stijl

De meest bruikbare producten voor het lichaam

The most useful products for the body

Tegenwoordig ongeveer 70% van de meisjes kijken ze naar de sportschool of voor beauty behandelingen, Yoga of andere praktijken van zelf-verbetering. In dit geval verliest de basis van alle kracht, en het is belangrijk om te weten dat de meest bruikbare producten voor het lichaam. Wat is precies uw dieet? Stel jezelf de vraag, waar moet je beginnen de ochtend dan een snack bij de lunch en hoeveel calorieën je eet in de avond?

The most useful products for the body

Vergeet niet, uw huid en lichaam van u afhankelijk zijn. We geven een klein voorbeeld. Veel verschuilen achter de term “koffie Drinken in de ochtend Wake me up”. Het is een mini-verslaving, en schadelijk, en uw huid is één van de eerste om er over te praten, te tonen aan de wereld vervagen en brosheid. Vandaag zullen we je vertellen over een aantal van de meest nuttige producten, namelijk groenten en fruit, omdat ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen, vezels.

Appels

Voor het cardiovasculaire systeem zijn zeer nuttig appels. Hun zuur, ze helpen te verteren rottingsbacteriën binnen, die zijn verzameld in de maag. Zij verwijderen van toxines. Appels bevatten de vitaminen C en b, dus je moet om te eten ten minste één per dag, bij voorkeur in de ochtend.

The most useful products for the body

Broccoli

Broccoli niet iedereen houdt ervan, maar ze bevatten grote hoeveelheden anti-oxidanten, vitamine C, PP, K, U, en beta-caroteen. Voor dit moet je overwinnen “nee.” Het eten van broccoli een keer per week, zult u in staat zijn om veel mineralen, waaronder kalium, calcium, fosfor, ijzer.

The most useful products for the body

Tomaten

Weinig mensen weten dat dit wordt vaak aangetroffen in de keuken bessen, zoals een tomaat, verhindert de ontwikkeling van kanker van de verschillende types. Ook tomaten, houders van een actieve anti-oxidanten ondersteunen het cardiovasculaire systeem.

The most useful products for the body

Grapefruit, druiven, granaatappel

Reinigt het bloed van de exotische grapefruit. Het heeft een grote hoeveelheid salicylzuur, die nodig is voor de behandeling van artritis. We weten allemaal dat de druiven bevatten glucose, maar vergeet dat het een groot aantal plantaardige pigmenten (polyfenolen), dat zijn de antioxidanten. In termen van ellagic zuur, granaatappel is de kampioen.

Banaan en BlackBerry

Bijna iedereen ‘ s favoriete banaan, de leider in de inhoud van de potassium dat helpt bij het normaliseren van de bloeddruk en het versterken van het hart spieren. Degenen die het werk geassocieerd met actieve mentale activiteit, zal zeer nuttig zijn BlackBerry. Het helpt bij het normaliseren van de hersenactiviteit, hart-en vaatstelsel, en draagt bij aan de vaatverwijdende proces.

The most useful products for the body

Honing

Vergeet niet dat veel natuurlijke producten zijn een uitstekende vervanger is niet erg nuttig elementen voor onze voeding. Bijvoorbeeld, degenen die werden vervangen in de voeding van de suiker met de honing regelmatig in het lichaam voorkomen, bestrijden ontstekingen, vooral in het koude seizoen. Voor de liefhebbers van baden en sauna ‘ s adviseren om de honing met hen, smeer ze. Dit geeft je huid Glans en zachtheid, en bevordert de verjonging.

The most useful products for the body

Pompoen

Pompoen bevat veel alkalisch product, verwijdert u de mogelijkheid van de ziekte van een bot, hersenen, lever en bloed. Zaden van pompoenen kunnen worden gebruikt voor de behandeling en preventie van wormen eten alleen zaden moet je Rauw.

The most useful products for the body

Selderij

En tot slot, laten we praten over de selderij. Deze kampioen van plantaardige producten door de hoeveelheid in de wortels en bladeren van het aminozuur tyrosine, caroteen, micro-elementen en essentiële oliën. Selderij vertraagt het verouderingsproces en zorgt voor stabiliteit tijdens het gebruik van de pluraliteit van de cellen van het lichaam.

The most useful products for the body

Na het lezen van onze tips, we hopen dat u dagelijks de meest handige producten voor het lichaam, om ze op te nemen in het Dieet. Vergeet niet, ze zijn niet alleen voedsel. In aanvulling op de bevrediging van honger, deze producten hebben een enorme preventieve kracht en ondersteunt de toon van het hele lichaam, waardoor u het gevoel van volheid van het leven en van waaruit u onbeperkte mogelijkheden. Proberen en nemen verschillende groenten, fruit, elk heeft zijn eigen eigenschappen en kenmerken. Bon appetit en voor uw gezondheid!

Thema door Anders Norén