kapsels

De mode kleuren lila vanille – trend 2020

In 2020, komt op de voorgrond, vrouwelijke tinten, en de meest glamoureuze van hen is de modieuze kleuren lila vanille. Dit chique kleur ziet er geweldig uit op licht haar met donkere wortels. Licht paarse gloed aan de uiteinden van de krullen of afzonderlijke vezels, geverfd over de gehele lengte, en is het niet prachtig? Wij nodigen u uit om te kijken naar een selectie van de meest aantrekkelijke en verleidelijke beelden van die inspiratie te putten voor de gehele 2020.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Dit seizoen tinten blond is een warme pasteltinten. Populaire kleur trend in de afgelopen maanden, die met ons zal zijn tot aan 2020 – vanille lila. Zoals kan worden gezien, zelfs uit de titel, dit is een zeer ongebruikelijke vorm van de blonde, die afhankelijk van de voorkeuren, kunt u meer of minder rijk, het spelen met de verschillende tinten lila. Trouwens, vanille-en-paarse haarkleur is uiterst veelzijdig. Niet te geloven? Kijk maar naar de cover van het trendy tijdschriften om zeker te zijn.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Deze fantastische schaduw kwam naar de wereld van de mode van Vanille Loft salon in Vancouver, Canada, en is ontworpen door een master in kleur door Chris Weber Mileham. De basis van de mode-trend is blond haar met hints van lila en, als een regel, met donkere wortels.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Haar de kleur van vanille lila werd al snel bekend in de wereld als gevolg van de virale verspreiding in sociale netwerken. U kunt genieten van een verscheidenheid aan kapsels met deze ongewone kleur voor alle lengtes van de haar – van gedurfde ultra-short-cuts te lange, vloeiende, glamoureuze krullen.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Het voordeel van deze schaduw, natuurlijk, is dat het in perfecte harmonie is met elk kapsel, worden het korte Bob of pixie voor middellang haar, misschien lang haar, rechte, golvende, volslank, dunne — kleur lila vanille is in staat om te versieren elk kapsel!

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Wij raden deze schaduw voor natuurlijke blondines die willen toevoegen aan zijn toon een haar meer fel licht. In feite, vanille lila is de perfecte pastel schaduw, die de nadruk op de huid en geeft het haar een unieke en originele toon die zal u helpen om altijd het middelpunt van de aandacht!

Thema door Anders Norén