make-up

De meest trendy make-up: 5 belangrijkste trends van de zomer van 2020

Welke trends in make-up op ons te wachten deze zomer? Nieuw! Ten eerste, geen enkele meer glinstert / markeerstiften. Ten tweede, afscheid te nemen van roze blush. Goed, de “kers op de taart” — verwijderen uit uw favoriete matte lipstick. Dan is het te vervangen? Lees in dit artikel.

Ala naturel

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

De mode voor natuurlijkheid is nog steeds het hoogtepunt van de populariteit. Vooral in de zomer wanneer de overbelasting van de huid met make-up absoluut niet wilt. Het maken van een inzet op een perfecte huid. Arm-basis onder uw make-up, bb en cc cream, concealer en blush. Maar de highlighter off — deze zomer is het onwaarschijnlijk dat je het nodig hebt. U moet een gelijkmatige teint en een accent op de wangen. Vervolgens licht raakt prorisi wimpers of wenkbrauwen een beetje bruine mascara. Lippen beter om ongewijzigd te laten of op hen een druppel helder, glanzend.

Schaduw (van) het verleden

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Moeilijk te geloven, maar de grootste nachtmerrie van een student van de Sovjet-Unie met ons weer! De blauwe schaduw, dus vele jaren “versieren” de oogleden van de werknemers van de deli, kwam terug. “Niet,” zeg je. Maar we zullen kalmeren: duidelijk de weg van de Sovjet – “stof” en retro RAID zal helpen om een volledig verschillende afwerking en een nieuwe coating methode. Vergeet de gehate moeder-van-parel en zette de borstel voor de schaduw op een laag pitje. Dus, de regeling is eenvoudig: de dip je vinger in matte (!) cream shadow blauw of blauw en hen te brengen voor eeuwen. Nog steeds bang? Ja, erg mooi!

Pijlen van massa-vernietiging

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Enorme pijlen — een mode-trend in make-up deze zomer. Misschien zullen zij worden”te zwaar” voor de dagelijkse dagelijkse make-up, maar op de manier waarop de meeste het. Zijn deze pijlen op het principe van de kleuren: ten eerste, je moet trekken eyeliner precieze contouren van de binnenste hoek van het oog bijna tot aan de buitenste rand van de wenkbrauwen, en vul vervolgens de ruimte in.

Koffie blush

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Deze zomer make-up artiesten bieden ons aan af te stappen van de traditionele roze en peach blush en probeer koffie tinten. Ja, blush “en ik ben alleen in de kou” is niet meer relevant. Als het de contouren aangeven van, het inpakken van en Straubing. Thee een beetje blush op de appeltjes van de wangen en je bent fris en mooi. Probeer cream blusher tools of stokken — ze zijn comfortabel en multifunctioneel.

Vochtige lippen

The most fashionable make-up: 5 key trends of the summer of 2020

Zet uw favoriete matte lippenstift en nemen in de hand de lip gloss. Glossy vinyl afwerking die de hoogte van de mode deze zomer! En nu vangen de schoonheid life hack: op glans zal niet ontkomen, maar bleef rustig “liggen” op je lippen, zelfs na het diner, bereid de lippen met een matte primer of doorschijnend poeder.

Thema door Anders Norén