kapsels

De geheimen van het grote styling, die is stil kappers

Voor het bereiken van een mooie vormgeving, niet noodzakelijk om naar de salon. Echter, niet elk meisje blijkt correct stijl je haar thuis, dus om haar op haar.

Het blijkt dat voor grote styling resultaten en glanzend haar vanaf de kappers hebben hun geheimen, die ze niet willen verspreiden.

1. Aandacht voor de uiteinden. Meestal bij het wassen van het haar in de salon van kapper maakt gebruik na de shampoo conditioner. Maar niet alle weten dat de air conditioner of balsem gelden slechts 2/3 van de lengte van het haar.

2. Professionele cosmetica — een andere truc kappers. Om hetzelfde effect te bereiken “als” gebruiken thuis de huidverzorging van de massa-markt onmogelijk. Om de cabine Glans, en haar begon te kijken gezonde en zijdezachte, kunt u gebruik maken van make-up, gekocht in gespecialiseerde winkels. Nu is het beschikbaar.

The secrets to great styling, which is silent barbers3. Styling veel gebruik maken van de stealth-en haarspelden. Maar niet iedereen weet hoe het te gebruiken Bobby pins correct. Stud goed onderhouden op het haar voor een paar minuten voor gebruik van de DAB-de lak.
Onzichtbare bijna alle vrouwen doden is verkeerd: de golvende kant naar boven. En rechts steken integendeel, het verzamelen van haren golvend vanaf de onderkant. De rechte kant van de Bobby pins moeten worden op de top kapsels.

4. Langdurige volume aan de wortels van het haar, bereikt u het meest als u thuis föhn met diffuser, lift het haar tijdens het drogen van de wortels.
Een andere manier is om de wind een licht vochtige strengen bij de wortels op grote rollen en drogen met een Haardroger.

Thuis de derde methode is de tip van het hoofd naar voren en droog, zodat het haar van de nek van de hals. In alle drie de gevallen is het mogelijk om het versterken van de gecreëerde volume met een lak, bestrooi ze met een beetje alleen de root zone van speedie op de achterkant van zijn hoofd.

Iets om je haar te beschermen tegen de zon?

Op het eerste gezicht, de stralen van de zon niet bedreigen ons met ernstige ziekten en brandwonden. Echter, de zon zeker niet als ons haar, het ontdoet ze van hun kleur en vocht.
U zult verrast zijn, maar soms is de zon zorgt ervoor dat het haar verbleken de kleuren bruin, geel en zelfs groen.

Bovendien, uv-stralen en zout vernietigen van de haarwortels. Om te voorkomen dat de schadelijke effecten van de zon, gebruik van shampoos en sprays met een hoog gehalte van SPF-filters. Naast deze shampoo voor de zomer moet altijd bestaan uit de bescherming van gechloreerd water, zout en andere schadelijke stoffen.

Na een lang verblijf in de zon en in contact komt met zout water, spoel het haar met speciale shampoo en het masker voor de restauratie van het haar.The secrets to great styling, which is silent barbers

In de zomer schoonheidsspecialistes adviseren om de toepassing van de droge olie voor het haar, ook wel het “kleding voor haar”. Deze olie helpt bij het handhaven van de gezondheid van het haar door de hydraterende en zon-bescherming betekent.

Bovendien, de shampoo bevat vitaminen en mineralen, hydraterende additieven die het maken van een hydrolipidic film.
Speciale aandacht moet worden besteed aan de hoofdhuid. De zomer van de huid is vooral verzorging nodig heeft, omdat de zon haar serieus droog, die leidt tot een roos.
Dit is te voorkomen door aandacht te besteden aan de shampoo met een hoog gehalte van salicylzuur. Het zal helpen bij het beheren van overwerk, hydrateren de huid en beschermen tegen schadelijke bacteriën.

Vergeet niet: om het volledig neutraliseren van de ultraviolette straling is onmogelijk, dus zorg ervoor om mee te nemen naar het resort een paar modieuze hoeden!

Thema door Anders Norén