stijl

De schoenen met hoge hakken

The high-heeled shoes

Zomer – de langverwachte al hield van lange wandelingen in een comfortabele schoenen, elegant en vrouwelijk, het geven van u een zomerse stemming, en uw voeten het comfort en gemak. De perfecte zomer optie deze zomer – de schoenen met hoge hakken. De juiste keuze van deze schoenen is afhankelijk van het plezier en de gezondheid van uw voeten.

The high-heeled shoes

Daarom is de keuze van het materiaal en de afwerking van sandalen benaderd dient te worden zeer zorgvuldig.

Het ideale materiaal dat zal goedkeuren van je voeten — sandalen van een natuurlijke stof of leer. Ze zijn zacht en de kans dat ze zal WRIJVEN, wordt gereduceerd tot nul. Bij het kopen van schoenen, WRIJF de binnenzijde van de sandalen. Verf op de huid moet natuurlijk zijn en niet vasthouden aan je vinger, anders zal uw voeten worden in dezelfde kleur met je sandalen. Aandacht besteden aan schoenen met lichte zolen. Zijnaden, hak banden moet worden verwerkt. Als je niet voorzichtig bent van de stiksels en uitgebreid draden de kans te WRIJVEN zijn voeten toeneemt.

Als u liever sandalen met juwelen in de eerste plaats aandacht te besteden aan steentjes, klinknagels, kralen, decoratieve bandjes. Ze hoeven niet in het binnenste gedeelte te WRIJVEN en verwonden de voet. De hak moet stevig worden bevestigd. Voor modellen zonder hak serieus nemen, zoals een verstuiking van de enkel in deze Schoen is zeer eenvoudig.

The high-heeled shoes

Wees voorbereid op het feit dat in de avond, strakke schoenen lijken te klein, zoals in het einde van de dag de voeten altijd wat gezwollen. Ga voor schoenen in de middag. Een symptoom dat uw gekozen schoenen niet passen, zou zijn dat de vingers niet verder uitsteken dan de zool. De praktijk bewijst dat te verwarren met de grootte gemakkelijker bij het kopen van sandalen dan andere schoenen.

Voordat u het koopt, lopen rond in sandalen in de winkel om te bepalen van de betrouwbaarheid van de opgenomen enkel en stabiliteit van de hiel. Als de sandalen vallen zijn voeten, onverwijld verwerpt.

Hoe kies je de sandalen, in overeenstemming met het type van de voeten?

Hoge hak sandalen langwerpige het been, maar hier een kijkje nemen op de achterkant en de bandjes van de Schoen om de voet niet gleed uit en was comfortabel.

Eigenaren van de enkels beter om te kopen sandalen met dikke bandjes. Perfect verbergen volledigheid van het model met open teen en enkel gesloten, en de modellen met platte zolen zijn zwaarder drumstick. Je kunt niet zeggen over de sandalen op het platform. Ze passen bij elke etappe, maar niet te mager. Het is noodzakelijk om te weten één belangrijke regel – bij een grote gewicht van de schoenen moet worden stevige en solide.

The high-heeled shoes

Meisjes met hele dunne benen moeten afstappen van modellen met een grote decoratieve elementen, massief zolen. Haar sierlijke enkels accentueren het model met een riem rond de voeten. En van de grote benen slanker verborgen model. Grote voeten kan visueel worden verborgen met behulp van sandaal met sleehak, modellen met een ronde neus. Smalle of vierkante teen alleen het verlengen van de voet.

The high-heeled shoes

De overvloed van de inrichting zal de aandacht afleiden van de nieuwsgierige gebreken van de vingers en de teennagels. Blootgesteld gewrichten zal helpen verbergen sandalen met kruis bandjes. Alternatief – fijne, geweven ballet flats, evenals modellen met open duim.

The high-heeled shoes

Wat te dragen met sandalen?

Het dragen van sandalen kan perfect worden Afgestemd met van alles en overal. Nu de schoenen zijn pick in de kleur van de tas. Volgens de regels van de moderne mode lichte model moet aanwezig zijn in je kledingkast, maar zorg ervoor dat deze schoenen u uw garderobe. Ideaal — een paar sandalen van verschillende kleur en stijl. Klassieke sandalen in de kleur beige, zwart of bruin moet worden in de garderobe van elke moderne vrouw.

The high-heeled shoes

Het kiezen van een werkende versie van de Schoen: om de office of elke dag, liever gesloten modellen op een lage hak met een neutrale kleur. Maar als de regels van de dress-code, je moet het dragen van panty ‘ s, swap sandalen voor de zomer schoenen.

The high-heeled shoes

Optie sandalen “schoenen onder’ gesloten modellen met hoge hakken, perfect voor een avondje uit. Voor dagelijks gebruik genoeg hakken van 5 cm en slank, en laat de voeten moe.

Gesloten modellen met platte zolen voor actieve recreatie. Ze niet verstoppen in het zand, goed gedefinieerde stopt om te wandelen. Voor wandelingen in de avond city kies een model, geen rubber. Het perfecte strand optie — flops zonder bevestigingsmiddelen die gemakkelijk en snel verwijderbaar. Voor actieve recreatie aankoop van een sport model met riemen stevig vast de voet.

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

The high-heeled shoes

Thema door Anders Norén