stijl

De klassieke stijl van kleding en veel bling uit het niets

The classic style of clothing and lots of bling from nothing

Kleding in de klassieke stijl wordt beschouwd als het startpunt van alle mode trends. Het is een fundamentele basis van de mode en is erg populair onder de mensen die onthulde het geheim van de klassieke afbeeldingen: elegantie en eenvoud.

De klassieke stijl van de kleding van vrouwen is een neutrale, onopvallende praktisch, maar vaak ontwerpers focus op klassieke lijnen, het creëren van een levendige, makkelijk te onthouden beelden. Dit is de paradox van de klassiekers. Deze stijl is niet nodig en waarschijnlijk ook niet tolereren dat de overdreven decor, flitsende extravagantie, te hoog beschouwd en diversiteit. De ernst van de lijnen, eenvoud en minimalisme zijn de belangrijkste kenmerken die het onderscheiden van de silhouetten van de klassieke stijl, echter, hoe een dergelijke conservatieve trend in kleding zou kunnen zijn relevantie verliezen in het moderne buitengewoon schokkend de fashion wereld?

Het verhaal is een klassieke kleding stijl is diep geworteld in English Puritanism, zo vaak op deze manier in de kleding heeft een tweede naam – purisme. Puritanism is een filosofisch systeem van opvattingen, die ijverde voor de behoeften van de mensen, uitgedrukt door het externe gedrag, tot een minimum te beperken. Dat is, als nu, de kleding kan worden beschouwd als bijna expressieve vorm van expressie, de klassieke stijl legt een “veto” op allerlei excessen.

De belangrijkste trends van de klassieke stijl van de kleding

Klassieke outfits zijn toegenomen nederigheid, eenvoud en stijl, maar dit minimalistische detail is in staat om te benadrukken de allure van de vrouwelijke figuur, het niet geven van haar buitensporige erotiek. Puriteinse kleding belichamen een vleugje van verfijning, mysterie, precies omwille van deze redenen zo veel beroemde vrouwen liever de klassiekers.

Het is goed te beseffen dat de expressie van de legendarische Coco Chanel: “Als je wordt getroffen door de schoonheid van een vrouw, maar je kan me niet herinneren wat ze droeg, dus ze was gekleed perfect.” Deze verklaring als geen ander kunnen raken met de diepte van zijn trouw, als het gaat om de klassiekers.

Dus, wat is het meest kenmerkende onderscheid tussen een klassieke stijl in een aparte richting:

    De combinatie van eenvoud en elegantie meesterlijk gesneden, de mogelijkheid om het accent te leggen op de vrouwelijke figuur, die zichzelf onopvallend outfit; het Gebruik van dure en elegante materialen die zijn van hoge kwaliteit, gemaakt volgens de beste tradities. De geschiedenis van de klassieke stijl kleding vooral vaak noemt stijve tweed materiaal; Subtiele, gedempt, vaak pastel tinten in de kleuren. De nadruk ligt op terughoudendheid; Weigering van rijke draperieën, de combinatie van verschillende textuur van materialen. Gebruik geen flitsende ruches en Flirterige bogen; Buitensporige eenvoud jurken, klassieke stijl van de kleding is nagenoeg niet ontwikkeld en niet heeft ingevoerd bepaalde innovaties in het design van de modellen; Schoenen zeker zijn gemaakt van natuurlijke materialen, kan een verschillende afwerking van leder of van rijke suede. Modellen van schoenen zijn ook verschillende traditionele oplossingen: “pompen”, medium hak hoogte, niet meer dan 7 centimeter, het gebrek aan schreeuwerige kleuren en kleverig decoraties; Matiging van de accessoires: het is aanvaardbaar om een aanvulling op een natuurlijke, dure producten zijn vrij eenvoudige vormen, zonder franje, bijvoorbeeld, een parel string met oorbellen-anjers.

The classic style of clothing and lots of bling from nothing

Klassieke stijl, of hoe het niet om een “witte kraai”

Nu een zeldzame vrouwen tijdschriften tonen een klassieke stijl. Het is verbonden met iets anders, zoals met de moeilijkheid om dergelijke authentieke eenvoud met erotische lichtheid, of nalatigheid, die overstroomd door de catwalks van de internationale mode huizen en de winkels.

Klassieke eigenlijk niet veranderd sinds haar oprichting. De kleuren, tinten en stijlen zijn voorbestemd en vastgesteld. Echter, het is toegestaan een aantal van de tekeningen, het kan worden: een strook van monochrome kleuren – zwart en wit, Schotse traditionele kooi (nogmaals, ik herinner me de Prim engelse Puriteinse classics), soms kan je vinden in de kerstboom.

Merk op dat de achtergrond afbeelding gebruiken als het is in de klassieke stijl van de kleding is niet te onderscheiden van de Algemene kleur is, het moet blijven zoals zachte tinten en kleinere maten. De kleur wordt aangemoedigd eentonig, kan het diep groen of blauw tinten, aardse bruin, en als de outfits zijn felle kleuren, dan is het meest waarschijnlijk, met een dominantie van grijs of beige pastel schaduw.

Het lijkt erop dat het kan dragen meer conservatisme dan al het voorgaande, echter, er is een item van de kleding, die heeft in dit verband, het gewicht records – schoeisel. Ondanks vele pogingen van de ontwerpers om een verscheidenheid van klassieke en vernieuwen (om bijvoorbeeld pennen en schoenen), “pompen” onoverwinnelijk waren. Voor deze modellen is er een standaard, gemaakt door niemand minder dan de uitstaande Coco, de Schepper van multi-gekleurde schoenen-schoenen waar het toe in contrast met de Algemene achtergrond van schoenen, vaak zijn dergelijke modellen hebben een delicate vetersluiting.

The classic style of clothing and lots of bling from nothing

Kast gemodelleerd in de klassieke traditie

Jurk

Het kiezen van een stijl van kleden, een vrouw moet duidelijk beseffen voor welke doeleinden zal dienen deze outfit, wat emoties zullen passeren. Vergeet niet over de zorgvuldige selectie van kleding voor je lichaam het type. Immers, de klassieke jurk specifiek in zijn eenvoud en niet altijd geschikt. Rekening houdend met al deze opties en functies, kan worden geconcludeerd dat de selectie van de Puriteinse jurk is een tijdrovend proces. Bescheidenheid is het verhogen, dat is het belangrijkste motto van deze outfit.

    Het kleurenschema is zeer ingetogen tonen, maar niet zwart, geen felle kleuren, niet te vergeten, het afdrukken of de durf om te spelen met kleur; het Ontbreken van stoffen en combinaties van verschillende stoffen texturen, de niet-ontvankelijkheid van het gebruik van pailletten, kralen en andere effecten; het exclusieve Gebruik van hoge kwaliteit materiaal, geen synthetische stoffen, alleen natuurlijke, traditionele stoffen, gecombineerd met een hoge techniek van het naaien van een knip-en bondig; de Stijl van de jurk suggereert de soberheid van de lijnen is toegestaan met een minimale afstand van het lichaam silhouet.

De lengte wordt bepaald door de tijd van de dag. Morgen is het overwicht van de midi-lengte voor een lunch tijd van de dag is het beter om te kiezen voor de jurk van pastel kleuren en van gemiddelde lengte, kunt u een beetje de nadruk op de taille met een dunne riem. Jurk voor de omgeving en de business en betekent zorg ervoor dat u de kousen en de meest beknopte vorm. Het beste voorbeeld van hoe om te combineren en maken de Puriteinse kast, kan de engelse tijdschriften, die vertegenwoordigd is in de stijl van kleding voor vrouwen in een klassieke stijl. Hier kunt u duidelijk zien dat eenvoud is elegantie.

Avondjurken verschillen in de perfectie van de snede, representatief en duidelijk de stevigheid van de outfit. Vreemd genoeg, maar het is toegestaan en een diepe decolleté en een sexy cut-out, het blootstellen van de rug, niet gecontra-indiceerd incisie, het onthullen van een charmant sierlijk been. Het is hier in al zijn glorie – klassieke stijl. Vrouwen kleding zo een voorbeeld zullen geven kansen aan nietszeggende, t-shirts en jeans.

Kostuum

Als het gaat om het creëren van een klassieke look met de hulp van kostuum, u kunt het niet helpen dat de verbeelding ontstaan tweed model, gemaakt in de beste Britse traditie. Het is noodzakelijk om te bepalen aantal van de functies van de selectie van klassieke pak:

    Eerste, het jasje en rok moet eenvoudig knippen, te worden aangebracht in een enkel ontwerp-oplossing. Lengte van de rok-of knie-lengte of enkellengte, met een kleine split aan de zijkant of achterkant. De jas moet aan het bovenste derde of het midden van de dij. De kleur van de knoppen, moet overeenkomen met de toon van het pak materiaal; ten tweede, de blouse moet een paar tinten lichter dan het pak zelf. Als deze voorwaarde niet wordt voldaan, is het noodzakelijk om het beperken van de blouse zijn identiek in toon met het kostuum, maar zeer mooie structuur. Het is toegestaan om te voltooien het beeld van een elegante zijden sjaal; ten derde, is het toegestaan om vervanging van de klassieke rok broek. Als u verblijft in deze uitvoeringsvorm, de meest succesvolle combinatie is een donkere bodem en licht top. Afhankelijk van de aard van de figuur, kies een stijl van de broek: dringend zal de look broek-buizen; de vierde, alleen vond de combinatie van klassieke jas en strikte blouses met casual jeans. Dit is een ongeldige combinatie te wijten aan de buitensporige veelzijdigheid van jeans: ze passen niet in de verfijning en toonbaar klassieke snit.

Dames, kijk eens elegant en chique, dan kunt u in eenvoudige outfits, klassieke beeld – een duidelijke bevestiging. Soms laat zelf ook zo ‘ n luxe – om “eenvoudig”, en de eenvoud van deze winst charme. De legendarische trendsetter Coco Chanel in de tijd zei: “innovatief is onmogelijk. Ik wil maken klassiekers”.

Thema door Anders Norén