fashion

De meest trendy mutsen voor de herfst-winter 2020

Dichter en dichter bij ons op de stoep naderende kou…En dat betekent maar één ding — het is tijd om te openen de kast en krijgen opgewarmd dingen die u zullen helpen om stijlvol en Trendy afbeeldingen.

Must-have van deze herfst-winter seizoen en warme mutsen die niet alleen je haar te beschermen en het hoofd van de elementen, maar helpt ook om een aanvulling op uw boog, zij het informeel, zakelijk, romantisch, sportief of formeel.

Vandaag de dag, mode hoeden worden gepresenteerd in een dergelijk ras dat zelfs de meest veeleisende vrouwen in staat zal zijn om te kiezen precies het model, dat ze genoot.

Een klok hoefde niet te lopen via het netwerk op zoek naar uw Perfecte hoofdtooi — we hebben verzameld de meest interessante en stijlvolle hoeden in dit artikel.

Gebreide mutsen

The most trendy hats for autumn-winter 2020

Wat is er handiger dan gebreide mutsen? Als je gaat om een casual boog, gebreide muts op kan bouwen. Om niet uitgeven aan het kopen van tientallen hoeden in verschillende kleuren palet, stylisten adviseren om te kiezen voor verschillende opties caps Universele kleur: wit, zwart, grijs of beige.

Mutsen breien

Dit jaar is de speciale populariteit werd ontvangen caps met grote stroperig. Deze hoofdtooi — perfect voor het tekenen van delicate vrouwelijke look. Echter, ook hier, ontwerpers worden geadviseerd om te betalen bijzondere aandacht aan het Minimalistische model, zonder overdadige decoratie en bonte kleuren.

The most trendy hats for autumn-winter 2020

Een bontmuts

Ja, ze zullen allemaal worden gebruikt dit jaar. En dat alles dankzij het feit dat de mode-ontwerpers hebben gewijzigd, de klassieke modellen en draaide een gewone bontmuts in een werk van kunst. Deze hoeden zal geweldig uitzien met een verscheidenheid van de inrichting, met inbegrip van interessante borduren.

The most trendy hats for autumn-winter 2020

Bini caps

The most trendy hats for autumn-winter 2020

Geef je look een vleugje van nalatigheid en verwijzen naar de hat trend, muts, die kan worden gevonden in de variaties en rondom het model. Bij voorkeur kiezen voor een beanie in pasteltinten, zonder decor en prints. Dus, de kap zal perfect passen in een boog, ongeacht uw leeftijd.

Tulband

Een andere optie die u kunt toevoegen aan uw boog is een hoed, muts, of de tulband, zoals dat heet. Perfecte dit kopstuk vrouwen met een slank gezicht. Vrouwen rond gezicht is het noodzakelijk om zijn hoofd nog zwaarder.

The most trendy hats for autumn-winter 2020

Thema door Anders Norén