stijl

Collectie van Givenchy lente-zomer 2020

Collectie van Givenchy lente-zomer 2020 besloten om een eerbetoon aan de klassiekers. Echter, de voornoemde ontwerper van het modehuis is vaak hun fans de optredens die zijn doordrenkt met een klassieke twist.

Op dit moment is de Givenchy ontwerper Clare waight Keller wijdde de nieuwe collectie van de schrijver, reiziger en fotograaf Annemarie Schwarzenbach, die beroemd werd voor zijn onconventionele tijd weg. Ze liever een short cut, herenkostuums, gekruid met een sigaar in zijn hand.

Clare waight Keller de collectie van Givenchy lente-zomer 2020 Verenigde mens militaire beelden en androgyne silhouetten met jurken in de stijl van de jaren 40 en subtiele beelden van de jaren ‘ 30.

Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020

Heel bijzonder was het gekozen kleurenpalet van de show. De ontwerper koos voor een redelijk verzadigd en donkere tinten voor de lente en zomer seizoen. Donker blauw, donker blauw, donker groen, terracotta, zwart, grijs en zilver, dat waren verdunde kleuren roze, lichtblauw, beige en wit.

De gehele collectie uit de Givenchy lente-zomer 2020 was doordrongen van de geest van het minimalisme. Zelfs de afdrukken werden gebruikt bij een minimum te beperken. Slechts een paar foto ‘ s van Claire waight Keller besloten om toe te voegen abstracte en geometrische patronen, die heel indrukwekkend als jurken en mooie casual outfits.

Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020 Collection Givenchy spring-summer 2020

Maar niet gespaard door Claire en fashion trends 2020, het verdunnen van de collectie van modieuze leren en dingen met franje, die goed zijn geweven in een leuke collectie voor het nieuwe seizoen.

Thema door Anders Norén