norén