fashion

De meest stijlvolle schoenen van het seizoen lente-zomer 2019

Elke nieuwe mode seizoen brengt nieuwe trends niet alleen in kleding, dit geldt ook voor schoenen. En zodra we zagen dat elke show van world fashion weeks in Parijs, new York en Milaan, weten we wat in de mode in het komende seizoen. De lente-zomer in 2019 belofte om helder. De meest memorabele shows waren de shows van Gucci, Prada, Alberta Ferretti, Versace en Dolce & Gabbana. Nogmaals overtuigen van de wereld die Italianen maken van schoenen beter dan wie dan ook.

De belangrijkste trends van het seizoen, kleurrijke prints, neon felle kleuren en hakken. Al deze elementen moeten worden de belangrijkste bij het kiezen van schoenen voor de lente en de zomer.

Dolce & Gabbana is een van de meest herkenbare merken in de wereld dankzij de felle bloemenprints. De lente-zomer in 2019 is geen uitzondering, en ontwerpers hebben weer aangekleed met hun kleding, schoenen en accessoires kleurrijke beelden van de ongelooflijk mooie kleuren. Dolce & Gabbana slaagt altijd perfect combineren van felle kleuren, parels, glitter, edelstenen en kristallen in hun creaties, en absoluut geen luxe. Ze worden aanbeden door vele. Maar dit seizoen zie je dat de collecties zijn schoenen in een ingetogen ontwerp. Het is vooral de klassieke pumps in de kleur zwart. Maar, natuurlijk, zonder bloemen en strass steentjes niet gedaan.

Dolce en gabbanaDolce en gabbanaDolce en gabbana

Salvatore Ferragamo is een andere ontwerper die is altijd geweldig schoenen. Op de modeshow lente-zomer seizoen, we zagen sandalen met hoge hakken, zoals de Japanse geisha, evenals sandalen krullend hakken wig.

Salvatore FerragamoSalvatore Ferragamo

Door de manier, de schoenen bizarre vormen een andere basis van de trend schoenen.

Salvatore Ferragamo

Scherpe neus is altijd relevant, omdat het is uitgegroeid tot een klassieker in de wereld van de schoenen. Dit seizoen was geen uitzondering en op de start-en landingsbanen, zien we modellen in mooie schoenen met een spitse neus.

Tom Ford, Dion Lee

Modieus!

Thema door Anders Norén