kapsels

De mode trends van haarkleuring 2019

Nieuwe haarkleur is een van de meest bewezen en effectieve manieren om de afbeelding naar “a new leaf’, om van een depressie, en meer. Elk meisje die zorgt voor zichzelf, weet precies wat haar kleur is erg belangrijk. Sommige dames beweren zelfs dat een nieuwe haar kleur hebben ze veranderde de interne perceptie van de wereld zelf. Als u lang wilt u wijzigingen en u weet niet waar te beginnen, de trendy hair coloring zal de situatie redden.

Elk jaar wordt de stylisten richten zich op bepaalde nuances, kleuren haarkleuring technieken. Natuurlijk, de mode te volgen is soms onmogelijk. En je haar zal niet overleven, de constante verandering van de kleuren per seizoen. Beter als u krijgen van uw universele heerser, die zorgvuldig en accuraat zal tot leven te brengen uw wensen in voor een verandering van de kleur. Wat ons brengt tot 2019? Wat zullen modieuze kleur haar in 2019? In dit artikel nemen we een kijkje in de meest trendy kleuren voor blond haar, roodharigen, bruin, en anderen, leren over nieuwe verftechnieken.

De soorten haarkleuring 2019

Technieken van haarkleuring 2019. Balaj

Fashion trends of hair coloring 2019

Een van de meest populaire soorten haarkleuring — Balaj. Soms is de wizard het wordt ook wel “baleage”. Een kenmerk van deze technologie is de “rek” in de 2-of 3 kleuren die in elkaar overlopen rond het web van haar. Dit is een zeer zachte en natuurlijke verven technieken, die betrekking heeft op dezelfde 3D-technieken. Balazs geeft ongelooflijke volume aan het haar.

Fashion trends of hair coloring 2019

Technieken van haarkleuring 2019. Shatush

Fashion trends of hair coloring 2019

Haarkleuring “Shatush” zal zijn op de hoogte van de mode in 2019. Het heeft een hoop voordelen, waaronder vermelden we de maximale natuurlijkheid. De functie van deze techniek is de oprichting van het “effect van verbrand haar”. Dit effect kan worden bereikt door de kleuren van de draden langs de gehele lengte of alleen de tips van 2-3 sluiten kleuren.

Technieken van haarkleuring 2019. Ombre

Fashion trends of hair coloring 2019

Dit soort trendy kleuren als Ombre, voor een aantal seizoenen op rij gehouden in de ranking van de meest populaire verftechnieken. Het bijzondere van deze techniek is het maken van een overgang tussen twee kleuren. Als het een klassieke Ombre, de wortels zorgen voor een donkere kleur, en de lengte van het haar — licht. Er is ook een omgekeerde Ombre, wanneer de kleuren zijn omgekeerd.

Fashion trends of hair coloring 2019

Technieken van haarkleuring 2019. Somber

Fashion trends of hair coloring 2019

Somber verftechnieken, één van de nieuwigheden van de laatste tijd. Fashionista ‘ s al hou van dit schilderij vanwege de natuurlijkheid en helderheid. Zoals u weet, somber — techniek is zeer vergelijkbaar met Ombre. Het verschil is dat het verloop lijn strekt zich niet alleen horizontaal, maar ook verticaal. Dit schilderij is niet alleen trendy, maar ook verrassend praktisch. U hoeft niet zorgen te maken over uw ontgroeid zijn wortels. De kleur zal kijken wazig en erg mooi.

Technieken van haarkleuring 2019. Brondirovanie

Fashion trends of hair coloring 2019

Op de hoogte van de mode zal ook brondirovanie haar. De donkere tint is de basis, de wortels, geleidelijk stroomt blond. Het woord “Ombre” komt van twee engelse woorden “bruin” (bruin) en “blond” (licht). In de kern lamineren is dezelfde hombre, net voor de chocolade-base. Brown wil en stroomt vlot te blond tips.

Technieken van haarkleuring 2019. Californische hoogtepunten

Fashion trends of hair coloring 2019

Populair bij fashionista ‘ s voor een lange tijd zal blijven en de Californische hoogtepunten. De schoonheid van deze techniek in het creëren van een natuurlijke overgang van de donkere wortels te lichte delen van het haar. Het markeren van donker haar met een dergelijke techniek is het ook mogelijk, zo licht en bruin tinten. Goede ambachtslieden gebruiken alleen de meest zachte bliksem plakken aan de haren. Geverfd haar bewust niet is verpakt in folie om de blekende effect van de verf verdwenen op nul, zonder uw haar te beschadigen. Soms bij het uitvoeren van een California markeren zijn niet alleen pastel kleuren, maar helder. Dan blijkt dat wow effect multi-color kleuren.

Technieken van haarkleuring 2019. Splashlight

Fashion trends of hair coloring 2019

Splashlight techniek is zeer moeilijk uit te voeren, maar het resultaat is de moeite waard. In het engels de naam van dit schilderij is te vertalen als “spatten van kleur barst”. Het eindresultaat Splashlight techniek moet het effect van de straal rond de omtrek van het hoofd. Stel je voor dat je staat in de felle schijnwerpers, en uw haar krijgt de specifieke lijn van Shine”. Een vergelijkbaar effect is zichtbaar in elke verlichting en ongeacht, of u staat of beweegt.

Technieken van haarkleuring 2019. Pixels

Fashion trends of hair coloring 2019

Een van de trends in het haar kleuren die in 2019 zal de pixel techniek. In de mode introduceerde de spaanse stylisten. Opgemerkt moet worden dat deze kleuring is niet geschikt voor iedere meisje

  ten eerste is het nogal extravagante kleuren. In plaats van al je favoriete vloeiende lijnen en overgangen pixel biedt duidelijke geometrische vormen van de verschillende kleuren die zijn chaotisch geregeld over de gehele lengte van het haar; ten tweede, deze kleuring vereist een dagelijkse speciale styling, als je wilt een futuristisch effect merkbaar was. Als het haar niet glad en vast in een strikt gedefinieerde vorm, die de tekeningen zijn niet zichtbaar.

Fashion trends of hair coloring 2019

Technieken van haarkleuring 2019. Dim-out

Fashion trends of hair coloring 2019

Onder de nieuwigheden in de soorten haarkleuring 2019 is Dim-out of gedeeltelijke verduistering. Met de hulp van vakkundig vervaardigde donkere strengen in bepaalde plaatsen kapsels kunt u het bereiken van een 3D-effect in het haar. Maar dit schilderij is ook vereist permanente installatie, als pixel-technologie. Donkere plekken kan worden gedaan in één of twee gebieden) en het maken van een ongelooflijke spel van kleuren en de verscheidenheid aan tinten.

Technieken van haarkleuring 2019. De contouren aangeven van

Fashion trends of hair coloring 2019

De contouren aangeven — dit is een echte top en het hoogtepunt van de kappers. De meester, als een echte beeldhouwer met vlekken in staat zijn om visueel veranderen de vorm van het hoofd, de wangen etc. Met een vertrouwde contouren in make-up. In haarkleuring “wetten” contouren blijven hetzelfde: wat u nodig hebt om te markeren en stress te verlichten, en het feit dat u wilt verbergen — dimbaar. Het is dus mogelijk om te verbergen sterk vooruitstekende jukbeenderen, verminderen teveel voorhoofd, visueel verlengen van de nek. De contouren in het schilderij is dat dit een puur persoonlijke haarkleuring die kunnen worden onderworpen aan een echte professional.

Werkelijke kleur verven 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

In 2019 is de belangrijkste modieuze trend in de schilderkunst is de biologische en natuurlijke kleuren en tinten. Als uw natuurlijke haarkleur u moe bent, kunt u iets wijzigen in de schaduw met behulp van toning shampoos, lotions, zachte kleuren. Zorgvuldig afwegen van alle voors en tegens van een radicale verandering van kleur. Misschien de opwinding van de nieuwe kleur zal geleidelijk vervagen met de constante voor het verven van de wortels. Onder de laatste trends in de haarkleuring 2019 zijn de volgende:

Bij het schilderen in een trendy blonde stylisten raden om voorkeur te geven aan een warme en Gouden tinten die zo dicht mogelijk bij de natuurlijke tarwe haar. De hoogtepunten van donker haar en licht, in het bijzonder, moet voorkomen dat lichte bleached strengen, die sterk contrast met de belangrijkste kleur van het haar. Is het beter om te doen vloeiende overgangen op het haar, om te streven naar het effect van natuurlijke wijze door de zon gebleekte haar. Blondines die willen worden in de absolute trend in 2019, de stylisten raden om te kijken naar het verven van een delicate tint rose kwarts. Vooral in het voordeel in deze schaduw kijkt ondeugend kapsels, Pixie en bijgesneden Bob. Meisjes kleur die zo dicht of is het gelijk aan de “koude winter” je kan een platina blond. Bovendien, het zal zijn in de trend van 2019. Meisjes met bruin haar, bruin-haired vrouwen kunt kijken voor de koele tinten van hun haarkleur. De huidige lichte Ombre, vloeiende uit de moer potona in felle kleuren op de uiteinden van de haren. Heldere tinten van rood met een rode ondertoon zal een beroep op degenen die graag om altijd het middelpunt van de aandacht. Een van de trends in 2019 onder de kleuren bruin in alle schakeringen. Deze variant van haar kleur is geweldig meisjes van vrijwel elke kleur type.

Kleur vlekken 2019 voor licht haar

Blond haar wordt in 2019 een breed scala aan modieuze tinten. De schijnbare geelheid — het zijn een must-have voor meisjes op zoek naar hun haar. Niet welkom duidelijk gebleekt strengen. De trend zal worden “het effect van verbrand haar,” zachte overgangen van donkere tinten, licht, enz. Een van de meest gewilde kleuren van de blonde 2019 zijn:

  zand. Sandy blond kleur in het bijzonder speels-ideaal voor kort haar en middellang haar. Naast deze kleur wordt beschouwd als niet zo veeleisend van zorg, zoals platina, bijvoorbeeld. Zand tinten aangevuld met een prachtige lichter of donkerder strengen;

Fashion trends of hair coloring 2019

  caramel blond. Caramel kleur zal ook een grote hit onder fair-haired dames. Het voordeel kan worden beschouwd als de mogelijkheid om “reset” een paar jaar. Caramel blond haar ziet er heel natuurlijk, niet het maken van een “faux” blond; natuurlijke blondine. Stylisten adviseren om te kijken naar de warme, natuurlijke blonde, die zal ongetwijfeld in de trend. Tarwe, zand, beige, blond haar niet vereist dat een dergelijke uitgebreide zorg als koele kleuren blonde, zelfs al zijn ze minder duurzaam; platina. De duidelijke leider onder de kleurstoffen in felle kleuren zullen de kleuren in de platinum. Met deze schaduw van haar is heel goed mogelijk om een romantische, zakelijke afbeeldingen. Perfect voor jonge meisjes en vrouwen in de leeftijdscategorie van +40;

Fashion trends of hair coloring 2019

  vuile blonde. Kleur vuile blonde kan niet als zijn naam. Maar het is de perfecte kleur voor gedurfde meisjes die niet bang zijn om de aandacht te trekken, sexy en een beetje agressief. Kleur is gemaakt op basis van een lichte kleur ash, waaraan kan worden toegevoegd een lichte teint, goud of krijt; roze kwarts. Blond haar, getint in rose quartz, wordt vaak gekozen door vele beroemdheden. Licht roze tint ziet er geweldig uit op dun haar, kapsels “lange Bob”, “Quads”, enz. Deze kleur geeft je outfit een ongewone romance zal uw afbeelding onvergetelijk. Echter, rose kwarts is meer geschikt voor jonge dames; aristocratische grijs. Zilveren tressen kan bogen op een behoorlijk extravagante persoon, tenzij het is natuurlijk grijs. Gemaakt grijze haar er vrij vet, ongewone, bijzonder en gedurfd. Om dit effect te bereiken bij het schilderen, moet u blootstellen je haar heel agressief bliksem. Natuurlijke levendige brunettes is de kleur het meest waarschijnlijk zijn niet geschikt, want het zal voor hun haar te traumatisch.

Fashion trends of hair coloring 2019

Kleur vlekken 2019 voor donker haar

Eigenaar van blond haar en brunettes moeten aandacht besteden aan de koele tinten van uw huidige kleur van het haar dat zal worden genoten buitengewoon succes in 2019. Een van de meest trendy kleuren zijn de volgende:

  een pikzwarte. Diep zwart van kleur, net als platina voor licht haar, is een echte klassieker die nooit uit de mode. Ontwerpers adviseren om te vergeten over het blauw in haar zwarte haar. Het moet een rijke, matte, diepzwarte tint met een gezonde Glans. Bijzonder relevant is deze kleur voor korte asymmetrische kapsels, kapsels met een pony, enz.;

Fashion trends of hair coloring 2019

  de kleur Bordeauxrood. Een lichte en sappige schaduw van haar kan worden gedaan door de kleur in de kleur Bordeauxrood. Ziet er bijzonder mooi met zwart haar kleur Bordeauxrood. Ervaren kapsters wist hoe dat te doen vloeiende overgangen en spelen van deze twee kleuren, het creëren prachtige krullen;

Fashion trends of hair coloring 2019

  de kleur van melk chocolade. Diepe en rijke chocolade kleur ziet er vooral vrouwelijke lang en golvend haar. Deze kleur is erg praktisch om te dragen, geschikt voor vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën; koffie en caramel kleur. De meest natuurlijke en natuurlijke tinten van koffie in al haar verschillende vormen in perfecte harmonie met de andere kleur types verschijning;

Fashion trends of hair coloring 2019

  wijn en cherry motieven. Rode tinten van wijn en bessen origineel en helder op het haar van elke lengte. Deze tinten zijn perfect gecombineerd met donker bruin, zwart haar.

Kleur vlekken 2019 voor rood haar

De eigenaren van natuurlijke rood haar heel veel geluk omdat hun natuurlijke kleur is op zijn hoogtepunt in 2019. Het gebruik van zachte kleuren kan gemakkelijk geven een heldere kleur. Een van de meest populaire rode tinten zijn:

  een vurige roodharige. De kleur van dit beest en teven zal ongetwijfeld modieus. Als je niet bang bent om helder te zijn en trekt een constante aandacht van anderen, dan moet u proberen op deze manier;

Fashion trends of hair coloring 2019

  nutty. Dit is een meer subtiele en ingetogen versie van het schilderij in rode kleur. Geeft de afbeelding ongelooflijke diepte, seksualiteit en mysterie; goud-rood. Deze versie van de lichte kleuren passen natuurlijk meer voor de jonge en gewaagde en excentrieke personages. Voegt een kracht en impetuosity.

Fashion trends of hair coloring 2019

Creatieve kleur verven 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Sommige meisjes liever heldere kleuren en is zelden gebruikt in het haar te kleuren. Het kan groen, roze, blauw, paars, Magenta, enz. om te Beslissen op een dergelijke manier kunt niet elk meisje. Maar als je een keuze hebt gemaakt in het voordeel van de creatieve haarkleuring in 2019, dan is deze stap bewust, na afweging van alle “voors” en “tegens”. Futuristische meisje met zure huidige kleur van het haar ziet er geweldig uit op de foto ‘ s in modebladen. Maar niet het feit dat het type van de verschijning dat werkt. Klein beginnen met het geven van heldere kleuren naar bepaalde onderdelen. Lopen op deze manier voor enige tijd, en als het resultaat bij je past, kies voor een volledige haarverf van de door u gekozen kleur.

Moderne haarkleur: allerlei kleuren

Het moderne beauty industrie heeft bereikt ongekende hoogtes in de uitvinding kleurstof composities voor het haar. Afhankelijk van het effect dat u wilt bereiken, de middelen voor het verven kan worden onderverdeeld in de volgende groepen:

  Fysieke verf. Dit is de meest onschuldige manier om je haar een nieuwe tint, maar ook de meest efemere. Fysieke verven zijn getinte een verscheidenheid van schuim, mousses, sprays balsems. Deze tools niet doordringen in het interieur van de as, en dus niet beschadigen. Om te helpen dit betekent dat meisjes vaak hun toevlucht in om iets te veranderen in de schaduw van haar voor een korte tijd te geven glans aan uw haar. Vaak gebruik maken van verschillende vormen van fysieke verf is niet verboden. Velen van hen zijn samengesteld uit voedende ingrediënten voor haar.

Fashion trends of hair coloring 2019

  De natuurlijke kleuren. Een van de meest bekende natuurlijke kleurstof voor haar, kunt u bellen met henna en Basma. Sommige planten hebben de mogelijkheid om, bijvoorbeeld, te lichter haar. Deze omvatten kamille. Natuurlijk, drastische en duurzame verandering huidige kleur van het haar met natuurlijke vriendelijke verf, echter. Ze zijn meer gericht op het verbeteren van de structuur van het haar, een kleine verandering in hue.

Fashion trends of hair coloring 2019

  Chemische verf. Misschien wel de meest uiteenlopende soort haarverf. Moderne fabrikanten van verf zo ver stapte naar voren bij het creëren van de meest kwalitatieve en onschadelijke kleuren stoffen die het proces van het verven van het haar is lang opgehouden te “doden” haar procedure. Chemische verf ammoniak en shampoo. Ze verschillen in het niveau van de weerstand. Een voordeel van chemische kleuren samenstelling is ongelooflijk divers palet van kleuren en tinten.

Fashion trends of hair coloring 2019

Welke methode van kleuring te kiezen en hoe kies je de verf hangt af van uw keuze. Hoewel, een betere keuze is om aan een professionele technicus. Je onervaren probeert te verven haar haar de gewenste kleur kunt u niet alleen de “dood” van het haar, maar ook besteden kostbare tijd tevergeefs.

Trendy kort haar kleuren 2019. Foto

Eigenaren van korte kapsels gewoon geluk. Immers, ze kunnen veranderen van de kleur van het haar zo vaak als je wilt zonder angst voor het resultaat. Voor korte kapsels in 2019 zal worden populair deze soorten vlekken, zoals:

  transparant schilderen; verven; highlighting; kleuren; permanente kleuring, Departamento vlekken; kleuring met design-elementen.

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Trendy kleuren medium haar in 2019. Foto

Middellang haar een beetje meer ruimte voor de fantasie van de stylist. U kunt proberen deze moderne soorten vlekken, zoals Balazs, Shatush, Ombre, somber, heldere kleuren, Californische hoogtepunten, en meer. Afhankelijk van de vorm van het kapsel en haar textuur, de ene of de andere kleur kan er anders uitzien.

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

De mode kleuren lang haar 2019. Foto

Het is op de lange haren van de meester kan het realiseren van al uw meest interessante en moeilijke techniek van het schilderen. Meestal eigenaars van lange krullen komen tot de vreugde van het verven van technieken zoals Shatush, Balaj, Ombre. In 2019, zal de trend fascinerend kleurenspel, de complexiteit van de overgangen van de kleuren, de spelen van zonnestralen in je haar, enz.

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Fashion trends of hair coloring 2019

Wees niet bang om te experimenteren en proberen mezelf in nieuwe en onverwachte beelden. De kleur van het haar voor vrouwen speelt een ongelooflijke rol. Een succesvolle zoektocht naar een nieuwe afbeelding!

En welke kleur je het meest? Kijken uit naar uw reacties!

Thema door Anders Norén