stijl

De mooiste bibliotheek in de wereld: een foto-bibliotheek in Praag — tsjechië

Architectonische historische monumenten van de stad — zeer mooie voorbeelden van het interieur, van oorsprong diep in de voorbije eeuwen.

Een van die monumenten van de afgelopen eeuwen is een echt Europees is de mooiste bibliotheek in de wereld.

Majestueuze en zeer mooie bibliotheek genoemd Klementiuma gelegen in een Europese stad Praag in de tsjechische Republiek, waar iedereen het kan niet alleen het verbeteren van uw kennis, in grote grondbeginselen van de wetenschap, maar ook om te genieten van de schoonheid van een van de meest bijzondere architectonische exemplaren van de Barokke stijl.

The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic

Mooiste en grootste bibliotheek ter wereld is opgericht in 1722 als een Jezuïeten-Universiteit, dat is een voorbeeld van een Europese school.

Een van de grootste beheerders van wetenschappelijke en artistieke publicaties Klementiuma, die bevat een groot aantal zeldzame boeken (meer dan 20 duizend exemplaren), echt indrukwekkend voor haar schoonheid en grandeur.

Tsjechische bibliotheek vangt en emoties oproept, zo rustig kijken op zo ‘ n schoonheid is moeilijk. De school is versierd met plafond fresco ‘ s gemaakt door de beroemde in die dagen, de kunstenaar Jan Hibla.

Praag bibliotheek bevat zeldzame edities van fictie en wetenschappelijke literatuur geschreven in de tsjechische taal.

Precies de Praagse bibliotheek Klementiuma — de locatie van een waardevolle collectie boeken KARELA Raphael Unger, die in die dagen werkzaam als Directeur van de Nationale Bibliotheek van tsjechië. Zo ‘ n waardevol geschenk werd gegeven aan de onderwijsinstelling aan het einde van de XVIIIE eeuw.

Vertegenwoordigers van de bibliotheek Klementiuma zal binnenkort een deel van hun kostbare schat met de wereld, omdat zeldzame edities van de mooiste bibliotheken zal binnenkort worden publiekelijk beschikbaar op Google Boeken.

Bibliotheek van de tsjechische Republiek is nog steeds eigendom van de Jezuïeten College, een van de drie grootste scholen van dit type in de wereld.

Ook een grote Boheemse bibliotheek Klementiuma voor meer dan twee eeuwen is een plaats van observatie en controle van de weersomstandigheden. Dergelijke activiteiten medewerkers Klementiuma, gelanceerd in 1775 en is nog steeds gaande.

Ongelooflijk mooie Europese bibliotheek Klementiuma lekkernijen niet alleen de toeristen en de lezers, maar ook de sterk tot de verbeelding van schrijvers die het voortbestaan van het beeld van Klementiuma in hun artistieke werken, bijvoorbeeld, de Spanjaard Jorge Luis Borges.

Praag is de mooiste bibliotheek in de wereld in de Barokstijl en beschikt over een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. De klementiuma opvallend in het ontwerp, omdat hier elk detail van het interieur gezegd over de kunst en het talent van de makers.

Allegorische beelden, gemaakt in de Barokke stijl, onthullen de beweegredenen van onderwijs en wetenschap, en ook praten over de heiligen en de klanten van de bibliotheek.

De mooiste en de meest majestueuze bibliotheek in de wereld Klementiuma is een van de toeristische attracties in Praag.

Als je toevallig in Praag, controleer dan of de huidige bibliotheek Klementiuma.

Indien dit niet mogelijk is, zie hoe ziet een van de zeer mooie plekken van Europa — de mooiste bibliotheek in de wereld.

De mooiste bibliotheek in de wereld: foto

The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic The most beautiful library in the world: a photo library in Prague — Czech Republic

Thema door Anders Norén