fashion

De meest modieuze zonnebril 2019

The most fashionable sunglasses 2019

Fashion trends veranderen constant. En deze veranderingen zijn niet te voorkomen dat de markt van een zonnebril. Elk seizoen is uitgebreid met nieuwe (of vergeten oude) modellen. En wat was in de trend van gisteren, vandaag de dag kan het er erg saai en ongepast. Daarom is het belangrijk om bewust te zijn van de gebeurtenissen: het vinden van wat modieuze bril in 2019 of te kopen dames zonnebril met donkere of lichte lenzen, wat hun vorm, het evalueren van de foto en als ze bij je passen.

Kies een zonnebril correct

Als u wilt een stijlvolle look van dit voorjaar, met geen scherpe punten kun je niet doen. Deze schijnbaar kleine details zal helpen om uw beeld compleet, vol. Maar, je moet kiezen om de zonnebril goed, uitgaande van de drie belangrijkste punten:

De vorm van het gezicht. We zijn allemaal verschillend: sommige zijn “druppels” om iemand meer netjes punten, en iemand die helder en de strass steentjes. Dus zorg ervoor dat het meten van alles en nog nooit uit de giswerk. De kwaliteit van het glas. Net als het of niet, maar de visie moet niet lijden, zelfs als de punten die je zooo goed verzonken in de ziel. Kies voor kwaliteit fabrikanten, niet nep. Deze accessoires en draag mooier, geloof me. Stijl. Onder wat bent u van plan om een bril te dragen? Wat is jouw stijl in kleding? Er zijn modellen universeel geschikt “voor alle”, en is meer kieskeurig (bv. “aviators”). The most fashionable sunglasses 2019

De regels van de selectie van brillen door de vorm van het gezicht

De belangrijkste trends

Zonnebrillen zijn een geweldig accessoire dat bij uw stijl. Dit detail kan maken kijken meer stijlvol en expressief, als om te kiezen voor het begrip.

The most fashionable sunglasses 2019

De meest opvallende trend van de zomer van 2019

Fashion zonnebril in 2019 verblinden met hun verscheidenheid: van een puur vrouwelijke modellen “cat’ s eye” en eindigend met de universele “de Vlieger”, een foto van die vol op het Internet. Daarnaast is de trend van grote omvang, spiegel, gekleurd glas en rond van vorm.

Ik vraag me af: Wat kleuren in de mode lente-zomer 2019

Overmaat: de size matters

Vandaag de grootte van de “oversized” fashion is niet alleen een trui. Dit geldt zelfs voor een zonnebril: opzettelijk grote velgen zijn helder en expressief. Dus voel je vrij, kunt u kiezen voor deze modellen.

Echt in een dergelijke bril niet voor iedereen. Als u een zeer kleine gezicht en kleine oogjes, deze accessoire kan enigszins belachelijk. In dit geval is het beter te kiezen voor een model specifiek voor zich: gezien de vorm en de grootte van het hoofd, symmetrie en gelaatstrekken.

The most fashionable sunglasses 2019

Glazen verbergen van de meeste van haar gezicht, dat nog in de trend

Een zonnebril als Audrey

Als u mad stijl van Audrey Hepburn en haar karakter van “Breakfast at Tiffany ‘s” nu is het tijd om uiting geven aan zijn passies! Omdat de bril van dit model zijn een aantal van de meest modieuze.

The most fashionable sunglasses 2019

Modieuze kat ogen

“Cat’ s eye” is een stijlvolle accessoire die ziet er geweldig uit met jurken en zelfs bedrijf past. Dit item zal uw blik niet alleen elegant, maar geeft een beetje streng, audacity.

The most fashionable sunglasses 2019

Plus deze vorm is dat het is geschikt voor bijna iedereen. Dus ik kan veilig kopen dit model en draag het met plezier!

Ronde vorm

Alleen dit jaar kreeg de populariteit van de ronde zonnebril. Dit accessoire, zoals een schot van de Kat Basilio of Grigori Leps, zeer relevant vandaag. Dit is een van de meest modieuze zonnebril 2019, een foto die gemakkelijk kan worden gezien op het Internet: dit is voornamelijk een vrouwelijke modellen, maar er zijn mannen.

The most fashionable sunglasses 2019

Stijlvolle ronde zonnebril

Natuurlijk, de ronde vorm is erg kieskeurig. Deze bril zal er mooi niet op elk gezicht. Eerste van alles, speelt een belangrijke rol, nogmaals, de grootte van het hoofd en de vorm. Dus, de eigenaren van de ronde gezichten, een dergelijk model zal niet werken, maar op het ovale glazen perfecte look.

Piloten

De Aviator zonnebril — het is zoals de kleur zwart in kleding: het is altijd in de trend, altijd relevant. Dergelijke modellen van zonnebrillen verscheen in het midden van de 20ste eeuw en nog steeds niet voorbij posities.

The most fashionable sunglasses 2019

Niet de vergrijzing piloten

Door de vorm van het glas, het model ziet er mooi uit in bijna alle. Zodat u veilig kunt kopen deze trendy zonnebril bij aanwezig: in 2019 seizoen en hun populariteit niet vallen, en zelfs, integendeel, krijgen een nog grotere stroomversnelling. Om te praten over de duizenden foto ‘ s van mannelijke en vrouwelijke piloten, alle modebladen en trends.

Spiegeltje, spiegeltje…een bril?

Een andere mode truc van dit seizoen is niet zozeer de vormen van punten als zichzelf en een bril. We zijn aan het praten over de spiegel glas, die meer en meer het verkrijgen van de vraag. Natuurlijk! Dit accessoire lijkt de meest indrukwekkende en helder!

The most fashionable sunglasses 2019

Zonnebril met gespiegelde lenzen volledig te verbergen ogen

The most fashionable sunglasses 2019

Spiegelend glas op vrouwen zonnebrillen, op hetzelfde moment, niet altijd relevant. Dit model past in de sport stijl of zelfs casual, maar klassieke strenge “office” en de jurk is duidelijk niet de beste optie.

Goedkope en vrolijke trendy?

Nog maar een paar jaar geleden, plastic werd beschouwd als een goedkope zonnebril accessoire: een dergelijke zuinige vervanger voor de normale metalen rand. Maar nu is de situatie radicaal veranderd. Nu de plastic “paard”: bijna alle modieuze bril, inclusief zonnebril, 2019 zijn gemaakt van plastic, de conservatieve verplaatsen van metaal. Dit kan worden gezien in de foto in bladen, op de pagina ‘ s van de bloggers, en zo verder.

The most fashionable sunglasses 2019

Kunststof velg ziet er ook stijlvol

Wat goed is over plastic? In aanvulling op de mode trends, dit materiaal heeft een aantal voordelen:

    Gemak. Dit accessoire is extreem licht, niet te strak, je kan er bijna niet voelt voor jezelf. Prijs. Net als het of niet, maar de kosten van kunststof is veel lager is dan van alle metalen. Dus de prijzen op deze bril is veel toegankelijker. Hoewel, natuurlijk, we hebben het niet over branded accessoires: hier waarde wordt gegenereerd in een grotere mate merk, eerder dan van materiaal-en productiekosten. Weerstand tegen water. In tegenstelling tot de metaal -, kunststof-niet “opgegeten” door erosie, zodat er geen regen of sneeuw, uw glazen zijn niet verschrikkelijk!

Strand optie

Helaas conservatieven en gelukkig hipsters in de modieuze hoeden en brillen met een extra versiering op de rand. Die bloemen op de top, de kralen aan de zijkanten en andere kleine (of niet kleine) items zijn zeer trendy accent van vandaag.

The most fashionable sunglasses 2019

Bril voor buitengewone dames

The most fashionable sunglasses 2019

Natuurlijk, deze modellen zijn niet geschikt voor iedereen, niet altijd en niet overal waar ze relevant zijn. Maar, bijvoorbeeld, voor het strand is een uitstekend idee! Creatieve, heldere en zal er geweldig uitzien op het strand foto!

Rood of blauw?

Nee, het is niet over de pillen. Maar dit is precies de vraag die ik wil, vraagt dan degenen die het dragen van een bril als de hoofdpersoon van de film “the Matrix”. Echter, smalle rechthoekige glazen in het zwart frame weer op het hoogtepunt van de populariteit!

The most fashionable sunglasses 2019

Trendy smalle glazen

Zonnebril van dit model meteen opvallen: strakke lijnen, een duidelijk kader en een “maximale” zwarte kleur geven het beeld een bijzondere charme. In het Algemeen voelen als een vriend Neo!

Natuurlijk, een dergelijke ruimte vorm is duidelijk niet geschikt voor iedereen: mensen met een ovaal gezicht, zoals het maken van model grover, en houders van een brede, ronde gezichten ziet er een beetje komisch, zoals net kwam uit op het zwembad. Maar zoals ze zeggen, op smaak en kleur… Dus om te beginnen het gewoon te proberen, en daar zullen we zien welke bril past bij u en welke niet.

Helder glas

Ja, de relevantie van transparante bril of zonnebril — een zeer omstreden. Wat is dan het punt van als ze duidelijk zullen het niet verbergen voor je van de zon? Het antwoord is simpel: de mode. Ja, Ja, het maakt een modieuze ‘vier-ogen’ van degenen die de visie van problemen en dat was het niet.

The most fashionable sunglasses 2019

Helder glas kan gekleurd worden

Echter, transparant glas in kunststof kozijnen wint snel aan populariteit. Deze modieuze bril in 2019, verspreidde zich snel over het Internet nu zijn vrouwen “zon” is bijna elke zichzelf respecterende blogger. Wilt fashion foto ‘ s? Zet dan op uw bril en je bent klaar!

Thema door Anders Norén