fashion

De mode kleuren in de kleding van 2018 foto nieuwigheden trends

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsDe juiste combinatie van kleuren in kleding is het belangrijkste onderdeel van het vrouwelijk beeld. Dus je moet aandacht besteden aan de selectie van geschikte tinten. Elke vrouw heeft een favoriete kleur, dat zij de voorkeur geeft, niet een, maar meerdere. En de mogelijkheid om ze te combineren samen hangt af van hoe modieuze en stijlvolle kijken.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

De mode kleuren van 2018 kleding pantone foto

De voornaamste kleuren van het voorjaar en de zomer van 2018 PANTONE lijken op de kleuren die ons omringen in de natuur. Heldere en levendige, die een gevoel van verbondenheid met de natuur. Paradise island is een verfrissende aquamarijn. Hij herinnert ons eraan dat het tijd is voor een verandering van omgeving. Een koele blauw-groene tint – de droom van een groot ontsnappen naar een tropisch eiland en een symbool van het verlangen om te ontspannen en tot rust te komen. Creëert het een rustgevende sfeer, Bleke kornoelje is een rustige roze ondertoon dat creëert een aura van onschuld en zuiverheid. Onopvallend Bleke kornoelje creëert een dun roze sluier, soft touch geeft de huid een gezonde gloed en staat symbool voor vitaliteit.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsTropische elegante Roze duizendblad wordt beschouwd als een stout en liefdevol te zijn naar het centrum van de aandacht schaduw. Hij wenkt ons en plaagt. Sappig, levendig Roze duizendblad wordt vernieuwd andere kleuren, verbetert de stemming en verhoogt de adrenaline. Waarbij de activiteit in de frisse lucht en gezonde woon -, Boerenkool – andere “groene” schaduw van groen. Het wekt onze verbeelding en roept op om terug te keren naar de natuur, naar de majestueuze groen. Dit weelderige en vruchtbare natuurlijke groene kleur dient als de perfecte aanvulling op de achtergrond voor meer levendige kleuren in het palet.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsRed de kern, de oranje kleur van de Vlammen geschikt gezellige mensen. Deze kleur is bij iedereen geliefd! Helder en vrolijk, verrassend theatraal Vlam schaduw voegt vurige hitte naar de lente palet 2018. Parade eindigt de lente tinten van 2018 Hazelnoten, een belangrijke neutrale kleuren voor de komende lente. Deze schaduw belichaamt een natuurlijke aardsheid. Pretentieloos en warm, Hazelnoot is een overgangsperiode van kleur, die eenvoudig aan te sluiten op een palet van verschillende seizoenen.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

Trendy kleuren voor de lente / zomer kleding in 2018 foto

Seizoen lente zomer van 2018 – is een handige kleur in combinatie met elkaar, een universeel geschikt voor dagelijks en elegante kleding, diverse – zijn poederachtige en rijke tinten. Een volle, heldere klank van de gele primula ‘ s vervangen de mosterd tuin. U altijd, zelfs in de koele en sombere weer, u kunt dragen een stuk van de zon. Voor een feestje, voor een wandeling, om persoonlijke redenen – ik denk dat mode-ontwerpers direct toe op de relevantie van gele jurken in een zakelijke omgeving.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsEen van de helderste kleuren van het seizoen lente-zomer van 2018 niet kan beslissen wat schaduw hij is meer geneigd om de rode of oranje. Meng ze in een drankje, besloten specialisten Panton. Brand toon niet te negeren, Emilio Pucci, Christian Siriano, Sportmax. Hun modellen lijken op de razende vlammen.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsGroene tint van begin loof niet werd oorspronkelijk beschouwd als een van de favorieten van de lente tot de herfst. Maar het is zo prominente geval van de mode laat zien dat experts Pantone hun gedachten zijn veranderd. Lacoste biedt om te dragen bij koud weer, Emilio Pucci – in combinatie met heldere gele, Michael Kors – met een rijke blauw.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

Trendy kleuren in kleding herfst-winter 2018-2019 foto

De rivier is de belangrijkste favoriet voor de koude tijd van het jaar 2018. De naam van deze schaduw geeft de karakteristieke diepe blauwe kleur, aangevuld met een lichte nevel, is dit de kleur combinatie kan worden gezien aan de kust op een koude herfstavond, en op vele catwalks van de laatste shows. Niet te vergeten dat deze kleur ziet er geweldig uit in een verscheidenheid van texturen, combinaties en ideaal meisjes van elke teint, dus aarzel niet om te kijken voor mij een paar dingen op deze tint.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsAiry Blue is een natuurlijke fashion kleur blauw, deze tijd, die ons herinnert aan de blauwe heldere lucht, die, helaas, vaak niet bevalt ons in de herfst-winter periode kan nu worden gezien op de straten in de verfijnde silhouetten van de mode schoonheden. Combineer de lucht blauw beter met die kleuren, die traditioneel in de natuur, maar dit betekent niet dat u niet kunt dragen een blauwe jas met een heldere, bijvoorbeeld, rode handschoenen.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsBodacious of Roekeloos — een beetje lichtzinnigheid en roekeloosheid nooit iemand kwaad gedaan, vooral wanneer ik willen diversifiëren van een saaie, grijze herfstdagen en zal u helpen met dit tiende finale modieuze palet van het seizoen herfst-winter 2018 Opmerkelijke kleur. Ondanks de lichte afgeleid, deze schaduw ziet er heel laconiek en harmonieus, zelfs in het koude seizoen.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

De gele kleur in kleding 2018 foto trends

Geel symboliseert zonlicht, goud en op hetzelfde moment, het verdorren van de natuur, herfst, rijpe korenaren. Misschien is dat de reden waarom in sommige culturen (bijv. in Japan), geel is een rouw en verdriet. De Slaven geel is een symbool van jaloezie, verraad en ontrouw, en sommige mensen hebben nog steeds bewaard deze houding aan de gele kleur.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsTerwijl geel wordt beschouwd als een symbool van vreugde, zon, plezier en feest. In sommige landen is deze kleur een teken van onderscheid in de samenleving, het was alleen gedragen door de edelen uit de hogere klassen en de koningen. Geel draagt een grote lading energie, activiteit, optimisme en vitaliteit. Ondanks de helderheid van de gele symboliseert de lichtheid, de jeugdigheid en plezier.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsAls je in de kleding, geel, maak je klaar voor meer aandacht. Geheel gele outfit kan de indruk wekken dat geel is te veel, dus als je bang van hem te moe of te moe van deze actieve kleur van de omgeving en het kiezen van accessoires of details van de kleding zijn geel. Activiteit geel kan gedempt worden, als je dat combineert met meer rustige kleuren in kleding: zwart, wit, blauw, turkoois.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

De groene kleur in de kleren van 2018 foto fashion trends

Groen is het tegenovergestelde van rood. Het staat voor hoop, frisheid, rust, stabiliteit, vrede, jeugd, harmonie, ontwaken en leven. Voor het menselijk oog groen is het meest vertrouwd en comfortabel, omdat het land vult het groen: bladeren, gras, vegetatie, bos. Groen kalmeert, geneest zenuwen en vermoeidheid.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsNatuurlijk, er is een andere kijk op het groene, of anders zou er geen dergelijke uitdrukking als “dodelijk”, maar dit horen kan gebeuren met elke kleur, als het haar te veel. Sommige mensen zien groen als te rustig en passief. In kleding van de beste kleuren te vinden zijn, als u vertrouwelijk wilt zitten met vrienden of op het winnen van een man.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsDe meest natuurlijke van alle kleuren is rijk aan een verscheidenheid van kleuren: van licht en verfrissend en de rijke, diepe, perfect te combineren met andere kleuren. Goed gekozen combinatie van tinten, het creëren van een harmonieus beeld. Donkere tinten van groen: emerald en fles – kleur van elegante en luxe beelden, die zijn zeer geschikt voor kantoor past. Donkergroen, met de toevoeging van bruin of grijs, is de belangrijkste stijlen van “militaire”, “Safari” en “casual”. Als een aanbeveling voor fashionista ‘ s, het moet worden opgemerkt dat de warme tinten van groen zijn meer geschikt voor blonde meisjes, en koude – gebruinde brunettes.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

Koffie kleur in de kleren van 2018 foto trends

De koffie kleur is zeer dicht bij de grond, maar omdat de combinatie van bruin kleding geeft een gevoel van stabiliteit, de betrouwbaarheid, de welvaart. Velen beschouwen deze kleur te conservatief, maar dit is een misvatting, want in bruin een breed scala van verschillende tinten. In principe is de beige is een soort van licht bruine tint. In verband met elke andere kleuren succesvol gecombineerd in een ensemble. Bruin beige combinatie van kleuren in kleding geeft een gevoel van warmte, comfort, ontspanning. Aan het gebruik van andere kleuraccenten in deze combinatie is niet nodig, want het Duo van bruin en beige zelfvoorzienend. Hier meer aandacht aan het spel van texturen.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsKoffie met blauw is een van de meest creatieve combinaties. Hier is een regel: donker-blauwe tinten moet worden gecombineerd met licht bruin, en, omgekeerd, lichtere tinten van blauw en grijs, er beter uitzien met donker bruin. Zeer interessante en mooie chocolade bruine gecombineerd met turquoise. Roodachtig-bruin van kleur is perfect in combinatie met blue denim. De kleur blauw zelf is een koele, neutrale bruine highlights die kou. Maar dit is niet een nadeel te zijn wanneer u het nodig om aan te tonen kwaliteiten zoals toewijding, betrouwbaarheid, bruikbaarheid – deze verenigingen is bruin-blauwe combinatie

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsBruin en paars ziet er meer harmonieus. Een paarse tint zo energiek als rood, maar niet voorzien van een overweldigende kracht. Waarschijnlijk heeft hij rekent u met optimisme en een goed humeur. Hoe donkerder bruin, het ziet er spectaculair uit, de combinatie met violet. Gebruik de schaduw van de donkere chocolade voor contrast, te combineren met de intensiteit van een rijke paars. Als de derde kleur in dit ensemble wit pak. De witte kleur zal niet doven bruin met oranje en het accentueren van de diepte van de beide kleuren.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

Grijze kleren van 2018 foto fashion trends

Grijs is een tussenliggende kleur tussen zwart en wit is een neutrale kleur. Grijs is niet deprimerend, maar vreugde is ook niet verantwoordelijk. Grijs is de kleur van de hersenen: de geest en het intellect. Grijs geeft het gevoel van ruimte, grijs kleding goed te dragen en in de gevallen wanneer er sprake is van een verlangen om te dromen. Meestal grijs liever mensen uit het bedrijfsleven. Maar de kleding van casual stijl is zacht en comfortabel, of het is grijs.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsGrijs is een goede vervanger voor basic zwart, maar grijs in vergelijking met de zwarte ziet er zachter en past iedereen. Grijs weer populair in de komende herfst-winter seizoen. Het is de kleur van elegantie, efficiëntie en neutraliteit. De grijze kleur in kleding, in combinatie met bijna alle kleuren, wit en zwart. Wat zijn enkele van de beste — lees en zie. Grijze je moet “aankleden” van een andere kleur, zoals geel, groen of pastel. Een grijze of in combinatie met witte kleur ziet er saai uit.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsGrijs + geel is de meest perfecte mix van grijs. Geel vreugde brengt voor zo ‘ n set wordt een beetje gedempt en grijs. De tweede is de succesvolle combinatie van grijs van kleur. De schaduw van roze – andere: van een nauwelijks zichtbaar licht roze (zacht kleding) fuchsia (“lichte variant” voor een vakantie in het kantoor). Grijs + blauw: een perfecte combinatie voor kantoren: kalmeert, past op een werkende harmonie

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

De blauwe kleur in de kleren van 2018 foto nieuwigheden

De blauwe kleur in kleding voor mensen is heel bekend. Voor velen is het de favoriete kleur en bovendien de kleur van de basis, dat is, zij verzamelen de kast, op basis van deze schaduw in de kleren. De blauwe kleur wordt beschouwd als vrij ambtenaar. Uniforme, zakelijk pak, overall – al is het heel makkelijk voor te stellen in het blauw, niet rood, niet paars. Op hetzelfde moment, deze schaduw is meer een lichte, luchtige incarnatie, gemakkelijk transformirovalsya in onze verbeelding van de bruid jurk of een mooie baljurk van een diploma. Deze kleur wordt vaak geschilderd kleine meisjes jurken geanimeerde prinsessen.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

Blauw en rood combinatie is zeer dubbelzinnig. In dit geval, van de rode kleur, het is beter om de focus: handtas, riem jurk, handschoenen en sjaal met outerwear van blauw. Rode toon altijd expressief, hij uitdagingen die blauwe moet nemen met zijn gebruikelijke terughoudendheid en gelijkmoedigheid. Rood op licht ultramarijn, intense turquoise snijd de ogen van anderen, en uw uitrusting uit elkaar zal vallen in afzonderlijke componenten van het ongerijmde items van kleding.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trendsWarmte blauw zal het toevoegen van dergelijke kleuren als geel en kan groen. Interferentie van paars en koel groenen zullen laten afkoelen. Hoewel, het is in verhouding tot blauw, is de indeling in graden is zeer voorwaardelijk. In combinatie met geel niet te overdrijven met de verzadiging van de kleuren in de kit. In de mode is er zoiets als kleur-blocking, het combineren van kleuren van eenzelfde intensiteit. Het ziet er altijd trashy, dus het verminderen van de helderheid van sommige kledingstukken. Donker blauw als gemaakt voor de Unie met mosterd, licht geel, oranje. Maar alle van dezelfde kleur met blauw of turquoise zou kijken pompeus.

Fashion colors in the clothing of 2018 photo novelties trends

Thema door Anders Norén