stijl

De meest interessante opties in de tabel op de Nieuwe 2019

Kerst tabel is de belichaming van de vakantie. Door hem zijn wij vatten het afgelopen jaar, een wens voor het nieuwe, het delen van geschenken, glimlach en vreugde met dierbaren. En elk jaar kijken we naar nieuwe ideeën voor onze tafel niet alleen geweldig met gerechten, maar was smaakvol geserveerd. Na een kans vakantie is echt een vakantie, en de foto ‘ s van de viering een zeer kleurrijk.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019Tabel decoraties kan worden gebaseerd op een aantal logisch, gezien de vakantie dingen bijvoorbeeld kaarsen, fir takken, thema beeldjes, etc. maar kan sterk worden geaccentueerd, bijvoorbeeld ingericht in een enkele kleur met de room, de meest geschikte kleuren: rood, goud, wit en zilver. Maar er is een ander interessant voorbeeld van de tabel thema. Dit is omdat wanneer de decoratie is geselecteerd in strikte overeenstemming met een bepaald thema, als een voorbeeld, u kunt sieraden in de stijl van de Kerstman of Santa Claus. In dit geval, op de tafel gezet cijfers van de belangrijkste new year ‘ s karakter, de geselecteerde gerechten worden met zijn beeld, servetten, tafelkleed, stoelen versierd met covers in de vorm van hoeden voor Santa Claus, het Bestek, geplaatst in een speciale mini-overalls, sokken of jassen.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019

Hoe om te versieren stoelen voor het Nieuwe Jaar 2019 foto voorbeelden

Het vieren van het Nieuwe jaar, we proberen te zorgen dat ons huis meer elegant en mooi. We versieren met zijn eigen handen de kerstboom, Ramen en muren, en wanneer het tijd is voor een feestje, de tafel is gedekt. Wat ontbreekt er? True, stoelen. Eenvoudige inrichting zal ze niet minder effectief dan iets anders. Vandaag zullen we met u delen ideeën van het nieuwe jaar versiering van de stoelen en vertellen de geheimen die u zullen helpen te versieren is dit belangrijk stuk van het meubilair. Een van de meest voorkomende manieren om te versieren, die niet alleen gebruikt voor het Nieuwe jaar, maar ook andere feestdagen zijn gebonden aan de achterkant van de stoel bogen. Gebonden bogen toevoegen subtiele inrichting met een vleugje van de plechtigheid. De stof kan bijna elke, het belangrijkste ding – het is goed om te houden van de vorm.

The most interesting options table on the New 2019Nog een leuke decoratie voor elke stoel – dit is een speciale Kerst-hoezen. U kunt kopen klaar voor de vervaardiging van maatwerk of naai je eigen handen – het hangt allemaal af van je luiheid. In het eenvoudigste geval voor eigen productie is een cap van Santa Claus. En we vooral pinguïns en sneeuwpoppen. Van het oorspronkelijke ontwerp opties die we graag het decor met zachte vleugels, items van de winter kleding met de juiste kenmerken (kinder wanten met fir takje aan de binnenkant zien er erg mooi), en speciale hoezen voor het poten in de vorm van de benen van de elfen, kleine helpers overzeese Santa Claus.

The most interesting options table on the New 2019

Kerst tafelkleed voor 2019 foto mooie nieuwe opties

Waarschijnlijk, voor iedereen die niet een geheim dat het Nieuwe jaar is de favoriete vakantiebestemming van de meeste van onze landgenoten. De liefde en de kinderen en volwassenen. Om hem beginnen voor te bereiden op voorhand. Zorgvuldig geselecteerde outfits en feestelijke menu tabel. Een blik op de giften. Het schrijven van scenario ‘ s feestelijke nacht. Maar soms in de gemeenschappelijke pre-vakantie-uittocht, de gastvrouw helemaal vergeet een van de belangrijkste kenmerken van de vakantie – op het tafelkleed. Iemand zwaait met zijn hand en zegt dat het een kleinigheid. Echter, onzorgvuldig gekozen tafelkleed kan verpesten de vakantie gevoel. Niet het rijk, maar mooi ingericht en legde tabel laat goede herinneringen. Van tafelkleden, hangt niet alleen spectaculair uiterlijk, maar ook de stemming van de gasten.

The most interesting options table on the New 2019 (14)The most interesting options table on the New 2019 (15)The most interesting options table on the New 2019 (16)The most interesting options table on the New 2019 The most interesting options table on the New 2019 (18)The most interesting options table on the New 2019

Voor new year ‘ s eve, dit stuk heeft betrekking gewoon nodig. Selecteer het tafelkleed Maxi, die de zachte staart naar beneden valt. Als je niet voor het kopen van een accessoire speciaal voor deze vakantie, dan zult u in staat om te versieren de reeds bestaande ingewikkelde borduurwerk of applicatie. Het belangrijkste is om te voldoen aan de maatregel. Op de tafel gezet transparante vaas met gekleurde ballen, fir takken, zilveren regen, strooi confetti en pailletten. Kerst tafelkleden kan elke kleur worden. Ze kunnen kiezen voor de kleur van de binnenzijde, die zal worden gehouden in de viering, of om zich te concentreren op de kleur van uw gerechten. Als u besluit om te kiezen voor een tafelkleed in de overweging van het kleur gamma van de kamer, kunt u op twee manieren: kies accessoire in harmonie met de omgeving of het contrast. Fans van classic de voorkeur aan de eerste optie.

The most interesting options table on the New 2019 (23)The most interesting options table on the New 2019 (22)The most interesting options table on the New 2019 (21)The most interesting options table on the New 2019

Mooie Kerst servies 2019 foto luxueuze ideeën waar

Voor het beperken van de gebruikelijke keukengerei en normaal papier servetten op tafel is niet wenselijk: elk element van vakantie inrichting op de tabel om mensen eraan te herinneren van het hoogfeest van het festival, de essentie en de symboliek. Het nieuwe jaar tafel decoratie 2019 moet worden als een helder, sprankelend, expressief en vrolijk aan het einde van het jaar was geassocieerd met een aangename momenten, die u en uw gasten.

The most interesting options table on the New 2019 (42)The most interesting options table on the New 2019 (44)The most interesting options table on the New 2019 (45)The most interesting options table on the New 2019 The most interesting options table on the New 2019 (47)The most interesting options table on the New 2019

Het symbool van de nieuwe 2019 is een Gele Varken. Het is geen geheim dat de meeste van de elementen van de versiering op de feestelijke tafel moeten worden gekozen rekening houdend met de specifieke kenmerken van het nieuwe symbool. Deze keer zal het doel te raken wanneer u een lichte accessoires: kunt kiezen voor de decoratieve elementen van rood, oranje, roze, rood, Gouden tinten. Er wordt aangenomen dat het representatieve karakter van het nieuwe jaar is gedeeltelijk aan lichte dingen, dus max gele, oranje-rood en witte objecten op uw Bureau benadrukken de ernst van deze gelegenheid.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019

De Kerst nummers op de tafel van de kegels, fir twijgen en kegels

Het is zelfs mogelijk dat een dergelijke inrichting kan worden toegeschreven aan de verplichte lijst, als de geur van de takken komt, verrassend, hij leek onder te dompelen iedereen in een sprookjesachtige atmosfeer. Sparren takken kan eenvoudig worden geplaatst op platen van elke gast, of in een lange lijn door het centrum en waardoor ze in een krans of folden op een rechthoekige schotel in het midden van de tafel, niet te vergeten als aanvulling op de samenstelling met kaarsen. Voor het maken van deze decoraties, moet u een paar takjes van coniferen — vuren, grenen, arborvitae, fir. Daarnaast zijn er kerstversiering of Kerst decor, linten, natuurlijke materialen — kegels of takken met de winter bessen.

The most interesting options table on the New 2019

The most interesting options table on the New 2019 (51)The most interesting options table on the New 2019

Als u niet de behandeling van de supporters van een overvloed van voedsel in de new year ‘ s eve, creatief en versieren van een feestelijke tafel van grote compositie. Voor de ronde tafel is gelegen in het centrum van de rechthoek langs de tafel op de Centrale lijn. Als voor de hoogte — het hangt allemaal af van de persoonlijke voorkeur: sommige mensen, zoals lage, anderen hoog. Ideeën voor iedere smaak — voor je. Als Bureau een weinig — weinig “Eilanden decor”, bijvoorbeeld, van dennentakken, zet in de ballen.

The most interesting options table on the New 2019

Kerst tabel in rode kleur 2019 foto nieuwigheden decor

De winter vakantie zijn familie feesten en grote verenigingen – het comfort en de warmte dat is niet zo gemakkelijk om te recreëren als het een koude tijd van het jaar, en deze verscheidenheid van kleuren in de zomer niet. Meest vaak, een winter tabel is uitgevoerd in de “Kerst” kleuren. Donker groen, rood, goud en wit. Deze vier kleuren zijn basic en zetten de toon voor de gelegenheid. Deze vier kleuren kunnen gebruikt worden gelijkmatig, of een van hen over te nemen van de belangrijkste. Rood. Zeer helder en het contrast, wordt het accent. Daarom een Centrale nummer of wat zou je graag te markeren op uw tafel, verf een rode toon. Dit kan worden servies, bestek, servetten, kaarsen. Zeer zelden gebruikt rood tafelkleed.

The most interesting options table on the New 2019

Rood — een van de 2 kleuren die sterk geassocieerd zijn met het Nieuwe jaar. En we beschouwen het als een vakantie in beginsel. Als u de wens om direct toevoegen pit, rood zou passen hem beter dan de meeste andere zuivere tinten. Deze techniek werkt goed met de instelling. Details van de rode kleur in combinatie met wit, Gouden, zilveren zien er zeer elegant.

The most interesting options table on the New 2019

Het vouwen van servetten voor een tabel met papieren foto 2019

In de tabel is er altijd een essentieel detail, wat kan leiden tot een veel creatieve ideeën. De meeste van de voorgestelde regelingen voor het combineren van twee waardevolle eigenschappen — originele vet en spectaculair decor. Het is niet nodig om te beginnen met een ingewikkelde origami, die is moeilijk te vertalen in de stof. Om te beginnen kunnen we ons beperken tot gekleurde papieren servetten en slagen in een prachtige omgeving, alleen maar omdat van hoe gracieus en ruimte ontbinden we veeg sulfenic — zoals in het elegante restaurant.

The most interesting options table on the New 2019The most interesting options table on the New 2019

Thema door Anders Norén