kapsels

De mode kleuren van de blonde in het nieuwe seizoen 2018-2019 trends op de foto ‘ s

Met elk nieuw seizoen van de trends in de wereld van het haar kleuren veranderen in het voordeel van nog meer opvallend. De algemene trends in de wereld van het kleuren van het haar niet veranderd, integendeel, de versterkte oude trends. Lichte tinten van haar heeft altijd de aandacht getrokken. Elk meisje op zijn minst eens van gedroomd om een blonde. In 2018-2019 blonde (koele schaduw in het bijzonder), zoals altijd in de mode. En hoewel veel van de natuur is niet bekroond met de Gouden haren niet erg, want vandaag is er een ruime keuze aan moderne tinten en verschillende technologieën die het mogelijk maken om het gewenste resultaat bereiken. Echter, om te beslissen om een blonde is slechts het halve werk. Je moet om te bepalen in de schaduw van de blonde, want vandaag is er een groot aantal.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photosDankzij de geavanceerde technieken van haarkleuring, kunt u bereiken een prachtig resultaat. De natuurlijke kleur van het haar en geven hen een ongelooflijke volume van de toon is mogelijk met de hulp van bleken. Bovendien, zeggen de deskundigen die in het nieuwe seizoen zal de trend worden natuurlijke tinten. Het gebeurt vaak dat de methode van bleken gebeurt met minstens 3-4 tinten. Als blonde koud, bovendien kunt u gebruik maken van as, beige of licht bruine toon.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Prachtige kleur kan worden verkregen met behulp van de technieken van 3D en 4D. In dit geval, het combineren van verschillende kleuren kunt u het maken van schitterende Glans en geeft uw haar een diepe kleur. Veel vrouwen in dit geval de voorkeur geven om te experimenteren door de combinatie van koude en warme tinten blond (amber, karamel of tarwe). Vandaag de dag populair en blijven populair techniek hoogtepunten, Balaj en Ombre, die het effect van natuurlijke haren, de zon gebleekt.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Luxe tinten van koude blonde 2018-2019 trends op de foto ‘ s

Cool blonde kan worden toegeschreven aan de meest populaire kleur haar dit jaar. Veel liever de dames die graag natuurlijke tinten. Koel blond heeft een belangrijk onderscheidend kenmerk – het is gebaseerd op een koele tinten en niet geel. Dit betekent dat de koele tinten van haar uitgaan van de ashen tij. Laten we discussiëren over de meest populaire koele kleuren van het haar dit jaar. Zilver blonde is niet geschikt voor elk meisje. Die schaduw van dicht bij grijze kleur, het wordt beschouwd als de koudste. Met deze functie kunt u experimenteren meisje “zomer” kleur type met blauwe of grijze ogen. Maar de andere dames kunnen maken van een verkeerde keuze, want van koude blond tinten grijs staat zijn bezitter meer Volwassen uiterlijk.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Prachtige tinten van ash blonde 2018-2019 foto trends, innovaties

De eeuwenoude strijd tussen brunettes en blondines zijn altijd al scherp, maar relatief onlangs op het slagveld was een nieuwe speler — as huidige kleur van het haar. De trend is in de richting van grijs, of as blond, bestormden het netwerk in 2018-2019, en met de ontwikkeling van kleuren technieken er zijn een heleboel van verftechnieken, deze modieuze kleur. De tint van het haar as blond vandaag geleidelijk verliest zijn relevantie. Algemeen dit is omdat mode bevat natuurlijke haarkleuren zoals licht blond of cool blonde. Volgens de stylisten, de huidige kleur van het haar moet uitstralen met een gezonde gloed en rijk worden. In het geval van schaduw ash blonde opgemerkt dient te worden dat hij blauwe ogen en grijze ogen en meisjes.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (10)Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (8)Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (6) Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Prachtige tinten van licht blond trends 2018-2019 jaar trends

Schaduw haren blond blond ziet er natuurlijk uit. Het zou blijken dat hij geen zwakke punten, echter, ondanks deze lange tijd was hij een buitenbeentje van de mode start-en landingsbaan. Deze schaduw van haar zag er saai en niet aantrekkelijk. Om dit haarkleur meer rijk, de ontwerpers besloten om een drie-dimensionale schaduw van haar. Dit kan worden bereikt met het volume van de haarkleuring voor 3D-technologie. In feite, het is vooral geschikt voor meisjes met blauwe ogen en een lichte huid. Het is een kalme, zachte tint die heel natuurlijk oogt. Vanwege de minder helderheid, in vergelijking met blond, het creëert een zachte afbeelding van een nimf.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (28)Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (29)

Stijlvolle roze blonde 2018-2019 trends van het nieuwe seizoen foto

Beslissen op de roze haarkleur kan worden sterke en zelfverzekerde aard. De roze kleur ziet er geweldig uit, vooral in foto ‘ s. Maar deze kleur vereist een grote zorgvuldigheid, omdat het heeft vele tinten, die idealiter gecombineerd worden met de kleur van de huid en de ogen. Daarom, stylisten bieden aan vrouwen om te spelen met roze kleur, subtiele nuances die er niet zo edgy, meer ontspannen en romantisch. Roze blonde genieten een enorme populariteit onder de Hollywood-schoonheden, won de harten van vele fashionista ‘ s. Maar om dit huidige kleur van het haar erg moeilijk, vooral thuis. Roze blond is niet te verwarren met de gebruikelijke haar kleuren roze. Als de laatste schaduw van haar mag niet te geeky en licht, en iets er tussen in roze en goud.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Trendy tinten-caramel blond 2018-2019 trends, innovaties foto ‘ s

Caramel kleur van het haar zeer elegant en verfijnd. Het past zachte en romantische natuur, waardoor het beeld van lichtheid en charme. Karamel schaduw kan gevonden worden op de verf van het vierde tot en met het negende niveau. Dankzij hem, de blonde wordt een gewone natuurlijk, maar wel met een twist. Golden, chocolade, honing tinten trekken het oog en fascineren. Als je een natuurlijke bruine haar, daarna schilderen ze in de karamel is niet moeilijk. Het zal moeilijk zijn voor degenen die eerder hebben onderworpen de krullen van de impact van chemische stoffen. Het feit dat de karamel combineert de kleuren rood, geel en beige, die, in wisselwerking met andere pigmenten, geeft onvoorspelbare resultaten.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (40)Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos (61)

De eerste plaats in populariteit onder de caramel kleuren is honing. Hij is heel licht en zacht en zal u niet verlaten de bezitter zonder de aandacht van het andere geslacht. In tegenstelling tot donkere karamel schaduw, het heeft een tot reddishness. En past het meisjes met een warme kleur type uitstraling. Een andere klassieke caramel tint – een lichte. Het meest van al het past bij meisjes met olijf-en blauwe ogen en ongelooide huid. Het wordt verkregen door het mengen van licht bruin of licht bruin met Gouden en beige ik. Gouden karamel haarkleur in de schaduw lijkt te licht bruin en licht begint te spelen met koper opmerkingen. Te krijgen en te houden deze schaduw zal hebben om te proberen. De aanwezigheid van rode en koper pigmenten worden snel vervagen en het uitwassen van kleuren. Maar als u goed voor uw haar, zal de toon blijven verzadigd.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Modieuze tinten pearl blonde 2018-2019 nieuws trends op de foto ‘ s

Als u niet wilt dat om drastisch te wijzigen in het licht van kleur, zal u de parel kleur van het haar. Hij zal je transformeren, en zal schitteren met nieuwe kleuren. Het unieke is dat het niet voor iedereen. Meisjes met Oosters type van verschijning is het beter om te kiezen voor andere opties. Maar fleuren natuurlijke blonde en voeg interessante accenten is de beste oplossing. Als je kijkt naar de foto ‘ s van de meisjes met de pearl hair, u kunt meteen een aantal conclusies over de harmonie van kleur. Met betrekking tot koud, het is gecontra-indiceerd meisjes warm kleurtype. Verbod is niet eenvoudig van aard zijn, maar misschien de indruk van pijn en ontstekingsreacties. De eigenaren van de lente en de zomer type die natuurlijke roodachtige ondertoon, het is ook moeilijk te bereiken is het ideale resultaat.

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photosFashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Fashion shades of blonde in the new season 2018-2019 trends photos

Thema door Anders Norén