stijl

De rode sarafan: 14 spectaculaire ideeën voor zomerse dagen

Rode sundress is perfect voor de zomerdagen. Deze lichte en opzichtige kleding, het is elk meisje zal kijken stijlvol en verleidelijk.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Model rood overgooiers

Kort model rood overgooiers voor jonge meisjes. Fit-en-flare overgooiers ziet er sexy, meisjes met een goed figuur is onderstreept dus al van de voordelen. In deze overgooiers kan worden de meest voorkomende knippen, zoals de lengte en de lichte kleur heeft de aandacht op zich vestigen.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Uitlopende skorts lengte MIDI kijk niet zo opzichtig en perfect voor een ontspannen foto ‘ s, ze zijn geschikt voor het maken van wandelingen, het ontmoeten van vrienden en zelfs voor het werk, als de top is relatief gesloten. Lengte sundress MIDI-zoals, als je combineert een sundress met hoge hakken schoenen of wiggen.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Tunieken en rechte snede MIDI-lengte, ideaal voor zakelijke afbeeldingen in de stijl van casual en sport-chic.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Rode overgooiers Maxi lengte perfect voor een wandeling in het restaurant en speciale evenementen. Dergelijke modellen, zelfs de meest eenvoudige representatief uitziet en luxe.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Overgooiers kant rode stof er erg elegant, ze kunnen gaan naar de rode loper. Hetzelfde geldt voor de modellen van rood satijn, kant en fluweel.

Hoe te kiezen voor een sundress in overeenstemming met de aard van de vorm:

De figuur van de “peer”

Vrouwen met dit type lichaam is het beste om te kiezen modellen overgooiers die de nadruk leggen op het bovenste gedeelte, bijvoorbeeld met behulp van Gordijnen en strapless. Grote shuttles kunnen verergeren de manier, dus het is het beste om te kijken naar de modellen met een kleine roes. Geschikt overgooiers met de overschat taille, zodat de figuur meer in evenwicht zijn.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

De figuur van de “zandloper”

Met dat cijfer is het beter om te kiezen voor een uitgerust zon jurken. Past op modellen met een flatscreen mouwen, dunne bandjes, en een volumineuze volants op de schouders en de borst, zou ongepast zijn.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Figuur “omgekeerde driehoek”

Meisjes met zo ‘ n figuur is het beter om te kiezen voor romantische modellen met een beknopte en eenvoudige top en uitlopend en interessante zoom sundress.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

De figuur van de “rechthoek”

Meisjes die slecht uitgesproken taille, is het het beste om te kiezen van de zomer jurken in de Empire-stijl met een hoge taille. De taille benadrukt zal helpen een model met een brede riem.

Wat te dragen?

Veel modellen van rode overgooiers zelfvoorzienend, ze doen niet iets anders nodig aan te passen, zodat het uitzoeken van de juiste schoenen en handtas.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Als sundress avond-stijl, kan je dragen van een Cape of een jasje, misschien dzhinsovki, als het een jeugd manier.

In koud weer, onder vrijwel elk model van de jurk kunt u de pick-up van het vest. Het moet kiezen voor rustgevende tinten: beige, wit, grijs, licht blauw, licht geel.

Rode tunieken gecombineerd kan worden met witte t-shirts en overhemden. Model sundress dit moet fit met smalle bandjes, sluiting aan de voorkant of gesneden, zoals een overall.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Tunieken-tunieken kunnen worden gecombineerd met strakke broeken, skinny jeans van verschillende kleuren. Indrukwekkende combinatie van wit, blauw, geel broek. In deze belichaming, is het beter om te kiezen voor contrasterende combinaties.

Vrouwelijke overgooiers kan worden gecombineerd met felle breedgerande hoeden.

The red sarafan: 14 spectacular ideas for summer days

Overgooiers kan gedragen worden met bandjes. Korte modellen zal leiden tot meer business-like en elegant, en overgooiers Maxi lengte van de banden zullen een aanvulling zijn op de romantische look.

Verzorgen van de decoraties, om te buigen, was interessant. Zomer rode tunieken ziet er geweldig uit met felle armbanden, kralen, ringen en kettingen. Het dragen van sieraden, die u er eenvoudig, het zal het hoogtepunt van de afbeelding.

Thema door Anders Norén