kapsels

De meest trendy korte kapsels zomer 2020

De zomer is de perfecte tijd van het jaar om de afbeelding te wijzigen of, ten minste, voor een nieuw trendy kapsel. Vertel waarom u moet betalen aandacht voor korte kapsels en welke zijn in de trend in het warmste seizoen van het jaar.

Dromen over een kort kapsel? Het is tijd om te beslissen! Bovendien, deze zomer staan ze op de piek van de populariteit, zien er erg cool, trendy, ontspannen en stijlvol, waarom niet een kans? Niet te miscalculate, adviseer ik u om te luisteren naar het advies van een top stylist angelina Komarova, die zal u vertellen waarom u moet betalen aandacht aan korte kapsels 2020, welke zijn in de trend van nu en hoe ze nodig hebben om te dragen. En het vinden van de perfecte dag om te veranderen op de manier die u zal helpen onze agenda kapsels voor juni, met de hulp van het resultaat zult u blij zijn!

Als je hebt besloten om een short cut nemen van een cue van Cara Delevingne en Katy Perry – girls seizoen liefhebbers van hippe kapsels. Door de manier, psychologen zeggen dat kort haar zijn er veel vertrouwen in en onafhankelijke vrouw. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat de houders van dergelijke kapsels hebben een rechte houding!

Zeer korte kapsel

The most fashionable short haircuts summer 2020The most fashionable short haircuts summer 2020

Een van de meest trendy kapsels van de zomer seizoen is een heel kort kapsel, wanneer al het haar van ongeveer dezelfde lengte. Deze optie is ideaal voor meisjes die niet bang zijn om te experimenteren en bereid zijn om iets nieuws te proberen. Indrukwekkend, helder en waar!

Kapsel voetballer

The most fashionable short haircuts summer 2020The most fashionable short haircuts summer 2020

Een andere trendy kort kapsel voor de zomer van 2020, met een zeer korte tempels en een lange pony. Om mij dit te herinneren kapsels kapsels van voetballers, met vrouw haar ze zien er hetzelfde boeiend, ontspannen en interessant. Maar als je gaat kiezen voor de witte kleur voor de schilderij – en dan, koeler meisjes zich gewoon niet vinden!

Korte Bob

The most fashionable short haircuts summer 2020The most fashionable short haircuts summer 2020

Er zijn minder vet van de meest trendy korte kapsels – korte duidelijke plein! Om het te dragen met pony, of zonder, de Algemene regel is: hoe korter, hoe meer dringend. Als u kiest voor een kapsel “onder de jongen:” is het moeilijk, deze optie is net als u!

Ik ben een fan van lang haar! Maar toen ik aan kort haar meisjes, ik kijk altijd naar hen met enthousiaste ogen, en ik weet dat één keer in je leven, moet worden aangepakt.

Experimenteren met het uiterlijk, veranderen, en zeker zal je met positieve emoties.

Thema door Anders Norén