stijl

De mooiste Christmas toys 2019 handgemaakte foto

Mode bepaalt zijn eigen regels in alles: proberen te houden met haar, we veranderen het Behang en meubels, kleding en kapsels — de lijst is eindeloos) worden Niet zonder aandacht en kerstversiering. Het verlaten van ver achter de oude plastic, gemakkelijk overtreft de klassiekers van een goed glas, in de eerste plaats heeft vertrouwen is de ingevoerde nieuwe jaar handgemaakt speelgoed. Vergis je niet: ingericht prikkeldraad prachtige handgemaakte slingers en kleine dieren, je zal zorgen voor haar met een trendy outfit!

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Elke familie versieren van de kerstboom anders, in een stijl of gewoon het speelgoed willekeurig. Sommige mensen geven de voorkeur minimalisme, en iemand – een zekere symmetrie. Dus laat ons duidelijk, wat zijn de opties voor de locatie van het speelgoed op de kerstboom.

    Horizontaal, verticaal, spiraal, golvend.

Zoals in de afgelopen tijd is de populariteit van met de Hand Gemaakt, geen vakantie is compleet zonder iets ongewoons, met de hand gemaakt. En natuurlijk, het Nieuwe jaar is ook niet te voorkomen. Op deze vakantie zijn er dus vele ideeën van hoe om accessoires te maken met je eigen handen voor het versieren van de kerstboom.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoHet versieren van de badkamer, je moet vasthouden aan een stijl. Er zijn tal van mogelijkheden voor decoratie, zoals de hoofdpersoon van de boom van de vakantie en de hele kamer.

Klassieke gaat om blootstelling aan twee of drie kleuren in het algemeen gebruikt zijn rood, blauw en goud. Het ziet er erg esthetisch, royalty en streng echter aantrekkelijk. Wie houdt van de expressie, kan haar aandacht richten op de Barok. Er is een veel groter gebied voor creativiteit. Maar hier is er geen chaos, alles is ondergeschikt aan een specifiek onderwerp. In de Barok ze maken gebruik van dure kleuren, groot speelgoed, meestal rond van vorm, rijke, levendige kleuren. Geweldige rol van decoratieve kaarsen, lampen, het versieren van de tafel. Retro zal roepen een eenvoudig nostalgie. Hier is alles veel eenvoudiger: snoep, zaklantaarns, speelgoed, de regen. Maar nogmaals, alles moet goed in harmonie met elkaar. Tot slot, high-tech, de neiging om te streng, de ruimte vormen: speelgoed metallic tinten, niet sneeuwvlokken, en alle soorten van de bouw draad en andere materialen, geen standaard slingers en Lampjes. In het Algemeen, een vlucht van de verbeelding voor ingenieurs en vernieuwers.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Hoe prachtig versieren van de kerstboom in 2019 luxe foto-voorbeelden

Eerst en vooral is het de moeite waard op te merken dat in de mode blijft zowel traditionele en alternatieve type van kerstbomen. Welke te kiezen — u beslist. Als voor de klassieke kerstboom, natuurlijk of kunstmatig, versieren het in traditionele stijl met glazen ballen, slingers en kralen, nog steeds geliefd bij velen. Echter, multi-gekleurde speelgoed in een boom, meestal door niemand wordt gebruikt.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo Meest vaak, bij het versieren van de kerstboom vandaag nog gebruik van één of twee kleuren. Dit jaar is de populaire traditionele New year rood, goud, groen, bruin, wit en zilver. Echter, boom-2019, u kunt kiezen uit verschillende genuanceerde tinten van de primaire kleuren als aanvulling.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Mooie kerstballen voor in de kerstboom 2019 luxe foto

Welke associaties het eerst te binnen schieten wanneer iemand spreekt over een Nieuw jaar? Natuurlijk, dit is een feestelijke tafel, comfortabele sfeer, klatergoud, presenteert, confetti, mandarijnen, vuurwerk en de kerstboom! En dit bos is mooi, natuurlijk, de hele versierd met gekleurde glazen kralen en sterren. Hoewel vandaag de dag kerstversiering gezien kan worden van niet alleen de klassieke vormen, maar de meest ongewone in de vorm van dierfiguren, huizen, vogels of zelfs sprookjesfiguren. Echter, een classic is een echte klassieker. Vandaag glazen ballen hebben vervangen door plastic, dat is de moeite waard kennisgeving, niet minder mooi, maar veel veiliger. Vergeet niet hoe schuldig we verzamelde fragmenten van speelgoed in de kindertijd, als bij toeval het gleed uit mijn handen? Het was jammer, als het was niet alleen een bol en een bol met klatergoud of “sneeuw” in. Plastic is veel sterker en lichter, en dus vallen de gekleurde ballen, je niet het risico te blijven zonder ornamenten!

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Zin in Kerst kralen voor de boom 2019 foto nieuwigheden

Nu zeer trendy decoratie voor de Kerst attributen zijn multi-gekleurde glaskralen. Op de boom deze producten hangen terug in de vorige eeuw. Vandaag de dag is deze traditie is terug. Erg populair zijn ook de producten die gemaakt zijn van kralen. De traditie van het versieren van de kerstboom met een verscheidenheid van speelgoed tot ons kwam uit Duitsland. In de vorige eeuw de kerstboom was versierd met oude kralen, stukjes gekleurd papier, snoep, noten en glazen ballen. In onze tijd, deze mode is terug. Het is geen wonder dat het spreekwoord zegt, alles wat nieuw is en vergeten oud!

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoDus, zijn er een aantal regels, zeggen de deskundigen, de boom versieren met kralen:

Deze producten moeten worden geplaatst rondom de stam. Hang ze verticaal is niet aan te raden. Parels voor de kerstboom decoratie, je kan elke kleur gebruiken. Echter, in gedachten houden dat ze niet ver hoeft te gaan van het Algemene idee van het versieren van een kerstboom. Om de boom te kijken meer indrukwekkend, het is niet nodig om te overdrijven met kleuren. Het is beter om gebruik maken van kralen van twee of maximaal drie basis kleuren. Dus deze Kerst boom heeft een slanke en elegante look. Voorkom overbelasting van de boom boven de glazen producten. Omdat deze decoraties niet goed gezien zachte takken van een boom en het andere speelgoed. Hoewel onze tijd zeer trendy zijn de tinten van de edele metalen, experts nog steeds niet adviseren te combineren kralen met Gouden en zilveren kleuren. Kerstboom versieren met kralen is een geweldig idee om het maken van originele en verfijnde ontwerp voor uw houten schoonheid.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Kerst speelgoed met hun handen van papier 2019 foto nieuwigheden

Papier is een veelzijdig materiaal, en Kerstmis speelgoed en decoratie van haar — het is goedkoop, praktisch en eenvoudig. Om te beginnen, kunt u kiezen voor een appartement (geen volume) decoratie. Het kan sneeuwvlokken, kerstbomen en andere thema-cijfers. Belangrijk! Neem niet te zware papier of karton met hoge dichtheid: bij het snijden de randen van deze materialen “lohmataya” en het product ziet er niet netjes uit. Een andere methode is het gebruik van papier voor de decoratie van kant-en-klaar speelgoed, bijvoorbeeld ballen. Gewone glazen bol zullen kijken veel meer oorspronkelijke als op het aan de stok met de decoraties gesneden uit papier. Of, bijvoorbeeld, een kleine collage van foto ‘ s. Een meer geavanceerde manier – het maken van speelgoed, met behulp van de technieken van origami. De individuele papier blokken kunt u de montage van een verscheidenheid aan decoraties, zoals een kerstboom.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Pluche speelgoed op de kerstboom sneeuwvlokken 2019 foto nieuwigheden

De eerste en meest eenvoudige inrichting en de boom en het hele huis – sneeuwvlokken. Hoe te snijden, weet je, waarschijnlijk, al; slechts in geval van een diagram (Fig. hieronder) hoe knip sneeuwvlokken met gaten in de balken. In werkelijkheid, echter, het water kristallizuetsya voor het hexagonale stelsel, d.w.z. echte sneeuwvlokken voor 6 stralen. Knip ze op dezelfde manier werkt niet: als het blad is gevouwen drie keer, verandert het in een sneeuwvlok, en zesvoudige – krijg je 12 stralen.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Kerst-speelgoed, het symbool van 2019 varken Varken foto

Kerstcadeau van de andere geschenken. Het is niet alleen een winkel koopt kerstbal. In feite, dit is een geweldige kans om de beste mensen hun houding ten opzichte van hen. Het is dus niet noodzakelijk in het bruisende new year ‘ s eve om te gaan winkelen en trendy look, maar de standaard en onpersoonlijk Souvenirs. Familie en vrienden zou veel mooier zijn om de vrede en leuke cadeau met uw eigen handen. Bovendien, om cadeaus te maken voor het nieuwe jaar met hun handen in 2019 is zeer eenvoudig.

The most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photoThe most beautiful Christmas toys 2019 handmade photo

Thema door Anders Norén