fashion

De mode trends van de zomer, die moet weten dat elke

Mode bestaat niet in een rigide kader: een lijst van trends die steeds breder en veel overlap met elkaar, anderen tegenspreken… Hier zijn een paar belangrijke trends van komende zomer.

Borduurwerk

Fashion trends of summer, who needs to know every

Borduren — een echte hit deze zomer! Bovendien, als een bescheiden hoeveelheid, en de rijke schilderde de hele outfit. Rokken, broeken, blouses, jeans, jassen en zelfs schoenen — geborduurde patronen geven een trendy schaduw van enig ding. In het bijzonder relevant ingewikkelde bloemen en planten, ontwerpen, kleurrijke vogels, vlinders en cijfers in de pop art stijl.

Kooi Vichy

Fashion trends of summer, who needs to know every

Dingen in zachte two-tone plaid verschenen in de lente-zomer collecties van vele mode ontwerpers, waaronder Louis Vuitton, Carolina Herrera en anderen. Dit schattige print wordt gevonden in klassiek zwart en wit, en in felle of pastel kleuren. Geruite Blouses klassieke dragen met een gewone zoom. Om de kleur van de cel te selecteren de bijpassende broekjes. En hier is de perfecte top voor een elegante geruite broek of rok wit shirt met een inactieve afdrukken, bijvoorbeeld een bloem of een top met een grappige slogan.

Safari stijl

Fashion trends of summer, who needs to know every

Vrouwelijke dingen van grove canvas stoffen in de mode-wereld elk jaar met het naderen van de warmte. Dit seizoen dingen in de Safari-stijl was zeer vrouwelijk. Taps toelopende broeken, jurken, jasjes, blouses, versierd met talrijke zakken, veters, riemen, stoffen en banden alles wat nodig en handig. Dingen in Safari stijl past perfect zowel in het dagelijks en in een strikte office-stijl.

Gekleurde panty ‘ s

Fashion trends of summer, who needs to know every

Extravagante? Niet meer. In dit seizoen de grote merken hebben verklaard rood is het nieuwe zwart. Ontwerpers Céline, Givenchy, Carven aangemoedigd om te dragen rode panty ‘ s met de kleding, gebloemde zijden avondjurk, met mini -, Maxi-en zelfs met een leren rok. Als het een dichte, zwarte, rode panty ‘ s zal gaan met elke outfit. Door de manier, Krasnyi — niet alleen de kleur van de panty ‘ s, waarmee ontwerpers. Het merk Gucci biedt om aandacht te besteden aan groen mos, Balenciaga — in fel blauw, Valentino — op een rijke geel.

Ruches en volants

Fashion trends of summer, who needs to know every

Lente-zomer collectie vol outfits versierd met ruches, ruches en ruches. De ontwerpers zeggen dat ze kunnen groot of klein zijn, van zware stoffen of doorschijnend chiffon, verticaal, horizontaal of volgens een speciaal complex traject. Kies de optie die voldoen aan je. Dingen met franjes en ruches geven het beeld een vleugje vrouwelijkheid en elegantie.

Bloemenprint

Fashion trends of summer, who needs to know every

Deze lente en zomer rokken, broeken, blouses en zelfs jassen bloei kleurrijke bloemen — vrouwelijk en romantisch. Met deze dingen, u zal gemakkelijk in staat zijn om te creëren en discreet casual look en zwierig avond, en strikt zakelijke. Let op: broeken en rokken met bloemenprints kunt visueel een paar extra centimeters toevoegen. In geval van twijfel, kiezen voor tops en jasjes met een bloemmotief. Om niet te verstoren de balans, versierd met bloemen en bloeiwijzen dingen aanvulling laconieke effen kleur.

Rugzakken

Fashion trends of summer, who needs to know every

Waarom veranderen niet van de gebruikelijke bag is een stijlvolle rugzak? Bovendien, ontwerpers bieden ons een heleboel opties om een beeld te maken in welke stijl dan ook. Voor de fans van de klassieke stijl van eenvoudige modellen van de basis-of pasteltinten. Kijk vooral stijlvolle rugzakken zijn gemaakt van dik leer, suede en geweven stoffen. Wilt u iets meer vet? Kies een model versierd met studs, kettingen, fringe en andere in het oog springende details.

Op de voorpagina

Fashion trends of summer, who needs to know every

Strip van dit seizoen is voor iedereen — van bescheiden tot opvallend monochrome passend en breed kleur. Zeer elegante monochrome streep lijkt op een witte achtergrond. Dingen met dit patroon past gemakkelijk in zowel de stad en de vakantie in stijl.

Als u merkt dat een heldere lijn voor u, ook met vrijmoedigheid, aandacht te besteden aan tastbare dingen, in welke een grafisch patroon is verloren. Deze outfits zal toepassing vinden in de garderobe van een natuurlijk type. Een win-win — meng ze met de gewone dingen.

Boho chic

Fashion trends of summer, who needs to know every

Als u slijtage boho deze zomer, gewoon de manier waarop u wilt toevoegen beelden van de romantiek, of, omgekeerd, om ze zo kleurrijk en eclectisch.

Ontspannen outfits met een etnische stemming niet houden aan alle regels. De sleutel tot succes is de interne harmonie van het beeld. Een effectieve oplossing zal de accessoires in de Boheemse stijl, ze passen perfect in de klassiekers en in de casual stijl.

Alle schakeringen van geel

Fashion trends of summer, who needs to know every

De hete zomer is de beste tijd voor een Zonnig geel. Kies de kleuren die passen bij uw type. Contrasterende brunettes kunnen veroorloven de meest rijpe en rijke kleuren, het tegenovergestelde type van verschijning is het beter om te bewegen in de richting van een zachtere palet.

Romantische minimalisme

Fashion trends of summer, who needs to know every

Het nieuwe minimalisme inherent romantiek. Deze zomer is in het bijzonder relevant beknopt vrouwelijke outfits met de ontroerende elementen in de vorm van golven en pittig gesneden. De meeste van hen gemaakt in verschillende tinten wit. Te verschijnen in deze manier op een zomerse dag — de hoogte van elegantie.

Gewoon wit

Fashion trends of summer, who needs to know every

Belangrijkste witte spul van het seizoen is geïnspireerd door de office-esthetiek: strakke lijnen, grondstemming, vrouwelijkheid en functionaliteit. Een speciale plaats neemt de witte trui. Deze zomer is ingericht met de meest onverwachte elementen van de snede. Spectaculaire modellen zien er geweldig uit, zelfs met een simpele jeans.

Thema door Anders Norén