make-up

Cosmetische ijs: wat kruiden te kiezen

Cosmetic ice: what herbs to choose

De ochtend is zeer nuttig om te wassen van het gezicht met ijsblokjes. In dit geval kunt u een eenvoudige ijs, maar met kruiden. U kunt kiezen voor de samenstelling, het is noodzakelijk voor uw huid. Het is belangrijk om te begrijpen wat gras wat zijn de eigenschappen van.

Salie essentiële oliën, tannine stoffen, vitamine C en caroteen, verbetert de conditie van de huid, verbetert de stofwisseling en levert het oppervlakkige weefsel voedingsstoffen.

De serie zal Helpen om te gaan met een vette huid worden verwijderd uit het gezicht van het vervelende vettige Glans.

Duizendblad en calendula bloemen – een grote natuurlijke antiseptische. Dit ijs gemaakt is met de toevoeging van deze kruiden helpen om zich te Ontdoen van acne. Problematische huid dergelijke ijs is vastbesloten om ervoor te zorgen voor schoon, fris en fluwelig.

Berk knoppen – een andere effectieve antiseptische, een uitstekende wond helend, met harsachtige en adstringerende stoffen. Ijs van de berk verzacht de huid tegen ontstekingen, vernauwt de poriën, rimpels en verstevigt.

Hopbellen zal helpen kalmeren de huid, waardoor het zacht en fluwelig.

Muntblaadjes goed voor veroudering of zeer gevoelige huid. Terwijl mint ijs is het raadzaam om af te vegen, niet alleen het gezicht, maar ook de nek, schouders, decolleté.

Voor te bereiden kruiden infusie eetlepel van de kruiden gestoomde Kopje kokend water, dan mogen staan voor een uur, gekoeld, gegoten in mallen en vorst. Zelfgemaakte Cosmetische ijs is klaar.

Thema door Anders Norén