kapsels

Dames kapsels in de griekse stijl voor het beeld van de godin

Er zijn vele varianten van het griekse kapsels. Dit kapsel kan gedaan worden op lange en middellange haren. En zelfs voor kort haar zijn er mooie opties.

Kapsel in de griekse stijl gaat nooit uit de mode. Deze kapsels kunnen worden gedragen voor het alledaagse en vakantie-beelden.

De geschiedenis van de griekse kapsels gaat in de Oudheid, namelijk het Oude Griekenland. Deze kapsels waren ook in de Mode in de NEGENTIENDE eeuw, tijdens het bewind in de stijl van het classicisme en het Rijk. Vandaag kapsel in de griekse stijl kan worden beschouwd als een klassieker. Het meest voorkomende model is een kapsel met een hoofdband en de griekse knoop kapsel met een lage knot.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Griekse kapsel met een pleister

Kapsel met een pleister is zeer populair vandaag de dag. Over het algemeen traditioneel griekse vrouwen in de Oudheid gebruikt de tape. Hoofdband-de elastische hoofdband is een moderne, meer handige vervanging van de riemen.

Griekse kapsel met een bandage kan worden gedaan op het haar van om het even welke lengte en dus een hoop tijd en moeite zal vergen. Dit kapsel kan gedaan worden onafhankelijk voor 20 minuten.

Ziet er goed kapsel in de griekse stijl met een verband of zwachtel en het haar met een pony. En zou het perfecte kapsel voor krullend haar. In het Oude Griekenland werd aangenomen dat de godin had een Gouden-haired. Griekse vrouwen geïmiteerd de kapsels van godinnen, dus erg populair in de Oudheid gebruikt de krullend haar. Het was in die dagen, en er was een Perm.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Om een kapsel met een hoofdband voor lang haar moet worden:
• herstellen van de hoofdband-hoofdband voor stabiliteit onzichtbaar
• als u een pony, dient te worden onder een pleister
• verdeel het haar in kleine bundels en wikkel ze in verband
• fix van het haar met Bobby pins of haarspelden
• bestrooi met een vernislaag.

Haar halflang kapsel met een bandage wordt gedaan op dezelfde manier als voor lang haar. Echter, het haar en de bandage kan worden beveiligd met Bobby pins, omdat het haar is niet zo zwaar en het haar zelf houden. Als lang haar kan worden gesponnen onder de rand, vanaf zijn tempels, het haar kortere lengtes moeten beginnen aan te scherpen net onder de oren.

Voor heel kort haar, kunt u de volgende variant van de griekse kapsel met een verband is de wind in de haren en om ze te versieren met lint, griekse stijl. Of de velg.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess
Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Kapsel griekse site

Haar dimlicht is de griekse knooppunt kan worden gedaan op lang haar en middellang haar. De balk kan op de achterkant van het hoofd of de nek. Het haar is verdeeld in parted in het midden. De bundel kan worden Pereval lint of een dunne vlecht van zijn eigen haar.

Dit kapsel staat ook goed met krullend haar.

Breedte kapsel griekse host moet drie-dimensionaal. U kunt dit doen:

• op een haar elastische bandage
• verzamelen van alle haren in een losse lage paardenstaart
• draai de strengen van het haar in een vlecht
• verhogen van de staart aan de elastische hoofdband en stop het in de bundel
• zorgen voor haar met Bobby pins of haarspelden

Kapsel met een hoofdband en de griekse knooppunt ook kunt versieren een bloem van stof of natuurlijke bloemen.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess
Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Andere opties van de kapsels in de griekse stijl

Naast de gangbare modellen met een verband of zwachtel en de griekse knoop, en vandaag zijn andere kapsels zijn geworteld in de tijden van het Oude Griekenland.

1. “teneobraznyh” kapsel of “plakjes meloen”. In dit kapsel haar is gestapeld in de vorm van “plakjes” van het voorhoofd naar de nek en van achteren gaat twee banden.
2. Een andere mogelijkheid – een complexe kapsel “lampaden”. Dit gebeurt op de gekruld haar.

Bij het maken van dit kapsel is een dikke bundel van haar aan de achterkant en vastgesteld op de basis van de tape. Dan zijn alle van de andere onderdelen zijn bevestigd dichter en dichter naar haar met stealth. Vervolgens alle onderdelen gaan in een losse paardenstaart of een klein broodje en vast met vernis. Als sieraden met haar “lampaden” kan worden gedragen, niet alleen rim, maar ook de tiara.

Kapsel hetero – variant dimlicht, Verpakt in een haarnet.

Griekse staart – ook het leggen van gekruld haar verzameld in een broodje op de top, op de schouders en rug naar beneden een lange streng van haar, versierd met een lint of koord van parels, beter dan robijnen.

Griekse spit is altijd omvangrijk en geweven vlechten. Krullen over de tempels is vaak niet geweven in een vlecht. De zeis wordt gelegd op één zijde. Dit kapsel ingericht rim.

Womens hairstyles in the Greek style for the image of the goddess

Thema door Anders Norén