manicure

De lente manicure 2019 modetrends 28 foto ‘ s van nieuwe ideeën

Mooie, goed verzorgde handen – het tweede gezicht van de vrouw. Ze niet alleen de aandacht trekken, maar ook de nadruk op de elegantie en de verfijning van het beeld. Stijlvolle manicure – een klein detail, is in staat om de sluier over een vrouw het mysterie en de aantrekkingskracht. Zo bieden wij u een recensie over het onderwerp: de lente manicure!

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas103Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas120

Dit voorjaar, de meest populaire manicure overeenkomt met de stijl van het naakt. Hits van de naderende lente zijn alle variaties van matte kleuren, variërend van wit en eindigend met kleurloos, mat. De nagels dienen volledig in overeenstemming met de richting van het naakt, ze mag niet lang, en hun vorm ovaal of vierkant met afgeronde randen.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas105Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas112

Een ander spring fashion trend, hoewel het ziet er een beetje vreemd is het zwart-wit afbeeldingen. Worden relevante geometrische patronen, verticale en horizontale strepen, stippen en alles, waar de combinatie van zwart en wit. Deze manicure is zeer praktisch, hoewel de figuur kan worden genoemd neutraal voor het komende voorjaar. Maar in dit manicure allemaal hetzelfde, is het noodzakelijk om voorkeur te geven aan kleur-wit, niet zwart.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasLente – tijd van de romantiek. Dat is de reden waarom de lente roze manicure uiteengezet in de nieuwe trend van het seizoen. U kunt gemakkelijk kiezen uit alle verschillende kleuren van de dekking: van de lichte schreeuwen bleke pasteltinten. En vergeet niet dat de conventionele solide coating is al moeilijk om iemand te verrassen. De werkelijke strass steentjes, bloemen, strepen, goud en zilver lint, alle soorten van patronen van hart en manicure met fotografie.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas125Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas128

Feestelijke en optimistische sfeer maken goudsbloemen, ingericht in een regenboog palet. Natuurlijk, zoals een manicure in 2019 zal kunnen permitteren om niet alle vrouwen – het is vooral gericht op jonge en vrolijke personen, en zeker niet past bij de serieuze zakelijke stijl.
Spectaculair uitzicht van de rainbow manicure geeft een speciale techniek genaamd “gradient”. Nagels worden gelakt met een spons of een spons.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasLente bloem manicure 2019 fashion trends van het nieuwe foto-ideeën

Hoe lager cholesterol? Met het ontwaken van de natuur uit de winterslaap ontwaakt, met de smeltende sneeuw en de opkomst van het onkruid. Maar als er geen vegetatie kan worden gemaakt van onder de sneeuw, zelfs in de winter, bloeit in de winter maanden zeker nog nooit gezien. Zo bieden wij u een bloemige manicure te geven lente stemming, niet alleen u, maar iedereen om mij heen.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas57Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas77

Bloemen — een van de meest voorkomende afbeelding in nail art. Tekenen, plakken, plaatst u een toepassing, gebruik je echte gedroogde bloemblaadjes voor ontwerp, etc. u kunt Ook gebruik maken van een kant-en-klare stencil van de stamping set. Als een regel, op een metalen schijf-de matrix toont diverse variaties van verschillende kleuren. En het is niet alleen een cirkel met de blaadjes, en heel herkenbaar bloemen, vooral als u voor het stempelen van nagellak in een bijpassende kleur.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas49Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas78

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasManicure 8 Maart 2019 modetrends, foto ‘ s, nieuwe ideeën

Vrouwen van alle leeftijden zoeken deze gelegenheid te dragen van de helderste outfits en maak een stijlvolle kapsel. Hoe aanvulling op uw outfit om de lente? Natuurlijk met juicy mode manicure.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasAls je denkt dat het kleven van kant-en-klare tekeningen onaanvaardbare actie, kiest u de vereenvoudigde patronen en prints zijn eenvoudig te vestigen, ook mensen zonder artistieke talenten. Een voorbeeld hiervan is de maan manicure of geometrische strepen. Verschillende, lijnen, strepen of pleinen kan afzonderlijk worden geplaatst op elke vinger. De meest belangrijke ding om te overwegen is de eenheid van kleuren in het algemene beeld.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas100Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas123

De verfraaiing van uw nagels voor de vakantie op 8 Maart, is het belangrijk om te volgen de belangrijkste principe – het ontwerp moet worden als vrouwelijk. Dit betekent niet dat je moet voorkomen dat felle en opvallende kleuren. Door contrast, flitsende kleuren weer herinneren aan de komende lente, het ontwaken van het bewustzijn uit de slaapstand. Het is zeer belangrijk om de kleur van harmonie en de manicure was in harmonie zijn met de algehele stijl van de afbeelding. Het kiezen van een ontwerp voor je nagels, zorg ervoor dat uw make-up, die een enkele compositie met uw nail art.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas121Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas34

Zachte manicure 2019 mode trends en innovaties ideeën foto ‘ s

Tederheid en genade in de geest van de concepten van de vrouwelijke kracht. Deze twee kwaliteiten inspireren de mannen tot prestaties omwille van de mooie, romantische en geavanceerde Prinses. Tederheid ontwapent mannen en dwingt hen om zorg te nemen van zijn geliefde. De tederheid van een vrouw kan in haar aard, gewoonten, manieren.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas64Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas111

Maar, als een man is het makkelijker om naar te kijken dan om te produceren geschatte acties op basis van de gedragskenmerken, de eerste vrouw van wapens, die in staat zijn om haar te geven uit ziet, tederheid, is het uiterlijk. Delicate make-up, haar romantische, kwijnende ogen en delicate manicure dat moet eerst worden gedaan accenten maken de man de indruk van een zachte, aanraken en zacht meisje.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasHet is zacht manicure zal helpen om het beeld meer verfijnd en elegant. Met een zachte manicure kunt u uw manier van trillende naïviteit en onschuld. Zachte manicure is een verfijning en bescheidenheid in een fles. Zachte manicure in de trend van 2019.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasDonker manicure 2019 fashion trends van het nieuwe foto-ideeën

Donkere nagels maak de nagelplaat meer visueel smal en lang, en de vingers zijn dunner en slanker. Een ander groot voordeel van manicure, gemaakt met donkere kleuren, dat is zijn veelzijdigheid. Het zal geschikt zijn voor een avond jurk op de vloer, en denim korte broek met een t-shirt, en een strikte kantoor outfit. Een zeer belangrijk criterium van deze nagellak is de schone en vlekkeloze uitvoering. Lucky donkere kleuren meedogenloos richt zich op de eventuele tekortkomingen van het ontwerp.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas98Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas124

Bij het gebruik van verf in donkere kleuren zijn eindeloze mogelijkheden voor experimenten. In het ontwerp is het mogelijk om door het toepassen van verschillende pailletten, strass-stenen, grote stenen en antraciet folie van verschillende kleuren. Zelfs op een donkere achtergrond zien er geweldig uit verschillende abstracte patronen gemaakt in heldere of goud acryl verf. Wanneer u het patroon dat u nodig hebt om te overwegen dat de manicure donkere kleuren niet verdragen naspetti, zo edel uitziende nagel patronen beter te presteren op één of twee vingers.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideasWitte manicure 2019 fashion trends van het nieuwe foto-ideeën

    • de witte kleur is veelzijdig genoeg het past onder elke kleding en elke situatie in het leven; wanneer deze lak niet kunt redden, moeten goed en gelijkmatig verdeeld op de nagelplaat. Anders worden uw nagels te kijken als je bekleed ze met een doos bar;

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas

    deze coating laat de kleinste nagel gebreken: hobbels, golven, schimmel of de gevolgen daarvan. Als uw nagelplaat niet in perfecte staat is, is het beter om tijdelijk onthouden van wit gelakt; jonge meisjes is het passend zijn van toepassing op zowel mat en glanzend wit gelakt. Stylisten raden het gebruik van matte vernis oudere dames; perfecte trendy nail vorm is nu ovaal, met de regrown deel van gemiddelde lengte, met een witte lak wordt vaak gebruikt als substraat, dus de kleur van de nagellak wordt veel helderder en intenser.

Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas82Spring manicure 2019 fashion trends 28 photos new ideas90

Thema door Anders Norén