kapsels

De meest trendy kapsels van de sterren

Die steelt de aandacht van mooie dames, en (geef het maar toe!) zelfs uw eigen? Trendy getrimde beroemdheden betrapt op TV, en nog belangrijker, veroorzaakt het verlangen om ze foto ‘ s aan de stylist en vraag: “wil ik deze man”. Laten we eens kijken naar de interessante kapsels van de sterren – en uit te proberen, natuurlijk.

De kapsels van de sterren

De afgesneden haren van Ryan Reynolds

The most fashionable haircuts of the stars

De heer Reynolds is een persoon te benijden, en niet beschaamd: een imposante carrière, een warme vrouw en nu een stijlvolle kapsel met een bijgesneden achterkant en zijkanten, waardoor de man een held te roddelen. De downhole Heren kapsel met geschoren tempels man “gebracht aan de mensen” op de canadese programma “The Tonight Show” en fashion bloggers zijn nog steeds niet moe om het te bespreken. Kort haar, versierd met contrast bijgesneden bakkebaarden en iets langere strengen op de top – kapsel sterren matig mannelijke en matig glamoureus. Een dergelijke militaire versie van de Pompadour kapsel (door de manier, onthoud deze naam zal ontmoeten, omdat dit kapsel is terug op de hoofden van fashionista ‘ s).

Willen er hetzelfde uitzien? Laat uw stylist maakt gebruik van dezelfde bijlage, is het verwijderen van het haar aan de zijkanten en de achterkant. Door de manier, zoals met alle mannen kapsels met geschoren tempels, dit maakt de Klappen vallen op het voorhoofd – het zal ook geven u een ernstige mannelijke esthetiek.

Gebleekt Jared Leto

Hoe weet u niet de acteur in deze foto? En dit is het, hij kwam de afgelopen fashion Week in Parijs. Hij was weliswaar niet proberen om een held te worden van artikelen over de beste kapsels van beroemdheden – man kwam net in de afbeelding van de Joker van de release van de film “suicide Squad”.The most fashionable haircuts of the stars

Willen er hetzelfde uitzien? Het is niet nodig om te schilderen van de woning. Boek een consult van een ervaren colorist die beoordeelt uw haartype en het kiezen van de juiste verf en het beschrijven van alle valkuilen van een dergelijke verandering van het beeld.

De italiaanse stijl van Kevin Harris

Internationale muziek superster te worden en het nieuwe gezicht van Armani bedrijf, Harris versierd met de klassieke schuin afsteken en korte “kanten”. Dit kapsel past bij veel mannen, ongeacht hun leeftijd en voorkeuren in kleding. Hoe maak je het? Gewoon: droge gewassen haar met een handdoek en breng een kleine hoeveelheid van het modelleren van wax of andere middelen, het geven van haar een natuurlijke textuur en glans, en dan drogen met Haardroger, tegelijkertijd zetten comb.The most fashionable haircuts of the stars

Pompadour van Lewis Hamilton

Als je van de uitdagendheid en chaos – zoals Hamilton, een voormalig racer fan van Nicole Scherzinger.

Voor het maken van de dezelfde schoonheid is mogelijk met behulp van de sterke tools voor styling (gel of pasta), en de lak van sterke fixatie. En natuurlijk, als de natuur je gegeven heeft steil haar, vergeet niet over de gelijkrichter.The most fashionable haircuts of the stars

Ik hoop dat de review van de meest stijlvolle kapsels van de sterren zal u inspireren om te experimenteren met je haar. Ga er voor!

Thema door Anders Norén