stijl

De optimale hoogte van de hak: advies van experts

Zijn ontwerpers schoenen. Centimeter of een liniaal te meet je voet lengte en delen door vier. De resulterende figuur worden de optimale hak hoogte voor u.

The optimum height of heel: advice of experts

De vorm van de hiel – dan hangt veel af van de structuur van de voeten. Als de poten zijn lang en slank is het mogelijk om veroorloven een hak van elke vorm en de pin-code en een glas, en een gestage dikke hak. In ieder geval, de benen zullen de aandacht trekken en zien er erg Aqualine. Maar als de benen zijn stout, van subtiele studs, de ontwerpers stellen voor om te weigeren, in dit geval geschikt enorme hak. Meisjes en vrouwen klein van gestalte en petite zeer hoge stiletto hakken, en nog meer enorme hakken zijn niet geschikt.

The optimum height of heel: advice of experts

De podologen die hun begrip van de hoogte van de hiel

De meest bruikbare schoenen ze geloven dat een Schoen met een hak hoogte van 2,5 cm. Benen niet vermoeide en gezwollen, niet gebroken, de vorm van de voet, is er geen belasting op de wervelkolom tijdens het lopen op hoge hakken. Vrouwen na de 45 – 50 jaar, zelfs voor ceremoniële gebeurtenissen artsen wordt geadviseerd om te dragen schoenen met een hak die niet hoger is dan 4,5 cm, Maar de belangrijkste regel bij het kiezen van een Schoen, moet u zich comfortabel voelen.

Thema door Anders Norén