fashion

De belangrijkste modieuze kleur 2018

In het begin van December, Pantone aangekondigd de belangrijkste kleur van 2018 – deze kleur kiest de schaduw van de zogenaamde “Groen”, of de kleur groen. Grazige kleur kan niet worden opgeroepen veelzijdig en gemakkelijk te dragen. Deze kleur past bij alle kleuren en de aandacht trekken, dat is niet altijd wenselijk.

Daarom moet u heel voorzichtig zijn en doordachte houding aan te vullen van uw garderobe met kleding en andere dingen in de kleuren van “Groen”. Beginnen met het kopen in 2018 met kleine simpele dingen en accessoires zoals een sjaal en sokken. Terwijl de algehele toon is erg vrolijk en bovenal, betekent groei, de ontwikkeling, de vernieuwing en de harmonie in de natuur.

The main fashionable color 2018

De officiële rapport Pantone zegt die groene kleur symboliseert de hoop en de verbinding van de mens met de natuur, en dit is nu vooral belangrijk om de problemen te overwinnen en crises die zich niet alleen in de Economie maar ook in de hoofden van mensen.

Gelukkig kleur – kleur van 2018, is al opgemerkt in de geschiedenis van de mode. De kleur die wordt gebruikt in de beweging van de suffragettes van het begin van de twintigste eeuw en de protestbewegingen van de jaren 1960 en 1970. Zie die groene kleur zal brengen in onze tijd….

The main fashionable color 2018
The main fashionable color 2018

Thema door Anders Norén