kapsels

De beste stijlen van kapsels om te volgen: 10 ongelooflijke ideeën

Er zijn vele variëteiten van kapsels voor korte, middellange en lange haren. We hopen dat door dit artikel, zult u in staat om te vinden van het perfecte kapsel voor jezelf. Als u wilt poets je kort haar of ingrijpend wijzigen van de lengte, zult u houden van onze ideeën, om zeker te zijn.

Sommige van deze kapsels kunnen lijken mannelijk. Maar is het niet. Alle kapsels die hieronder genoemd worden zijn de kapsels voor vrouwen. Vandaag mannen en vrouwen dragen de zelfde kapsel, ongeacht het geslacht. Zelfs de Mohawk wordt steeds populairder in de categorie vrouwelijke kapsels. Pixie en Bob waren oude favorieten, maar ze werden al snel vervangen door meer vet en expressieve stijlen.

Korte kapsels

Bob en Pixie zijn enkele van de meest populaire korte kapsels. Als u kiest voor een pixie kapsel, vergeet niet over lagen. Bovendien, fel licht, de glans zal een grote upgrade voor je. Willen We ook dit kapsel met gladde tips en de heldere rode haarkleur.

Onderbieden met kort haar

De undercut wordt steeds populairder met de dag. Bijgesneden stijlen in de Mode. Zelfs als ze kijken jongensachtige, ze zal het toevoegen van kruiden aan je look. Er zijn verschillende types, van de volledig geschoren zijkanten Ombre. De gewenste uiteindelijke lengte van boven links naar uw goeddunken.

Kare

Kapsel caret altijd in de trend. In sommige uitzonderlijke manier waarop het wordt geleid door de eerste regels in de mode-wereld, minstens een decennium. Zo, aandacht besteden aan deze klassieke kapsels, wanneer u naar de kapper gaat voor de volgende keer. Ongeacht of je haar lengte, oren, op de kin, om de nek of schouder lengte maken het ideaal voor kapsels Bob.

Pixie

Die zei dat de Pixies zijn alleen relevant voor Rijpe vrouwen? Vandaag zien we een trend dat meer en meer jonge vrouwen een voorkeur hebben voor pixie. Als u wilt om uw haar te onderscheiden van de menigte, vooral als je de kleur platina blond is uw beste keuze, want hij is een parasiet in de beauty wereld dit voorjaar.

Mohawk

De Mohawk kapsel is een type van het kapsel met een langere top en geschoren zijkanten en de achterkant. Vrouwen met een verschillend de lengte van het haar kan dragen, een Mohawk met plezier. Meest recent, het was alleen van toepassing op een punk-kapsel, maar in de moderne samenleving, de houding is drastisch veranderd. Mohawk overgestapt van mannelijke en vrouwelijke versies met een verscheidenheid van stijlen en keuzes van heldere kleuren patronen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Pompadour

De Pompadour kapsel is erg populair vandaag de dag. Vrouwen combineren met normale bloemen en heldere opties van perzik, roze en paars. Als u wilt om een statement te maken, is er niets beter dan een kapsel Pompadour.

In een Kom

Vandaag meisjes kapsel stijlen bereikt een geheel nieuw niveau en kom weer in de trend. Kapsel in de vorm van schalen was, populaire vele jaren geleden. Vandaag de dag is deze trend terug aan populariteit te danken aan de eenvoudige stijl en unieke kenmerken.

Rechte Bob

Als je haar in de categorie medium lengte kapsel rechte Bob is perfect voor je. Het geeft je een frisse nieuwe stijl, maar ook de mogelijkheid om te houden van de lengte. Ongelooflijke stijl, dat is zeker te verheffen u onder andere!

Klassieke Bob

De Bob is een klassiek kapsel voor halflang haar. Zoals u kunt zien, is het geschikt voor een vloeiende en golvende haren. Daarnaast worden zowel de directe als de multi-gelaagde. Dus kiezen wat je liever en ga naar de salon.

Lange Pixie kapsel

Er is niets makkelijker dan een pixie en lange lokken. Zetten uw contouren, het toevoegen van warmte en creativiteit.

Verleidelijke beelden aan te trekken met zijn eenvoud en multidimensionality. En dat uw hart is gedwongen om sneller te kloppen?

Thema door Anders Norén