make-up

De juiste dag make-up

The correct day makeup

Make-up is een kunst om mooi te zijn, ongeacht de tijd van de dag.
Ieder van ons weet die dag make-up en ‘ s avonds – verschillende concepten. En de mogelijkheid om altijd in goede vorm nu gewaardeerd, misschien zelfs hoger dan de natuurlijke schoonheid. En echt, om aantrekkelijk te zijn, en niet met een perfecte uitstraling.

Dag make-up, per definitie, veronderstelt het bestaan van daglicht en is daarom ontworpen om te helpen verbeteren van uw natuurlijke schoonheid, dat is, om zich te concentreren op de goede kwaliteiten en iets te verbergen met de gebreken, niet de nadruk leggen op de make-up.

Echter, om te kijken natuurlijk, je moet veel moeite, de zeer dezelfde techniek overdag make-up verbergt veel nuances die gelukkig kunt u leren in de cursus van hun praktische toepassing.

Eerste, dag make-up is pastel licht kleuren, zachte lipgloss en een minimum van scherpe donkere lijnen. Het maken van dat beeld kan moeilijk zijn. En het te besteden zal hebben, volgens vele fashionista ‘ s, ten minste twee uur. Natuurlijk, dit is een overdrijving, en na het beheersen van de elementaire regels van de keuze van de kleuren en de volgorde van de toepassing, kunt u leren om dagelijkse make-up veel sneller.

Lessen overdag make-up

Verlichting: hoe dat te doen de dag make-up

Om te voldoen aan make-up nodig in de lichtomstandigheden waarbij u van plan om het weer te geven, dat is in het daglicht. Cosmetica toegepast, zelfs in lichte elektrische licht, in het licht van de dag zal er totaal anders uitzien.

Belangrijk is de hoek van inval van het licht, het gezicht moet gelijkmatig worden verlicht en niet de ene kant, of wang kan worden rooskleurig naar de andere.

De combinatie van tonen: hoe dat te doen de dag make-up

Het is belangrijk om te onthouden dat lichte kleuren visueel uit te breiden en te verhogen, terwijl de donkere zorg minder. Dit wetende regel van een combinatie van lichte en donkere tinten, het is gemakkelijk om te simuleren het gezicht ovaal en platter en oplossen van een aantal tekortkomingen, bijvoorbeeld, wilt u misschien om te verkorten, een lange neus, indien toegepast op de tip van een iets donkere toon.

Foundation: hoe dat te doen de dag make-up

Het is belangrijk, het creëren van een look voor overdag, kies de juiste middelen voor de huid. Crèmes moeten worden gecombineerd, niet alleen met de huid of make-up afspraak (dag of avond), maar ook met het type van de huid.

In een normale huid is het verstandiger om gebruik moisturizers en getinte crèmes en vloeistoffen. Als u een droge huid heeft het de voorkeur de tonale crème met hydraterende werking. Als de huid ernstig is droog, en dat is zeer belangrijk in het koude seizoen, make-up in de vorm van een crème met verzachtende oliën. Niet per ongeluk met de focus op de rimpels, breng de crème met een vochtige spons.

Bij het kopen van een Foundation, doe een test touch aan de pols: de kleur van de crème moet overeenkomen met de kleur van de huid.

Als uw huid mooi en gezond te zijn, het is niet nodig om de tint van het hele gezicht, beter om te schilderen alleen het gebied rondom de ogen. Breng een lichte toon rond de ogen om de ogen meer expressieve, doe het met een penseel voor een meer subtiele verdeling van de crème op de oogleden. Het geheim van de tekening: de borstel nodig voor het vastleggen van een zeer klein deel van de fondsen en om penseelstreken toe te passen in de richting van de tempels uit het midden van het gezicht. Een laag crème onder de ogen moet nat zijn, anders is het wanneer het gezicht bewegingen verstopt de lijnen. De hals is meestal niet afgezwakt, maar iets in poedervorm.

Expressieve wenkbrauwen: hoe dat te doen de dag make-up

De expressie van het gezicht en de duidelijkheid van de verhoudingen echt afhankelijk van de vorm en de kleur van de wenkbrauwen, het is dus belangrijk om speciale aandacht te besteden aan hen. De juiste vorm van je wenkbrauwen maakt uw gezicht visueel jongere, het openen van mijn ogen. De juiste verhouding is wanneer een verticaal gepositioneerd en de binnenste hoek van het oog en de binnenste hoek van de wenkbrauw en de buitenste hoek kan niet lager zijn dan de interne en moet worden ligt op de raaklijn gaat door de hoek van de lippen en de buitenste hoek van het oog. Anders kunt u de look Piero, die zal verschijnen om te worden onnatuurlijk verdrietig. Wenkbrauwen verven schaduwen, speciale wenkbrauw potlood of verf cosmetische make-up. De meest geschikte optie voor overdag make-up is de schaduw. Maar u kunt gebruik maken van een cosmetische potlood, dat moet zorgvuldig worden zonder slagen voor het schilderen van de ruimte tussen de haren.

Een goede oog make-up: hoe dat te doen de dag make-up

Om het nog meer op een duidelijke en open, gebruik een lichte concealer, voorzichtig te verdelen in een dunne laag aan met de vingertoppen of vastpakken van de donkere kringen op het bovenste ooglid en onder de ogen. Naast licht schaduwen vul de ruimte tussen de wimpers en wenkbrauw boog om je ogen meer expressieve en aantrekkelijk.

Gebruik de donkere kleur voor de kreukels op het ooglid, het donkere haar van de buitenste naar de binnenste ooghoek. Na dat, veeg over de wimperlijn een dunne lijn met een potlood in dezelfde richting. En als je wilt om te kijken zachter, dan mengen die lijn.

Dunne borstel (met dezelfde kleur), en op het bovenste ooglid, een veeg over de smalle lijn een beetje onder de wimperlijn, start van de buitenste hoek van het oog. Binnenste hoek van het oog vysvetlit witte schaduwen. Na een zachte borstel breng een lichte (parelmoer) schaduw van de dunne laag van de wimperlijn tot wenkbrauw, rastushevok alle grenzen van de schaduwen. Een zachte veeg je met een grote borstel het overtollige make-up.

Nu gelden de karkassen van de wortels van de wimpers, vloeiende bewegingen, tot aan de tip. Typ niet in de borstel een veel verf, anders wimpers zal aan elkaar plakken. Onderste wimpers touch-up of iets doet dat niet, de overtollige mascara kan worden verwijderd met de speciale borstel.

Lippen: hoe dat te doen de dag make-up

Lippen – de finishing touch dagen afbeelding.
Trek een lijn boven de bovenlip zacht licht potlood net boven de beoogde pad. Het potlood moet gewoon lichter maken dit gebied tot aan de grens was minder merkbaar, mix de getekende lijn met een spons.

Als u wilt om ze meer te voltooien, is het noodzakelijk om te benadrukken de natuurlijke contour van de lippen met een potlood de gewenste kleur (aan de buitenrand). Nu zorgvuldig vullen van de ruimte tussen de lijnen met een borstel. In het einde, een parel glans (met een kwast), voor het effect van volle lippen.

Om de lippen meer volume, geheime extra volume aan de onderlip moet u een beetje meer Glans dan de bovenste.

Glitter make-up voor overdag, als de toon van de lipstick – licht, dezelfde kleur als de blush kleur, die, indien zij worden toegepast in zeer kleine hoeveelheden.

De kunst van het mooi zijn voor elk onderwerp, en je wilt wat!
The correct day makeup
De kunst van het mooi zijn voor elk onderwerp, en je wilt wat!

Thema door Anders Norén