kapsels

Citroen voor haar maskers en balsems

Lemon for hair masks and balmsCitroen is zeer gunstig voor de gezondheid van het haar. Deze citrus plant bevat veel organische zuren, vitaminen, vette olie en limonin.

Vaak citroen wordt gebruikt als een cosmetische voor het bleken van het haar en ook toe te voegen Glans. Echter, de hoge olie-inhoud van deze plant maakt het een uitstekende tool voor het versterken van de strengen. Citroensap is een veel voorkomende ingrediënt van cosmetica. De meeste bedrijven toevoegen als een component voor het reinigen. Vergeelde nagels of vlekken op de huid, doffe uw huidige kleur van het haar — hier zijn de hoogtepunten te kampen met het citroensap. Citroen kunt u niet alleen geeft het haar Glans, maar ook om effectief te reinigen en lichter 2-3 tinten. Experts zeggen dat als je spoel uw haar met citroensap, ze krijgen een mooie Glans, en in sommige gevallen zelfs extra volume.

Dit effect is vooral merkbaar op dunne lichte kleur haar. Daarnaast is het sap van de citroen kan het verwijderen van het geel van het haar en groene tint. Het sap van de citroen is rijk aan citroenzuur. Het is een natuurlijk bestanddeel dat zit in veel fruit en groenten. Citroenzuur voorzichtig bleekt haar zonder het te beschadigen hun structuur. Citroen bevat ook bitter lemon, die we al eerder. Het helpt om te lichter het haar sneller en efficiënter, maar werkt alleen wanneer het haar in de zon. Veel shampoos op basis van siliconen, de slechte worden verwijderd uit het haar, ook bij herhaald wassen. Als gevolg hiervan, sommige mensen kunnen tegenkomen zoals een probleem als het totale gebrek aan volume, en de snelle vervuiling van het haar.

Als je haar dun is, de aanwezigheid van siliconen alleen compliceert de situatie. Extra stoffen verergeren het haar. Citroenzuur helpt bij het verwijderen van overtollige shampoo en styling van het haar. Bovendien, vers citroensap is geïndiceerd voor de mensen die regelmatig in contact komt met chloorhoudend water, van bijvoorbeeld, in het zwembad. Het sap van de citroen verwijdert chloor en versterkt haar, geeft ze Schitteren.

Lemon for hair masks and balms

Lichter haar in met citroensap

Met de hulp van zonlicht, citroensap, aanzienlijk lichter de natuurlijke schaduw van haar. Hoe werkt het? Citroensap heeft een lage pH, die gemiddeld op 2,3, dat is, de omgeving is erg zuur. Het zuur reageert met de UV-stralen terwijl het verstrekken van de whitening effect. Voor zachte beslissingen, waardoor de minimum lichter haar, meng 1 eetlepel. van het sap van de citroen en 1 liter water. Een sterke oplossing te lichter het haar met een 2-kleuren of meer, meng 3 eetlepels. van het sap van de citroen en 2 kopjes water. Te geven het haar een schitterende Glans, voeg een eetlepel wijnazijn. Toepassen op uw haar gunstig gebruik van de spray. Zodra het haar wordt behandeld met een oplossing, ze moeten in de zon voor ten minste 30-40 minuten naar de Gouden kleur en de blekend effect. U kunt ook het nastreven van de Citroen haar. In dit geval, het sap van de citroen (onverdund) moet worden toegepast op afzonderlijke strengen van het haar, dus de zon zal hebben om te besteden ten minste 2 uur.

Lemon for hair masks and balms

Haarverzorging met citroensap

Het sap van de citroen kan gebruikt worden voor het spoelen van het haar. Om dit te doen, vermeng het citroensap met water in de verhouding 1:5 en de toepassing van de samenstelling onmiddellijk na het wassen van je haar met shampoo. Remedie maakt je haar glanzender en makkelijker te kammen, en voeg Gouden opmerkingen van de natuurlijke schaduw van haar. Citroen essentiële olie heeft een lekkere geur en is opbouwend en versterkend. Dit is een goedkope olie, die perfect als een additief in natuurlijke cosmetica voor het haar. Bijvoorbeeld, voor de haargroei, meng 1 eidooier, paar druppels citroen essentiële olie en gember. Het masker te handelen 20 minuten, en het moet komen uit met water en shampoo. Dit soort van behandeling stimuleert de haargroei en voedt de hoofdhuid met vitaminen. Stimuleren van haargroei de perfecte oplossing is een scrub op basis van zeezout, klit olie en citroensap. Meng 2 eetlepels grof zeezout, 1 eetlepel van burdock olie en 1 eetlepel citroensap. Massage bewegingen van de toepassing van het product op het haar en spoel het dan met warm water en shampoo.

Citroen essentiële olie is bekend om zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen. Het helpt om te doden van de ziektekiemen en zich te ontdoen van de schimmel, dat is vaak de oorzaak van roos, evenals verschillende soorten van eczeem van de hoofdhuid. Om effectief de bestrijding van de bovengenoemde problemen, citroen essentiële olie moet worden toegepast op de hoofdhuid gepaard met aloë gel. Een lichte massage de doorbloeding op de hoofdhuid, en de etherische olie wordt verzadigen de wortels van de haren vitaminen. Opgelet: gebruik geen citroensap in de zon, waardoor de procedure van lichter haar. Citroensap is voor droog haar. De meest voorkomende reden voor droog haar is een harde shampoo bevat agressieve componenten-opyliteli. Zij niet alleen reinigt het haar, maar ook het verwijderen van de natuurlijke oliën van het haar.

Hard water met een hoog gehalte aan calcium en chloor ook schade aan het haar. Het sap van de citroen is een geweldige manier om te verzachten uw haar en maken ze glanzend. In dit geval is het citroensap moet worden toegevoegd aan de shampoo aan op het neutraliseren van het licht alkalisch milieu. Om effectieve middelen meng 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel van de shampoo. Van toepassing op haar, inzepen en afspoelen. Daarnaast citroensap helpt om te gaan met overmatige droogheid van het haar. Dus, het masker van de citroen en olijfolie maakt het haar beter beheersbaar en zacht. Voor het verkrijgen van de therapeutische de ingrediënten worden gemengd in een verhouding van 1:1. De ideale oplossing is de airconditioning op basis van kamille infusie. Citroensap is ook geïndiceerd voor vettig haar. Schoon haar, citroensap vermengd met aloë Vera 1:1 en voeg een beetje shampoo, een middel om het zuiveren van de haar.

De citroen is een uitstekende reinigen en versterken het haar, en bovendien helpt om te gaan met problemen zoals roos en verlies van glans van de sloten.

Thema door Anders Norén