stijl

Dames handschoenen is een belangrijk accessoire voor in de kledingkast

Womens gloves is an important accessory in the wardrobe
Vrouwen handschoen is een prachtig accessoire dat geeft de eigenaar de charme en verfijning. Te koop handschoenen, het naderen van de gekoesterde elegantie, eenvoudig genoeg, maar hoe kiest u hen op de juiste manier?

Hoe te kiezen vrouwen handschoenen?

Het is als een goede praktijk beschouwd bijpassende tinten toon handschoenen, handtassen en schoenen is een klassieke optie, echter, de moderne ontwerpers bieden een heleboel verschillende variaties van handschoenen en kleur-matching set van kleding: handschoenen, waarvan de kleur is in harmonie met de kleur van de cap, riem of sjaal. Niet minder belangrijk is de optie – de handschoenen, de kleur die opvalt: als er bijvoorbeeld een meisje is gekleed in de stijl van “totalblack”, de ontwerpers bood haar een fel blauw, oranje of zelfs grijze handschoenen.

Een ander belangrijk detail is dat je op moet letten bij het kiezen van handschoenen is het materiaal waarvan een schattig hart fashionista ‘ s in het kledingstuk.

Vaak handschoenen zijn gemaakt van natuurlijke of kunstmatige leer, suède, zijde, satijn, fluweel. De meest voorkomende materiaal in de collecties van toonaangevende mode-huizen – echt leder: accessoire gemaakt van dit materiaal is duurzaam en praktisch niet verandert haar uiterlijk tijdens het dragen, past delicate vrouwen handen en beschermt de tere huid tegen de kou en wind.
Womens gloves is an important accessory in the wardrobeFaux lederen scheuren en stolt bij een temperatuur onder de 10 graden, en daarom zal het niet redden in de koude winter. Verzameling van winkels in de markt van de massaconsumptie zijn vaak gevuld met producten die gemaakt zijn van leder lam: lam leder – dit is een gemeenschappelijke schapen huid, maar zachte en delicate, licht losse structuur. Deze handschoenen warme handen van de eigenaar en houden de koude buiten.

Zelf winkel klanten willen kopen, handschoenen lycra: Onder alle soorten van leren handschoenen handschoenen litrovyi het wordt beschouwd als de meest hoogwaardige in dit prijs segment. Dankzij de speciale looien van de huid beschikt over een verbazingwekkende elasticiteit: handschoenen niet te kraken, voor vele jaren te behouden, zijn verschijning en om het bedienen van de eigenaar als een tweede huid. Echter, bij koud weer, deze handschoenen alleen slaan de handen uit de wind, maar het was niet warm.

Vaak handschoenen zijn gemaakt van 16-20 delen. Maar het nummer is niet een indicator van de kwaliteit: een accessoire dat wordt gemaakt van verscheidene tientallen kleine stukjes, het is beter om te vertrekken in de etalage, dus hoe lang het zal duren.

Bij de keuze van handschoenen, meisjes vaak geen aandacht besteden aan de netheid en goede stiknaden. Als handschoenen gekocht voor de koude seizoen, moeten ze hebben een warme voering.

Meest voordelig te kopen handschoenen met voering, gemaakt van Baykova, wollen of gebreide stof, en de beste optie zal worden organic katoen met een klein percentage van kunststof – deze voering niet missen in de koude lucht en het absorberen van overtollig vocht.

Hoe te kiezen en het meten van de omvang?

Womens gloves is an important accessory in the wardrobeHet nauwkeurig meten van de parameters handen om te kiezen van de grootte van handschoenen op hen, je moet een meter tape. Met zijn hulp je hoeft alleen maar te meten om de hand op de lijn die loopt van de boven de duim en onder alle anderen. Afhankelijk van het ontvangen aantal, de grootte van de handschoenen zal als volgt zijn:

    Als de omtrek van de hand van 18 cm, een handschoen moet de grootte van XMS; palm omtrek 20 cm de beste pasvorm maat SM; palm taille 23 cm moet krijgen handschoenen, maat MD; als de lengte van de omtrek van de arm is ongeveer 25 cm, en wordt gebruikt grootte LG; palm omtrek van 28 cm en hoger moet je op zoek naar handschoenen maat XLG.

Maattabel dames handschoenen:
Womens gloves is an important accessory in the wardrobeDoor de aankoop van handschoenen, die ze zeker moet proberen: voor het naaien van party handschoenen maken gebruik van dezelfde standaard, maar de palm van de mensen kan heel anders zijn. Goed passende handschoenen zijn niet ingedrukt is, wordt de hand beweegt zich vrij, en de doek handschoenen gemakkelijk wraps rond de arm.

[opmerking]Niet storen, en test beweging: tijdens het dragen van de handschoen en u kunt wiebelen met je tenen buigen en breken een hand – dit zal alle mogelijke plooien en rimpels in de huid.[/opmerking]

Hoe te dragen?

Het is niet het strekken van de hele hand in de handschoen, die haar door de pols en het trekken aan de arm – het is dus gemakkelijk om het materiaal en het vervormen van de handschoen.
Womens gloves is an important accessory in the wardrobeDe juiste manier van het aantrekken van de handschoen is de volgende reeks van acties:

    Zet manchet handschoenen; handschoen voorzichtig opgerekt door 4 vingers van een hand; wanneer de vingers zijn zeker de handschoen is ingesloten duim; manchet draait.

Al het dragen van handschoenen gladde handen te verlichten met het materiaal van de plooien, draaien en rimpels.

Luisteren naar eenvoudige richtlijnen, houders handschoenen niet alleen in staat zal zijn om hen correct, maar ook om de prachtige outdoor accessoire voor de komende jaren!

Thema door Anders Norén