stijl

Dames trenchcoat 2018

Dit voorjaar trench coats zijn de meest relevante niet-standaard stijlen. Buitengewone model zeer goed passen in de huidige fashion trends, waar de macht behoort tot de asymmetrie van onzorgvuldigheid en onvolledigheden.

Maar als de ontwerpers toegestaan het gebruik van asymmetrische snit voor de loopgraven, wat is dan links van hen? Welke elementen zal eraan herinneren dat in ons allen dragen dezelfde geul? Van klassiek loopgraven kunnen blijven, bijvoorbeeld, alleen de kraag of de riem, epauletten of zakken…

Womens trench 2018
Agnona, Celine, Lemaire

En er zijn mensen die vaag hint naar zijn verleden, als je het vergelijkt met de klassieke weergave. Voor een aantal jaren de modieuze trench coats ervaren een groot aantal experimenten. Zodra de geul is gemaakt alleen een strikt zakelijke manier, maar nu dit ding kan opgaan in elke stijl. In het nieuwe seizoen ontwerpers ging om te veranderen de klassieke trench zeer serieus. En soms is het moeilijk om te onderscheiden van het type van de geul van de oude kast.

Womens trench 2018
31 Phillip Lim, Alexander McQueen, Annakiki Maison Margiela

Klassieke trench coats in het komende seizoen een zeldzaamheid, maar zij zijn. Natuurlijk, het experiment ontwerpers op hen de opdruk, echter, zoals in de collectie van Max Mara, Michael Kors, Trussardi kan worden bijvoorbeeld.

Womens trench 2018
Max Mara, Michael Kors, en 2 foto ‘ s van Trussardi

Modieuze jassen lente-zomer 2018

Bekend als materialen voor vrouwen trench coats vaak gebruik van rubber stof waarmee u te maken de prachtige waterdichte vrouwelijke modellen. Een klassieke trench is de weergave die wordt gebruikt om het te zien van Burberry is gemaakt van gabardine, en de omgekeerde kant van rubber materiaal. Maar dit soort ontwerpers zijn ook verplaatst. De materialen die gebruikt worden zijn verschillend.

Womens trench 2018
Bovenste 2 foto ‘ s Bottega Veneta Laura Biagiotti
De foto hieronder is Maison Margiela, Olivier Theyskens, De Rij

Womens trench 2018

Lengte van klassieke trench is meestal iets hoger, net onder de knie. Ontwerpers in het nieuwe seizoen niet volgens de regels. Het is dan ook waarschijnlijk in verwarring te brengen – waar greppel, en waar de Mac.

Model loopgraven zijn zo divers dat de grens van het verschil tussen deze twee types van kleren te wassen. En zo weet je, wat was het verschil, om maar een paar functies van de Mac. Dit ding is vaak een loszittende zonder gordel en de lengte is veel lager dan de knieën.

Echter, mode-ontwerpers zijn nog steeds aan het experimenteren met de lengte. Immers, een jonge en actieve vaak willen hebben kortere jassen. En als je wilt benadrukken meer respectabele of waardige manier, dan is de geul moet worden langer. Maar houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is dan het dragen van een greppel Mac.

Womens trench 2018
Agnes B, Andrew Gn, Celine
Chloe, Sharon Wauchob, Victoria &Tomas

Womens trench 2018

Dankzij nieuwe technologieën en fantasieën van ontwerpers in de mode zijn grote veranderingen opgetreden. Er zijn materialen met een fantastische textuur, decoratieve afwerkingen, en nieuwe kansen, en niet te vergeten de kleur en print, die werd ook niet de uitzondering. Eerder, de trog had alleen een paar kleuren zwart, bruin en beige. In de mode van vandaag in het palet van de geul u kunt elke kleur, en print – zonder beperkingen.

Sommigen van hen zijn moeilijk te classificeren naar de klassieke modellen, maar ze zien er zeer ongebruikelijk. Bijvoorbeeld, Machael Kors in uw model maakt gebruik van een stof met een wazig aquarel, Loewe voegt aan de klassieke trenco populair in het nieuwe seizoen lang fringe, uitsnede schouders zijn model Fendi ontwerpers Valentino op de klassieke treno toegevoegd grote opgestikte zakken die relevant waren op hun schouders, en vele andere op maat gemaakte onderdelen kunnen gezien worden in de modellen van 2018.

Womens trench 2018
Fendi, Loewe, Michael Kors

De meest gedurfde fashionista ‘ s, voor die nalatigheid is de norm van schoonheid, moet je kijken in de Faustine Steinmetz collectie, Maison Martin Margiela, Alexander McQueen.

Een geul mag niet dragen lange rokken of Maxi jurken in een boxy cut. Korte trenchcoat look perfect pencil skirt, klassiek shorts, jeans.

De tas naast trenco beter kiezen voor een lange riem. Gaat het goed met een klassieke trench hoed, muts en sjaal. Handschoenen moeten worden gekozen voor een strikte modellen, gemaakt van echt leer. Schoenen zorgvuldig kiezen. Perfecte schoenen, sneakers, casual schoenen, hoge laarzen, enkellaarzen op tractor zool. Schoenen kunnen worden hak of zonder hak.

Womens trench 2018
Valentino, Alexander McQueen, Albino Teodoro, Atsushi Nakashima

Thema door Anders Norén