stijl

De regels voor het combineren van kleuren in kleding

The rules for combining colors in clothing

De combinatie van kleuren in kleding is een van de belangrijkste regels die je moet volgen bij het maken van je afbeelding. Het is geen geheim dat ieder van ons hebben onze favoriete kleuren: sommige zijn single, anderen twee, of zelfs drie. Soms zijn we zelfs afvragen waarom u een bepaalde kleur. En, zo blijkt niets! Immers, het kennen van de elementaire regels van het combineren van kleuren in kleding, kunt u gemakkelijk bereiken van succes in het bereiken van hun doelen.

Wat denkt u over dit psychologen? Volgens deskundigen, is de overheersende kleding kleurenpalet kan hebben een zeer sterke impact op anderen: zowel de psychologische en emotionele. Dit is omdat sommige kleuren onbewust de aandacht trekken, terwijl anderen een negatieve reactie. En dat is niet alles, het blijkt, de kleuren kunnen vertellen veel over een persoon, in het bijzonder over zijn karakter. Het is daarom belangrijk bij het maken van uw afbeelding, speciale aandacht besteden aan de combinatie van kleuren in kleding.

De juiste combinatie van kleuren in kleding

Het kleurenschema is een onduidelijke taak. Vandaag de dag wordt deze vaardigheid, hoewel niet in grote volume, is het noodzakelijk voor elke persoon vandaag. Basis regels van het combineren van kleuren in kleding moet de basis vormen voor ieder van ons. Echter, ondanks alle beperkingen die mode is te allen tijde geïdentificeerd fans van ongewone combinaties en aangemoedigd, zelfs de meest gedurfde experimenten. Maak een uniek beeld, de juiste combinatie van kleuren in kleding zal blijken te zijn voor jezelf en anderen dat je weet hoe te kleden, niet slechter dan de verfijnde fashionista.

De combinatie van kleuren in kleding onder een gemeenschappelijke van de volgende majors:

    Oranje en blauw en rood en groen, geel en paars

Ze trekken altijd veel aandacht, verbazen met de rijkdom van kleur, en een lust voor het oog.

De blauwe kleur van de afbeelding

De blauwe kleur is een symbool van macht en gezag. Blauw en blauw — de kleuren van de bevolking boven de passies. Zijn geliefd bij veel mensen, maar ondanks dit, om ze te zien in de kast, u kunt het niet zo vaak, maar de combinatie van verschillende kleuren is een heel andere kwestie. De combinatie van blauwe kleuren in kleding paars wordt beschouwd als een van de meest succesvolle en plezierige.

Alle schakeringen van deze kleuren, van licht blauw naar donker blauw, ontspannen, maar op hetzelfde moment helpen om de controle te houden in elke situatie. Daarom is voor de business afbeelding met deze kleur van harte welkom. Vreemd genoeg, maar de kleur van het licht of donkere tinten, passend bij de persoon die allen zonder uitzondering, en in combinatie met de rode kleur van de kleding ziet er geweldig uit. Ook ziet er geweldig uit in een combinatie van de blauwe kleur in kleding met donker blauw, rood, geel, wit en grijs, het combineert met Gouden en olijf. Maar met roze, groen en bruin, geen blauwe, geen blauw gaan niet samen.

Groen imago

Zoals u weet, groen heeft een positief effect op de menselijke conditie, niet alleen verlicht de vermoeidheid, maar ook verhoogt de vitaliteit. Hoewel groen symboliseert het eeuwigheid en veel geassocieerd met jongeren, niet altijd een combinatie van groene kleur in kleding wordt waargenomen door anderen juist. Dus als u een zakelijke bijeenkomst, voorkomen kostuum met een overwicht van deze kleur.

Groen ziet er geweldig uit in combinatie met paars en violet. Deze kleur is geschikt voor brunettes en blondines.

De rode kleur van de afbeelding

Hoewel de energetische dominante rode kleur en opbouwend is, in de meeste gevallen, onderdrukt de meester en zijn entourage. Dus rode kleding dragen niet voortdurend moet worden gedragen, alleen in het geval als er besloten om openlijk verklaren zich te presenteren hun seksualiteit of gewoon te onderscheiden van de menigte.

De combinatie van kleuren in kleding met een overwicht van Bordeaux, roze, rode wijn en rook-pink is een indicator van de goede smaak. De combinatie van roze kleur in kleding met licht roze en intens roze tinten zeker niet voor mensen uit het bedrijfsleven. Als je niet kan voorstellen dat mijn leven zonder deze kleur, kies kleren grijs-roze of rokerige roze bloemen.

De rode kleur is in harmonie met vele anderen. Het ziet er net zo goed met groen, blauw, grijs, paars, Golden yellow en black). De regels voor het combineren van kleuren in de kleding niet toestaan dat u om het mengen van de kleur rood met een bruine baksteen, oranje en rood en geel.

Gele afbeelding

Met de gele kleur moeten we voorzichtig zijn. Lichte, trekt de aandacht gele licht geeft de huid een ongezonde gelige tint. Daarom is de combinatie van gele kleur in kleding is niet voor iedereen, het is meer geschikt voor brunettes met een matte huid.

Geel harmonieert perfect met bruin, groen en goud. Roos, Mirte en bordeaux rood met geel – deze combinatie van kleuren in kleding niet de beste keuze.

Oranje kleur afbeelding

Oranje — de kleur van luxe en welzijn. Geen wonder dat velen associëren het met een gevoel van plezier en genot. Echter mag niet worden gebruikt voor het maken van een business beeld.

Mensen uit het bedrijfsleven op zoek zijn naar een combinatie van de oranje kleur in de kleding met ultramarijn, groen, hemelsblauw, wit, lila, paars en bruin.

Bruine kleur afbeelding

De kleren waren een doordachte ensemble, zonder de regels van de kleur combinaties van kleding is gewoon niet genoeg. De bruine kleur is ideaal voor eigenaren van donker haar met bruine ogen en een donkere huid. Kleding gemaakt in dit kleurenschema, sympathieke, geeft stevigheid en oorzaken eerlijk. Daarom is het ideaal voor zakelijke vergaderingen en onderhandelingen.

Lichtere tinten van bruin: de kleur van roest, klei en beige zijn neutrale kleuren. Ze zijn perfect in harmonie met alle schakeringen van grijs, groen en olijfbomen kleuren zijn de beste optie voor alle gelegenheden. Maar bordeaux, roze en rood niet overeenkomen met deze kleur.

The rules for combining colors in clothing

De grijze kleur afbeelding

Dit rustige, niet om de aandacht te trekken om zelf de kleur, het in staat zijn om enige schaduw, maar ook gunstig voor de schaduw van een persoon die het uiterlijk. Daarom is de combinatie van grijze kleuren in kleding met anderen is een van de meest de voorkeur bij het spreken in het openbaar. Als u twijfelt aan de keuze van de kleding felle kleuren, toe te voegen aan het ensemble een kleine, grijze, die geschikt is voor iedereen, zonder uitzondering.

Grey classic en elegant, en dit jaar een fashion kleur geeft kracht en tegelijkertijd kunt u kijken beschikbaar. Harmonieuze combinatie van kleuren in kleding grijstint is bereikt met blauw, zwart, blauw, groen, Magenta, rood en geel. Terwijl uit Oceanië met witte kleur is het beste te verlaten, als een dergelijke Unie ziet er saai uit.

Kleur zwart beeld

De zwarte kleur kan niet worden opgeroepen een succesvolle zakelijke vrouwen die zijn recht vaak voor te komen in het openbaar, omdat deze kleur heeft de neiging om te “verdwijnen”. Dit geldt vooral voor vrouwen met gevoelige functies. Vergeet niet dat deze kleur niet bijdragen tot de toenadering tot het andere geslacht. Soms in het leven zijn er situaties waarin een persoon moeten gewoon blijven onopgemerkt, in dergelijke gevallen, de ideale kleur zwart, dat is ook de beste optie voor zakelijke Lunches.

De kleur zwart past perfect bij rood. Ook mooi het eruit ziet in de buurt met gele, oranje, paarse, rode en rood tinten.

Kleur-wit beeld

Wit: de kleur van zuiverheid en helderheid. Hij is als geen ander, beter geschikt voor het maken van contrast. Wit met zwart is de beste combinatie van bloemen in kleding: foto ‘ s van vrouwen in het ziet er altijd plechtig. Bij het combineren met andere kleuren moet rekening houden met het feit dat de witte kleur is het creëren van een schittering en visueel vergroot de afbeelding. Witte, grijze en zwarte kleuren worden vaak gebruikt als “afwerking”, dat is naast de basiskleur in de kit.

Paarse kleur afbeelding

De combinatie van de paarse kleur in kleding met een wit, oranje, geel en roze is het vol met magie en mysterie. Een verlangen naar de charme en vreugde — dat verwijst de vrouwen die ervoor kiezen violet of paars kleuren. De kleur paars is intermediair tussen rood en blauw.

De lila kleur van de afbeelding

De kleur paars is een samenstelling van twee principes — man en vrouw (rood en blauw). In de psychologie van de kleur paars — de kleur van nostalgie, een mooie toekomst en creativiteit. De combinatie van lila kleding maakt de indruk van een ver, mysterieus en raadselachtig. Deze kleur is als een gevoelige, creatieve en verfijnde natuur en ook van infantiele jonge dames en tieners.

Het mengt goed met lavendel, rood-roze, donker blauw, zilver, geel en blauw en alle tinten van bruin.

Turquoise kleur afbeelding

Turquoise kleur vertegenwoordigt waarheid. Het bevordert open communicatie, beschermt tere breekbare meisje de ziel van zijn wonden, en ondersteunt het gevoel van eigenwaarde. Deze kleur is rustgevend en heeft een verkoelend en verfrissend effect. Turquoise is even goed geschikt is als een blonde en donkere vrouwen.

De combinatie van turquoise kleur in kleding met een witte of grijze je nooit verlaten onopgemerkt – het is altijd onderscheidt van de massa van zijn maîtresses. Delicate blondjes turquoise kleur verandert in een mysterieuze en die temptresses. Swarthy brunettes perfect sets uit de jet-zwart haar en een Gouden fluwelen gebruinde huid.

Beige kleur afbeelding

Pastels, karamel, paars en beige tinten in al haar diversiteit kan worden gezien vandaag in de mode collecties van bekende ontwerpers. Nu in de Mode, in alle kleuren, van natuurlijke beige bleke kleur. Een combinatie van beige kleuren in kleding van verschillende kleuren helpen om de vrouw teder, ontroerend en sexy imago. Dit seizoen is alles couturier in koor zingen, een ode aan één van deze kleur, die vanwege haar inherente zuiverheid suggereert een vlucht van de verbeelding. Beige kleur is niet evident, maar om het te negeren is onmogelijk.

Om ensemble beige kleur er niet eens erg saai en flitsende, ontwerpers worden geadviseerd gebruik te maken van een luipaard print. Kleding beige kleur ziet er geweldig uit met de dingen van denim, die beschikbaar zijn in de kast van bijna elke vrouw. Deze combinatie van kleuren in de kleding niet het creëren van een scherp contrast en voegt iets toe aan favoriete beige tinten subtiele flits van licht, dat niet leidt tot helderheid.

Thema door Anders Norén