kapsels

De spit zelf

Vlecht vlechten is een zeer spannende ervaring. Wij meisjes kunnen er uren aan het experimenteren met je haar, op zoek naar het perfecte beeld. En vandaag willen we praten over hoe vlecht vlechten zelf. En om u te overtuigen dat dit niet moeilijk is, zullen we zien je foto ‘ s en voorbeelden van vlechten. Doe met ons mee!

Hoe vlecht vlechten zelf?

Er zijn vele opties van vlechten. Alle van hen zijn echt indrukwekkend en pasvorm voor uw speciale momenten in het leven. En, wij bieden u om te beginnen met formele kapsels.

Kapsel twist vlecht

Dit kapsel is een soort van symbiose tussen een zeis en een franse twist kapsel. Maken het zeer eenvoudig, zelfs thuis. Dus, maak een modieuze kapsel heeft u nodig:

    Scrunchie haar Dunne kam

En het eerste wat we moeten doen is backcomb de wortels van het haar. Vandaag, stylisten aandringen op volumineuze kapsels, en, gezien het feit dat we praten over de avond te leggen, de vacht is gewoon nodig. Dus, necesite haar in de top van het hoofd in de buurt van de wortels. Lock bouffant haarlak. De twist is zo verdraaid. U draai de haren, dan oplossen.

The spit itself

Dus, adelite een gedeelte van het haar op de pony en krullen het een paar keer. Draai het haar tot het strand niet dicht. Neem het tweede deel in de tempel en loop rond de strengen van het haar meerdere malen. Blijven weven en draai de strengen van het haar, terwijl de helft van hun haar zal worden geweven. Bevestig nu het haar in het midden in een paardenstaart met een dun elastisch. Herhaal nu hetzelfde met de andere hand, verzamel je haar in een twist en veilig met rubberen band. Verbind beide delen met een rubberen band in het midden en maak een vlecht van drie strengen. Zet de vlecht met een haarband en trek de draden. Vlecht klaar.

Eenvoudige vlecht updo

Maak hoge kapsel eenvoudig genoeg, maar toevoegen aan het haar, dat zou worden bewonderd door anderen veel moeilijker. Wij bieden u een eenvoudige en mooie kapsel dat perfect zal zijn voor de zomer de tijd van het jaar.
Dus laten we beginnen!

The spit itself

Oorspronkelijk necesite haar in de occipitale regio. Gebruik een dunne kam en haarlak. Nu verdeel het haar in twee delen en vlecht elk van hen een eenvoudige vlecht van drie strengen. Draai de strengen van het haar te vlechten zag drie-dimensionaal. Neem nu het uiteinde van de landtong en zet deze op de nek, zoals getoond in de video. Doe hetzelfde met de tweede vlecht. Nu lock trendy kapsel met haarlak. Zoals u kunt zien, het haar is zeer eenvoudig en tegelijkertijd mooi.

De spit zelf: ontspannen franse vlecht

The spit itself

Vandaag is het de mode om vlecht franse vlecht op het midden van het hoofd. Maar wij bieden meer eenvoudige en begrijpelijke variaties. Je kan proberen te maken van een losse franse vlecht.

Dit is een geweldig kapsel dat boeit mannen hart op het eerste gezicht. Alles wat je nodig hebt: haarspray, het haar scrunchies, dunne kam. Haal het grotere gedeelte van het haar op de kruin en verdeel het in drie gelijke delen. De klassieke vlechten drie strengen.

Doorgaan tot je draai het haar drie keer. Nu, twee strengen van het haar links en rechts. Bevestig ze aan de kant strengen van de vlecht en blijven vlechten voor nog eens drie keer.

Nu zet de vlecht met een haarband, trek de draden te maken van een vlecht look volumineuzer, ons haar klaar. Dit is een eenvoudig kapsel dat je kunt doen in slechts 5 minuten.

Daarnaast is het geschikt voor elke gelegenheid!

De spit zelf: 6 strengen vlecht

Deze vlecht ziet er zeer specifiek en geschikt voor speciale gelegenheden. Als u klaar bent om te beginnen, laten we praten over

The spit itself

Hoe maak je een vlecht in 6-th strengen thuis. Om dit kapsel heb je nodig: wax voor haar, hair spray, gom, Krullend haar. Voordat we beginnen met vlechten, breng aan op het haar een beetje wax om ze meer gehoorzaam zijn.

Dus, neem het haar in één hand, en verdeel het in twee gelijke delen: Levu en rechts. Nu, het houden van een deel van het haar in één hand, verdeel het in drie gelijke delen en begint met vlechten drie strengen.

Draai de vlecht tussen zichzelf en de stop. Doe hetzelfde naar de andere kant van de landtong. Draai het haar eens en gestopt. Nu draaien de drie luiken in het midden van de vlecht en herhaal het proces.

Pony staart aan het einde is, dan bevestigt u deze met een scrunchie, is ze klaar. Bevestig nu het haar met haarlak aan de styling waren mooi, en het duurde een lange tijd. Meer in detail zien op de video:

Voor het maken van de vlecht zelf is heel eenvoudig. Het belangrijkste ding – om te pick-up van de originele kapsel, maar ook voor het ontwikkelen van mijn eigen techniek van het maken van trendy kapsels. Ik hoop dat je het leuk vond onze aanbevelingen!

Thema door Anders Norén