make-up

De huid van het gezicht na 50 speciale zorg nodig, wat is het belangrijk om aandacht

Het gebeurt vaak dat vrouwen een dagelijks gebruik van een moisturizer en denk dat dit genoeg is om in de huid te verzorgen en dan opeens ontdekken dat op het gezicht verscheen aanzienlijk meer rimpels, en ze zijn op een verlies realiseren dat de zorg voor de huid nodig is als iets anders. Maar hoe?

Na 50 jaar in de huid echt moet worden gehandhaafd anders. In deze jaren is onze huid als nooit vereist voor een goede voeding en versterking.

The facial skin after 50 requires special care, what is important to pay attention

De huid is niet zo elastisch als het vroeger was, omdat het vermindert het niveau van collageen. Daarom zijn er hatelijk rimpels, wallen onder de ogen, neus-plooien, de lippen.

De huid wordt droog en dor.

Tijdens deze jaren, de huid vraagt om een goede reiniging. Je kunt niet gewoon je gezicht wassen met melk of room en laat het daarbij.

De reiniging wordt uitgevoerd in twee fasen: de cleanser of make-up remover en gezichtslotion.

Het kiezen van een product te verwijderen make-up, aandacht besteden aan de structuur werden de vitamines a en E. de Vitamines voeden de huid en voorkomen uitdroging.

Het kiezen van de tonic, ook aandacht te besteden aan de compositie. De rijpere huid perfect toner met panthenol, of hyaluronzuur. Een tonic om de huid op te frissen.

De crème moet worden, dag en nacht. Veel dames maken gebruik van dezelfde crème in alle gevallen, het omgaan met zelfgenoegzaamheid, dat het belangrijkste wat ze veroorzaken….Nee! Deze crèmes hebben verschillende eigenschappen.

The facial skin after 50 requires special care, what is important to pay attention

Dag meer gemakkelijk in de structuur, het kan worden toegepast in het kader van make-up. En nacht meer vette, dient het te voeden en te verzadigen de huid.

Na 50 het kiezen van een crème, aandacht besteden aan de samenstelling was het noodzakelijk de natuurlijke oliën, vitaminen, retinol, collageen peptiden, ceramiden. Al deze vreemde ingrediënten zijn herstellende ingrediënten die worden gebruikt voor het gladmaken van de huid en tonifiëren van de huid.

De crème is niet aangebracht rond de ogen. Rond de ogen, moet u de toepassing van een speciale crème die vermindert wallen onder de ogen en verbetert de bloedsomloop. Bijvoorbeeld, wanneer de samenstelling van vitamine E en oliën: argan, Arnica Montana, enz.

The facial skin after 50 requires special care, what is important to pay attention

In ieder geval, vergeet niet om voedende gezichtsmaskers. Een keer per week genoeg zal zijn. Recepten maskers heel veel, vandaag ben ik niet van plan om stil te staan bij hen. Als u wilt dat ik doen zal een selectie van de meest effectieve van hen, schrijven in de commentaren of geef het een like.

En vergeet natuurlijk niet de gezichtsmassage. Massage geeft een zeer goed effect voor de huid, het verbeteren van de bloedcirculatie en draai de ovaal van het gezicht.

Dames, wees niet lui om te kijken naar zijn gezicht, omdat het mogelijk is te doen zonder dure procedures en een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. In de zorg voor de persoon van de belangrijkste is de regelmaat en dan, stralend en stevigheid van de huid veilig verbergen onze echte leeftijd is, zullen we altijd jonge en mooie….

Thema door Anders Norén