stijl

Chanel parfum voor mannen stijlvolle, elegante mannen

Hoe het allemaal begon

In 1955 werd een keerpunt in de geschiedenis van de “geurende” mode voor mannen. Legendarische Coco in duet met parfumeur Henri Robert introduceerde de wereld een revolutionaire nieuwe mannengeur — Pour Monsieur. Het bedrijf is een verse, kruidige en houtachtige noten zo graag fans die de echte smaak van nu.

Chanel perfume for men stylish, elegant men

34 jaar Karl Lagerfeld heeft besloten om fans met een Remix van het bekende product — Pour Monsieur Concentre. De nieuwigheid is bedoeld voor mannen elegant, sober en sterk. Het idee van de herschikking van notities en het toevoegen van vanille tonen overtrof de verwachtingen van de meester, won meer mannen en vrouwen de harten.

Generatie unisex — Allure

Chanel perfume for men stylish, elegant men

1996 — het was in deze tijd is er een nieuwe vrouwelijke parfum Allure van Jacques Polge. Citrus tangerine frisheid boeit van de eerste adem. Vervolgens neemt Oosten Jasmijn, Magnolia, kamperfoelie. Later wordt het effectieve mix van kunnen rose en lelies. Een romantische akkoord voegt vanille met de Haïtiaanse vetiver. De belangrijkste functie van het aroma in de geleidelijke onthulling en de verscheidenheid van de tonaliteit.

2 jaar later, verschijnt een soortgelijk product voor mannen — Allure Homme. Het succes verweven aldehyde, balsamico, houtachtige noten typische van het assortiment van verse “helpers”. Deze mannen en vrouwen parfum Chanel fine echo elkaar.

In 2002 kwam een andere nieuwigheid Allure Homme Sport. De aroma ontploft het idee van een relaxte en sensuele composities. Gedurfd, extreme mannen parfum wordt een echte explosief mengsel te veroveren van de meisje ‘ s hart. Mint, Marokkaanse cipres, Mandarijn uit Sicilië, het contrast van de witte muskus en zwarte peper, sperziebonen, opmerking aan het einde — de makers in geslaagd te verrassen fans. En verder “alluro” lijn kalm en evenwichtig Edition Blanche.

Unieke Egoiste en…

Chanel perfume for men stylish, elegant men

De review zal onvolledig zijn zonder de Egoiste. Klassieke heren geuren in een flesje — dit is het. En kaneel warme, kruidige,-houtachtige, poederig en zoet. In deze samenstelling voor mannen wil verdrinken, ze lagen zijn tederheid en zachte charme. En voor degenen die niet van de ruwheid, uitgebracht “bloem” wijziging — Platinum Egoiste.

Een voortzetting van de vertrouwde geur was de “blue de Chanel”, waar in een prettige oranje pluim onderscheiden van de bekende noten van Egoiste. Deze geur voor mannen is de belichaming van de vrijheid in al zijn verschijningsvormen — het oneindige, de diepte, de afwezigheid van een kader, grenzen. Samenstelling van Jacques Polge ingericht in een klassieke stijl, maar klinkt meer sensuele, originele. “Chanel blue” behoudt de woody, benadrukt hun geluid fluweelzachte en citrus.

Het is onmogelijk om te beschrijven meer dan 50 geuren voor mannen van het modehuis Chanel, in één artikel. Stijlvolle, elegante, soms brutaal, soms explosieve line-up de aandacht waard. Immers, een Chanel mannen parfum is een compositie met zijn herkenbare uitstraling.

Waar te kopen

Niet alle van de winkel kunt u kopen parfums van Chanel, maar we hebben een paar online winkels:

OZON — deze site heeft geen introductie nodig, er is een breed scala van producten, met inbegrip van Mannen parfums van Chanel.

1-Oorspronkelijke — online winkel gespecialiseerd in de verkoop van het originele parfum in alle van Rusland. De shop garandeert de authenticiteit van de producten en de beloften, snelle en goedkope verzending. Hier vindt u niet alleen een Chanel Parfum, maar de geuren en andere populaire merken.

VREUGDE VREUGDE is een snel groeiend Internet-project, een reeks van cosmetica is meer dan 50 duizend namen. Hier vindt u de meeste informatie u geïnteresseerd bent in het product, de website bevat video reviews van bloggers, het bedrijf werkt samen met consultants vanuit verschillende domeinen van de beauty-industrie. Gratis verzending bij een bestelling vanaf 2б5 duizend RUB Hier vindt u Mannen geuren van Chanel en daarbuiten.

Thema door Anders Norén