stijl

De perfecte garderobe: 20 dingen die moeten in de garderobe van elke

Te indrukwekkend uitzien, hoeft niet een stapel kleren. Genoeg voor de aanschaf van 20 eenvoudige dingen die u zullen helpen naar het maken van een mooie uitstraling in elk interieur.

Deze lijst van verplichte aankopen, wij hebben kleding die goed kijkt naar alle meisjes en ziet er altijd stijlvol en modieus.

Basic garderobekast

The perfect wardrobe: 20 things that have to be in the wardrobe of every Trenchcoat – double-breasted is beter, het liefst tot aan de knieën. Optimale kleur – beige. Ziet er goed uit met een gescheurde jeans, en de little black dress. Grote grijze sweater. Met jeans en sneakers – perfect voor een casual look; met een leren rok en versleten hakken uit. Trui in een “pigtail”. Goede optie – oversized dat kan worden gedragen met korte broek, en met een strikte kokerrok. Zwart potlood rok knie lengte. Deze lengte ziet er goed uit op iedereen, zonder uitzondering. Leren kokerrok. Indrukwekkend, duur, flexibel (naar het gezicht en slank, en vol vrouwen). Wit shirt. Alleen laat het niet iets extra ‘ s – geen zakken, geen halsbanden, strikjes of volants. Belangrijk punt: het witte kledingstuk gedragen wordt maar een keer. En meteen in de was. Zijden blouse met strik. En je moet niet denken dat het ouderwets is. Indien gedragen met jeans, lederen broek of rok en een zwarte leren jas, een zeer gedurfde look. Klassiek in pak, op maat gesneden pasvorm. De jas is double – breasted, gemonteerd. De broeken zijn recht, met een medium taille. Brede zwarte broek met wijd uitlopende vanuit de heup. Draag alleen hakken, de voeten moeten bijna aanraken van de vloer – het visueel verlengt de figuur. Schede jurk. Bij voorkeur neutrale klassieke kleuren: zwart, grijs, beige. Vanwege de neutraliteit is het gemakkelijk te combineren met andere kleding en accessoires. Peplum top. Het zal de taille, heupen – verleidelijk. Little black dress. Het is een klassieker, dus is het niet eens besproken! Witte wijde t-shirt. Kijk voor een model in de heren Afdeling – u zult er geen spijt van. Wit en zwart Mikey-alcoholische. Dingen die je kunt opslaan in de meest uitzichtloze situaties. Lichte skinny jeans. Vooral goed voor de zomer! Boyfriend jeans. Nou kijk als elegant met een chiffon blouse en t-shirts. Broek-chino ‘ s. Draag povorachivat been. Kleur – enig. Uitgesneden zwarte broek. Afgesneden is zichtbaar wanneer de enkel. Met hakken ze maken je benen slank en lang. Sweatshirt. De beste optie is grijs. Het model is eenvoudig en past mooi in een kit. Jas. Het voegt drama en equalnet.

Thema door Anders Norén