stijl

De perfecte bruiloft: een viering in lavendel stijl

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Wat voor soort van bruid niet denken aan een bruiloft in monocolor? We hebben al verteld over de trends van bruidsboeketten 2018, die overigens ook terugdacht aan monocolor. Vandaag laten we praten over warme kleuren — voldoen aan lavendel.

Een van de meest “lavendel” bruiloften in de afgelopen jaren — de Bruiloft van Dantes en Dorofeeva. Om te begrijpen alle voordelen van lavendel en een niet te overdrijven, wij hebben voor u de basisregels van de vakantie.

Alle tinten van lavendel

Ten eerste, vergeet niet — lavendel heeft vele tinten, maar het is een koude kleur. Om niet te miscalculate, moet u proberen een verscheidenheid van opties. Ten tweede, monocolor niet gepaard gaat met stevige vlekken van dezelfde kleur, kunt u de mix van verschillende tinten van lavendel, van rijk tot licht. Dit zal je helpen om plaatsen accenten en de nadruk leggen op de belangrijkste elementen van de viering.

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Lavendel in de kleren

Dress code die u zelf instellen, moet heel streng. Als u besluit dat voor uw jurk gebruikt wordt is niet wit en lavendel, vraag uw gasten om te kleden in iets licht en zacht. In dit geval zal u positief benadrukken de belangrijkste kleur van de partij.

Door de manier waarop de partij met een total-white dress code nu op het hoogtepunt van zijn populariteit.

Wees niet bang om een risico te nemen en niet kiezen voor een witte jurk. Hier zijn een paar opties van bruidsmeisje jurken die we graag!!

The perfect wedding: a celebration in lavender style

The perfect wedding: a celebration in lavender style

Vergeet niet dat de maat van de bruid bedenk dat de meest.

Niet veel te verblinden de kleur, de bruid kan kiezen uit de kleuren van je kleding en voeg een takje lavendel op de zijkant van de jas. Het pak zelf kan, bijvoorbeeld, licht grijs.

The perfect wedding: a celebration in lavender style

De bruid boeket

Natuurlijk, het moet een boeket van lavendel. Bind het met een mooi lint en in overleg met een bloemist, wilt u misschien om te Vullen met iets bouquet van wilde bloemen en geeft het volume door het gebruik van katoen bijvoorbeeld.

The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style

Decor lavendel bruiloft

De lavendel ruikt, kan het worden gebruikt door het verzenden van uitnodigingen. U kunt tekenen op je uitnodiging, lavendel, of op smaak gebracht met een gepersonaliseerde kaart. Zorg ervoor dat deze op te geven in het thema van de bruiloft en waarschuwen gasten over de dress code.

Deze inrichting ideeën voor jezelf

The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style The perfect wedding: a celebration in lavender style

Vergeet niet dat lavendel kleur duidt op een stemming van de Provence en de romantiek. Kies de juiste afspeellijst, laat het de muziek of het effect van muziek op vinyl. Deze begeleiding zal helpen om te benadrukken de sfeer van de bruiloft. Veel plezier en lach — zorg ervoor dat deze dag was de beste.

Thema door Anders Norén