make-up

De mooiste Christmas make-up 2019 foto briljante ideeën

New year ‘ s eve – een tijd die een invloed kunnen hebben op het gehele jaar. Daarom is het niet overbodig te maken van een speciale make-up. Het moet worden: een levendige, aantrekkelijke, vleiend, en nog belangrijker, nieuwe magische jaar! De laatste is aanbevolen speciale aandacht te besteden. Dat is, in die tinten en kleuren die zijn ontworpen om af te stellen op uw buitengewone eigenschappen, is het noodzakelijk om te overwegen het sentiment van het volgende jaar, in het bijzonder zijn totem.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideasMaak een romantische look, een beetje duizelig en roekeloos. Een beetje teveel in make-up dit jaar is niet verboden. Dit zal een teken zijn aan de eigenaar van het jaar dat je klaar bent voor een heldere (net als zijn staart) gebeurtenissen in mijn leven. Een dergelijke tactiek, kunt u het aantrekken van geluk en de vervulling van verborgen verlangens. Eerste van al de make-up je nodig hebt om te overwegen, zodat het in combinatie met de wc, je natuurlijke voordelen van het gekozen kapsel gemaakt voor de Kerst stemming! Er is een regel toe te wijzen iets de ene, hetzij de ogen of de lippen. Mag niet worden verwaarloosd. Beslissen (indien niet eerder gedaan), is het beter om met stress.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideasDe ogen zullen de aandacht trekken naar de ziel, zijn lippen zijn een sterk argument voor het tegenovergestelde geslacht. Wat is uw bedoeling? Met wie wil je het vieren het Nieuwe jaar? Als persoonlijke leven is niet geregeld, dan is het maken van een nadruk op felle lippen: mannen, net als duizenden jaren geleden, denk aan de ziel niet in de eerste plaats. Vervolgens moet je een kritisch oog voor het evalueren van het kleur gamma van de toekomst van de make-up. Niet alleen kijken naar de lipstick en schaduwen. Alles moet in harmonie zijn onderling, met de huid, de kleur, de outfit. De perfecte manier om te bouwen op de kleine dingen. Het is aanbevolen te kiezen voor de tijd van tevoren en doe de test, maar bij voorkeur niet alleen.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideasDe helderheid van van oogschaduw en lippenstift, moet overeenkomen met de kleding en accessoires. Volgens de regels, als ze zijn heel bescheiden, voeg de verzadigde kleuren, als het is te opzichtig, integendeel. Maar in het jaar van de Hond bescheidenheid is duidelijk niet de plaats is op de vakantie tafel. Welkom sprankelende lipgloss, eyeliner, pijl, valse wimpers en andere kenmerken eigen aan de aard van het heilige dier van 2019.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideasEn het is opgewekt, speels, grappig en eigenzinnig, ongelooflijk avontuurlijk en gedurfd. Hond houdt van originaliteit, te experimenteren en te kijken naar al het modieuze nieuwigheden. Als u de gastvrouw van het jaar, het zal rijkelijk beloond met welvaart, geluk, succes en voldoen aan al uw dierbaarste wensen. Echter, de regel van de helderheid en de vulgariteit van het kruis is niet nodig en niet te vergeten de twee accenten van make-up: beide ogen of lippen. En nu dit alles in meer detail.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Kerst make-up 2019 foto van de meest memorabele opties

De ogen in het Nieuwe jaar scheen met een speciale glans, overweeg aanbevelingen over de make-up: het is een Zeer modieuze en stijlvolle look pijlen, vooral als ze in de grafiek. Het kan worden gebogen pijl op een stationaire eeuw of onderstrepingstekens. Gebruik kleine pailletten a — glitter. Door de manier waarop de grote ook in de trend, dus onmiddellijk voorraad op sprankelende accessoires. Zuur schaduwen of pruim optie zou zijn een licht accent op Uw nieuwe jaar makeover.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Ook te koop zeer actief verschijnen tl schaduw. Dat is echt wanneer Je zult schitteren in de nacht, dus dit is het gebruik van deze make-up niet te vergeten natuurlijk over de “smokey eyes” is al een gevestigde mode-trend. Komen weer in de mode pasteus geschilderde wimpers die geroepen zijn “poten van de spin.” Nu alleen een paar lagen mascara en Je bent modieus en stijlvol. Druppels van zilver in de hoeken van de ogen, of een zilveren potlood voegt zachtheid aan Uw Kerst outfit.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Kerst make-up voor bruine ogen in 2019 en foto voorbeelden

Bruine ogen kunnen verschillende tinten, dus niet alle kleuren zijn dezelfde als meisjes met donker bruine ogen, en fashionista ‘ s die “oranje” ogen. En toch, er zijn een aantal universele oplossingen, die perfect accentueren bruine ogen, en we bieden u twee van hen. Als u wilt de schoonheid van uw ogen, maar niet wilt dat om te experimenteren met kleuren, kunt u kiezen voor de natuurlijke nieuwe make-up in pastel tinten van roze, beige, donker grijs of bruin.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Om deze make-up in een feestelijke genoeg te voeg wat glitter. Natuurlijk, de kleur van de pailletten moet hetzelfde zijn als de kleur van de schaduwen, en het beste is gewoon om te kopen de schaduw met briljante pigmenten. U kunt bijvoorbeeld de aankoop van nieuwe make-up van Chanel, die is gewoon in de gewenste kleuren, of kies flikkerende schaduwen uit de collecties van de merken Make Up For Ever en Essentie.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

New year ‘ s eve make-up voor groene ogen voor 2019 foto-opties

Groene ogen zijn op zich mooi, dus maken ze nog mooier is het niet zo eenvoudig. En omdat bij het kiezen van een kleur make-up palet, ze zijn zeer “Moody.” Bijvoorbeeld, een zwarte eyeliner kan verpesten make-up alleen green-eyed meisje en roze en zilveren schaduwen die er geweldig uitzien in combinatie met alle andere kleuren van de ogen, niet de aanpak van de green. En toch is er een oplossing, dus maak je geen zorgen!

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Make-up voor grijs groene ogen gaat de effectieve oppervlakte van de buitenkant lichte schaduwen, en het gebied van het onderste ooglid moet worden bedekt met een schaduw die een paar tinten donkerder, zo dicht mogelijk bij de wimperlijn. Gebruik geen donkere schaduwen, als je de ogen zal kijken, te elf-washy, verloren, en al het kwaad. In dat geval, bij het maken van aantrekkelijke make-up voor grijs-groene ogen, is het je doel is om te benadrukken precies koude grijze component van de kleur, dat is het uitvoeren van dagelijkse make-up, kunt u de schaduw van de grijze nodig, maar heeft de neiging om het koud te hebben. Als het accent valt op de zachte en warme groene kleur, neem dan een licht groene schaduw.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Kerst make-up voor blauwe ogen voor 2019 foto-opties

De meest voorkomende natuurlijke kleur van de ogen, natuurlijk, erkende de blauwe en haar tinten. Wat betreft make-up, aan de eigenaars van lichte ogen blauw tinten op zoek naar een geschikte optie heel eenvoudig en in dit waren ze gelukkig. Dit rijke palet van kleuren, variërend van delicate licht blauwe tinten en het pompen van een verzadigde helder blauwe kleur. Kijk in die ogen, het lijkt erop dat gedompeld in de oceaan, en van de doordringende blik op mijn ogen. Maar om nog verder te benadrukken en de kleurverzadiging moet worden vakkundig uit te voeren make-up voor blauwe ogen die ander hoogtepunt van de natuurlijke aantrekkingskracht van hun eigenaar.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

“Smokey eyes” — heel geschikt voor gebruik in combinatie met sky-blauwe irissen. Het is beter om te kiezen voor de schaduw van de roze kleur, ondiepe bruine of Gouden-olijf. Vermijd de klassieke kleurencombinatie van grijs, zwart en bruin kleuren, want dit verergert de outfit en maken je look kwaad en stekelig. Als je bent blond en je hebt grote ogen de kleur van de hemel, om te benadrukken de natuurlijke schoonheid, die u kunt uitvoeren smokey eyes in grijs-blauw van kleur. Het is niet aanbevolen om te kiezen voor een palet met de kleur van je ogen of make-up voor grijs blauwe ogen zullen volledig worden verwoest en de ogen naar de achtergrond verdwijnen van decoratieve cosmetica.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Make-up op het nieuwe jaar 2019 pijl foto-opties

Cat ‘ s eye is ook een zeer populaire manier van het toepassen van make-up die gebruikt vloeibare eyeliner of potlood. De nadruk ligt in dit geval op de ogen, lichte pijlen benadruk Je afbeelding en geef het een genade en expressiviteit. Maar het is zeer belangrijk om de juiste toepassing van de pijlen, anders kun Je er niet zo aantrekkelijk hoeveel slordig.

The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas The most beautiful Christmas makeup 2019 photo brilliant ideas

Thema door Anders Norén